Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradinita lu` Doinita :))

In jos 
+22
Paunita
costieanuconstantin
Cora-Maria
Dana Caras
DanaA
Paulyna
simonaelena
ella06
popescugp
Karla
aura
ghana
bubu
duduta190578
leonor
penelopa
geodezia
stefana
georgiana
laurabv
Doini
Myosotis
26 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Empty
MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 12:44 pm

A, nu stiam ca si voi primiti, abia am citit despre trimisul Vandelor, va tin pumnii la toate. Sper sa fiti incantate de ele.
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 3:01 pm

Mai oameni buni, sunt asa de storcosita si de racita, ca nu mai stiu de mine  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 2627208998 
Dar, din varful patului, cu o broboada pe cap, cu dopuri in urechi ca imi tiuie de ma omoara  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 2627208998 , urmaresc tot ce se intampla  cyclops 

Am vorbit cu soferul, si totul este sub control.
Abia astept sa se faca marti, sa le stiu pe toate in bratele voastre  bounce bounce bounce bounce bounce 
Apropo, am visat ca agitam sticle de sampanie, ce o mai insemna si asta. Aa, si l-am visat pe Frenk, a carui fata era de fapt a lui Arsinel  affraid 
De la febra oare ?  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 2627208998 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 2945718842 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 3:40 pm

Daca astepti tu ziua de marti care stii ce e acolo, imagineaza-ti cum o astept eu si cu Dana!
Pai, succes ca asta vreau sa insemne. Ca ajung toate tefere si nevatamate si fericite ca s-au plimbat prin Europa! Mai, e cam batran! Unul mai tinerel?  Laughing 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 3:48 pm

Auzi, de la febra de noaptea trecuta, am dat in ras in somn, cand l-am vazut pe Frenk cu fata lui Arsinel  jocolor 

Vandele cred ca sunt pe la Sebes. Acum o ora, trecusera de Deva  cheers 

Uff uneori trece timpul asta sa de repede, de nici nu sti cand este iar vineri, iar acum, simt ca timpul sta in loc.. Noroc ca Vandutele voastre nu stau pe loc  cheers
Sus In jos
DanaA

DanaA

Numarul mesajelor : 451
Joburi/Distractii : Bibilitul florilor!
Stare de spirit : Increzatoare
Data de inscriere : 17/02/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 4:04 pm

Ce noroc pe fetele mai din sud! Incep sa devin invidioasa!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 5:40 pm

Fetelor, am uitat sa va spun ceva, dar oricum mai e timp sa va pregatiti.
Nu uitati ca plantele vin direct dintr-o sera. Pot detine diversi musafiri, pe care va indic sa nu-i poftiti, si sa-i indepartati prin metodele stiute de voi.
Pot fi paianjeni. In sera am vazut multe panze. 
Va rog sa aveti grija!
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 5:46 pm

Da, si pentru mine trece repede, si n-am terminat, inca!
Astazi, sotul meu a trebuit sa mearga la serviciu. Dimineata pe la 9, ma suna si ma intreaba, ce fac. Ii spun ca ud florile. Ma intreaba daca ma duc pe undeva( stie ca merg de obicei dupa flori), ii spun ca mai vad eu. Pe la 15, ma suna iar, sa ma intrebe ce fac. Ii spun ca ud flori. Imi spune ca dimineata, tot asta faceam. Trebuie sa apara, si voi ce credeti ca fac? Ud flori!  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 2945718842  Mai am doar cateva, macar de-as termina, mai repede!

O sa fiu, atenta, merci Doini!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 5:55 pm

Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 2945718842 vai ce misto! Macar sa termini de udat pana vine sotul acasa Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 2945718842 

Si eu de doua zile, ce ceezi ca fac? Ud Vandele  dureri de cap 

Dana, ai cum sa strangi apa de ploaie? Cei din sera doar cu apa de poaie le uda.
Am fost sfatuita de  king sa fac si eu la fel, si daca nu reusesc sa strang, macar sa fierb apa si dupa ce se raceste, sa ud Vandele.
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 6:10 pm

M-a sunat si soacra-mea, sa vada ce fac. Am terminat repede, ca-s grabita, cu ultima serie.
Nu Doini, n-am apa de ploaie. Cand erau putine, cumparam apa dedurizata, acum fiind multe, le ud cu apa de la robinet, si e foarte dura, apa in zona mea. Asta e, trebuie sa se obisnuiasca cu noul mediu!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 6:51 pm

Am vorbit cu sora mea. Ridica coletul din Otopeni  cheers 
Va tin la curent!

