| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 23, 2014 7:30 pm | |
| Da, si mie imi place noul avatar al Aurei | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 23, 2014 7:57 pm | |
| Doamne cat sunt de frumoase Dana, cat sunt de colorate si de vesele! Ma intreb cum te simti pe langa ele, cum iti zburda sufletul de fericire.. Dar si nasul, nasul cum iti sta printre ele Sa te bucure mult si bine, sa fie sanatoase si infloricioase, si sa ne mai bucuri cu asa minunate poze, iar si iar si iar | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 23, 2014 8:19 pm | |
| Multumesc Doini! Imi sunt tare dragi ca sunt asa de vesele! Sunt curioasa ce nuante vor mai capata ca vad ca se schimba in timp. Mai am un motiv de bucurie, au inceput sa creasca radacini noi la 2 vande. La tine n-au inceput? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Mar 23, 2014 9:00 pm | |
| Si eu am observat ca Catt portocalie, se inchide la culoare. Sunt minunate toate! Ce bucurie pe tine! Super, ma bucur foarte mult de vestile astea! Eu am una singura care "impunge" o frunza de a si crapat putin. Poate poate se incumeta si vor iesi si la mine. Dupa cat timp de asteptat, au aparut? | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 24, 2014 7:44 am | |
| Dana , sunt minunate !Sa fie mereu la fel de vesele si de frumoase ! Cred ca e o placere sa stai in preajma lor :) | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 24, 2014 8:59 am | |
| Multumesc frumos, Mariana! Perfect adevarat! Doini, pai n-am asteptat prea mult ...doar de anul trecut de cand le-am luat! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 25, 2014 4:51 pm | |
| Stai sa inteleg, adica cam intr-un an? Pai eu albesc de tot pana atunci! Dana, m-am plimbat prin albumul tau de pe Flickr, si am zis, ca aceasta minunatie trebuie vazuta de publicul larg [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Edit: gata! Sa traiti sa infloriti
Ultima editare efectuata de catre Doini in Mar Mar 25, 2014 5:23 pm, editata de 2 ori | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 25, 2014 5:07 pm | |
| Doini pune linku ca lumea ca nu se deschide nimic Profit de ocazie sa remarc ca Dana si-a updatat albumul de pe flickr. Bravo ! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 25, 2014 5:41 pm | |
| Am pus, acum se vede Hmm, ce de frumuseti are Dana noastra! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 25, 2014 5:49 pm | |
| Acum intelegi si tu de ce sunt vesnic in alerta si nu pot si eu sa stau linistitita nici un pic ??? Deja ca e 1-0 pentru ea la cattleye Si ca si cum nu ar fi de ajuns o am si pe DanaA ! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 25, 2014 6:09 pm | |
| Nu suntem zdravene, dar ce bine ne mai sta impreuna vezi ca pe mine m-ai omis Pai mie crezi ca nu imi creste tensiunea cand vad ceva nou la voi, sau ca acum trebuie sa rabd mult si bine, pana il conving pe Frenk sa ma duca la sera de Catt Daca ati sti voi cat ma tachineaza omul asta, cat ma atata si cat ma tine pe jar Acum, cu atat mai mult ca stie ca depind de el sa ma duca unde am nevoie Ca de nu, aventurile erau iar saptamanale! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Mar 25, 2014 6:21 pm | |
| Nu pe tine nu te-am omis dar competitia cu tine nu e cinstita Tu trisezi de aceea nu se pune | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mier Mar 26, 2014 9:01 am | |
| Aseara, am avut cativa musafiri si intr-o pauza de bucatareasa, am vazut ce-ati scris. Radeam singura in bucatarie, daca ma vedea cineva, ii era clar spunea ca am ceva probleme Cora, tu ce vande vrei? Eu, doar 2! Dana, tu? Am pus si pozele ca sa vedeti cat de docila si ascultatoare sunt! Ma bucur c-ati observat asta! | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 31, 2014 8:00 am | |
| Dana, ai putut dormi asnoapte? Eu nu, ba chiar te-am visat: domnul de la curier iti dadea coletul si iti spunea ca e ultimul, ca altul nu mai primesti! Numai vande si radacini am visat! Doamne, mai avem o noapte, hai marti, hai! Eu chiar voi fi ultima care primeste coletul. Dana, sa imi scrii imediat ce te suna cei de la curier! Sper sa fie pana in pranz, ca dupa, nu mai pot veni dupa ele si ar trebui sa le iau miercuri dimineata... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 31, 2014 8:35 am | |
| Eu, am dormit. Nici nu stiu daca am visat ceva. Vin, vin fetele noastre, mai au un pic! Ti-am trimis adresa si nr. de telefon. | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 31, 2014 8:43 am | |
| Ce bine de tine, esti mai relaxata decat mine! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 31, 2014 8:49 am | |
| DanaA, DanaC e mai relaxata si din cauza diferentei de varsta . Tu esti tanara si nelinistita Ei hai ca mai e un pic. Cu locul unde o sa le pui ai rezolvat? | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 31, 2014 9:10 am | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 31, 2014 9:11 am | |
| Mai, adicalea cum vine asta? Eu is batrana? (bine, hai fie, recunosc, dar doar in acte!) Daca ma intrebi pe mine, nu am vaze si pentru ele. Agatate in balcon pana cumpar! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 31, 2014 9:37 am | |
| Nu DanaC,nu esti batrana, doar ca DanaA este mai tanara ca tine, e o diferenta de nuanta Pai pe tine nu te intreb ca tu nu ti-ai luat 5 ! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Lun Mar 31, 2014 3:17 pm | |
| Eu, doar 2, dar as fi vrut si 9 la cat de frumoase erau. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Apr 01, 2014 4:21 pm | |
| Desi e ziua pacalelilor, am avut parte doar de surprize frumoase, chiar daca la inceputul zilei credeam ca va fi una mai putin placuta. Dar daca ai o persoana descurcareata care e in stare sa se lupte cu oricine pentru dreptate si adevar (aici ma refer la DanaA!), totul se rezolva. Din cauza unei greseli a celor de la curierat, stiam ca trebuie sa platim transportul de la Bucuresti la Iasi cu o suma mai mare decat cea de la Doini la Bucuresti, in conditiile in care coletul ramasese pe jumatate. Ne marisera nr. de kg. de 10 ori. In final, datorita Danei care-i foarte descurcareata, am platit o nimica toata, si am putut lua florile imediat. Intii le-am vazut pe-ale ei, la ea acasa si am fost uimita de frumusetea plantelor ei. Abia asteptam sa ajung acasa, sa le vad si pe ale mele. Eu spun ca sunt extraordinar de frumoase si de bine alese. Una are 2 tije, si nici un boboc deschis, dar e grozava. Cand infloreste e asa : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Alta care mi-a placut foarte mult si mi se pare diafana, incepe sa-si deschida boboceii, dupa baita a inceput sa degaje un parfum superb. ma felicit ca o am. Si, credeam ca in cutia de la Doini le voi gasi pe astea 2, ca doar 2 am vrut (sa cumpar, ca de vrut mai vroiam destule!) Dar, am mai gasit una, un cadou special pentru mine, o splendoare de care m-am indragostit instantaneu. Si bineinteles ca-i galbena si pistruiata si are o danteluta superba. Si ca sa fie fericirea deplina, mai e si parfumata! Bobocelul abia se deschide. Doini, iti multumesc mult, mult de tot pentru Maruta mea. Numele are o semnificatie aparte pentru mine, ea numindu-se de fapt " asc. Spotty Yellow" Va arat si niste poze cu Olandezele plimbarete, sa le admirati si voi! -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Cutia cu bunatati [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Superba Angelica, parfumata tare dupa baita [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ultima editare efectuata de catre Dana Caras in Mar Apr 01, 2014 4:43 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Apr 01, 2014 4:43 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Apr 01, 2014 5:56 pm | |
| Sa-ti traiasca si tie Dana, sunt foarte frumoase. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Mar Apr 01, 2014 6:05 pm | |
| wow!sunt superbe! Dana ai cu te mandri,sunt foarte frumoase..o sa urmaresc cu interes evolutia lor...si astept sa le vad inflorite.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|