Da, sa sti ca si la mine este dura. Eu nu ma pricep, dar cei care m-au sfatuit, stiu ce vorbesc..
Voi face cumva sa strang apa de ploaie, dar unde naiba sa o mai depozitez si pe ea.  Rolling Eyes 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 7:47 pm

Fetelor, eu nu mai pot de emotii. Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 1317549515 
Pai daca asa voi fi de fiecare data, halal taraba mai deschid eu, ca mor inainte sa va servesc  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 2945718842 

Sunt total debusolata cu ora asta noua.
Am un ceas care arata 17.44. Am tableta care afiseaza 18.45 si eu gandesc si calculez ora din tara, care este 19.45 iar Laura, nu da inca semne.   What a Face 

Bianca, sa nu adormi Laughing
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 8:29 pm

Laura, a primit-o deja, e super incantata! Are nevoie de tine, in gradina ei!
Sus In jos
puffy80

puffy80

Numarul mesajelor : 13
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : Gradinarit
Stare de spirit : :)
Data de inscriere : 14/03/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 8:47 pm

Nu adorm! La 21.20 sunt la autogara. Am niste emotii......
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 8:50 pm

Si noi, o data cu tine! Tin pumnii si pentru tine! Sa fii la fel de fericita ca si Laura!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 9:06 pm

Categoric nu dormi, dar nu mai stiu ce sa mai spun de nerabdare  bounce 

Bianca, sa faci poze!  cheers 
Poate cu ocazia asta, iti deschizi si tu "gradinita"

Laura cred ca este socata  affraid
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeSam Apr 05, 2014 5:50 pm

De cand n-am mai trecut prin gradinita mea, au crescut buruieni  clown 
Asa ca, mai bine sa va arat niste "buruieni" scumpe, luate de pe ebay:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Asa ce multi draci am pe mine, incat nu prea ma simt bine sa va povestesc despre ele..
Sunt neam de traista.. Eu cu serele langa mine, ajung sa cumpar de pe ebay..
De preturi nici nu mai spun..
Marimea plantelor, este infima.. Este jenanta fata de restul plantelor mele. Este strict cat latimea unei palme..
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeSam Apr 05, 2014 6:00 pm

Ca sa imi treca dracii, sa va arat frumoasa, numita si Speciala  king Este cea pentru care Frenk a intors masina si m-a lasat in parcare. DanaC stie povestea. Laughing Acum stiti si voi cate suporta omul meu.

Sa va arat cateva poze cu speciala.

Modelul asta, este Special si pentru ca sunt foarte putine in toata sera. In jur de 10 bucati, la fel ca Withe Angel. 
Frumusete plantei cred ca intrece frumusetea florii. Este perfectiune intruchipata..
Cand voi avea pozele asa cum vreau sa vi le arat, veti intelege de ce a fost numita Speciale.

Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeSam Apr 05, 2014 6:07 pm

Am facut eu astazi cateva poze, ca sa puteti intelege diferenta dintre palnetele luate din sera si plantele luate de pe site-uri sau ebay Wink

Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeSam Apr 05, 2014 6:10 pm

Revin mai pe seara si cu alte poze facute astazi, dar tot cu tableta  clown Cu masinaria, inca imi prind urechile prin lentile si zum-uri  clown 

Si pentru ca aba am terminat treaba si de udat Vandele, acum pot iesi afara cu agaricii.
Vreu sa ma duc sa vad familia de corcodei.  king 

Sa aveti o seara frumoasa  cheers
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeSam Apr 05, 2014 8:42 pm

Doini e superba Speciala cu 3 tije. Lui Frenk i-a trecut, iar tu ai ramas cu minunatia asta. Este int-adevar un exemplar deosebit! Castigatoarea esti tu in mod sigur.
Ca nemtoaicele sunt mici stiam, dar nici chiar asa, nu credeam sa fie. Invatatura de minte pentru alta data! Sa le mearga bine acum ca le ai si sa creasca mari si frumoase ca olandezele.
Sa ai si tu o seara frumoasa si placuta!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Apr 06, 2014 2:39 pm

Multumesc frumos Dana  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 1059784619  E, acum vazand-o, probabil ma intelegi si mai bine, ca nu aveam cum sa refuz asa planta, chit ca stiam ce imi vor auzii urechile Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 15195598  Rolling Eyes 

Este superba, si o spun din toata inima!! Armonia si proportiile plantei, incepanda de la floare pana la radacini, este perfecta.
Hmm, ma duc sa o admir iar. De departe este cea mai frumoasa orhidee Vanda, din toate pe care le am.
Dana, iti trimit una? Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 1992828207

Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Apr 06, 2014 4:00 pm

Mai, tu esti rea, rea de tot!   Laughing  Necajesti un om care e bolnav, nu-i frumos!  Evil or Very Mad Si tu si "obraznica  Laughing  " de Dana, care iar a inceput sa ma starneasca! Pe urma, saptamana viitoare imi iei mintile cu alta, si tot asa. Spune tu, e frumos?  Rolling Eyes 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Apr 06, 2014 4:31 pm

Da ma Dana, dar asta chiar este speciala. Zi tu, daca nu va intreb nu e frumos, daca va intreb sunt obraznica  bounce geek jocolor  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 2422189467  

Eu chair as vrea sa aveti cei mai bun.. Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 1239631719 Iar mie asta, mi-a cazut cu tronc  dureri de cap 
Mai este si Withe Angel, cea pe care si-a luat-o Bianca, si mi-am luat si eu una, tot asa, ca arata planta extraordonar, dar si pentru ca sunt pana in 10 bucati in toata sera.

Am o cerere pentru 3 bucati. Daca se mai strang, s-a facut de un nou transport, de noi emotii super tari, de bucurii fel de fel.  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 2092491260 

Cosmin, prietenul meu de la care am invatat o gramada despre pasari, vrea si el o Vanda  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 1982394566 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Apr 06, 2014 4:59 pm

Doini, lunile viitoare mai vorbim. Chiar sunt calica! Calica, rau de tot! Adevarul e, ca mi-am facut de cap cu florile cumparate in ultimul tinp.
Si mai vine si Pastele, toti asteapta Iepurasul, nu conteaza ca sunt mari sau mici.
Eu stiu ca vrei sa avem ceva bun, frumos si de calitate.  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 2422189467 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 2422189467 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 2422189467 Multumesc ca visele noastre, le faci sa devina realitate! Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 1059784619
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitimeDum Apr 06, 2014 6:16 pm

Nu ai pentru ce sa-mi multumesti Dana! Asa trairi intense si frumoase am avut vazandu-va bucuria, incat mai vreau  bounce bounce bounce 
Sti ce, te pot suna pe skype ca sa le vezi pe ale mele.  pirat cyclops Laughing 

De iepuras nu vreau nimic Suspect . Chiar imi este jena de cate am tot primit, ba mai mult faza cu camera profi, m-a dat pe spate.  Shocked  Embarassed  Embarassed bine macar ca am inceput sa ma prind cum functioneaza clown 

Aa stiu ce imi doresc, sa vizitez Keukenhof-ul in perioada 10-15 Aprilie. In aceasta perioada, este expozitie de trandafiri.  king  si sa te ti mii de fotografii profi clown cyclops   cheers
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 22 Icon_minitime

Sus In jos

Gradinita lu` Doinita :))
Sus 
Pagina 22 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita protestanta :)))
» Gradinita Danei Caras
» Gradinita(nu de copii,de flori)Paulynei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: