Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradinita lu` Doinita :))

In jos 
+22
Paunita
costieanuconstantin
Cora-Maria
Dana Caras
DanaA
Paulyna
simonaelena
ella06
popescugp
Karla
aura
ghana
bubu
duduta190578
leonor
penelopa
geodezia
stefana
georgiana
laurabv
Doini
Myosotis
26 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeMar Mar 25, 2014 9:45 am

Vai ce frumoase sunt Doini! Desigur ca mi-as dori si eu dar unde sa le pun ca sunt prea mari (trebuie sa gasesc si eu ca vulpea cu strugurii un motiv sa nu-mi mai placa  Laughing )
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeMar Mar 25, 2014 4:40 pm

Ai ma DanaA, ca eu va iubesc si nici decum nu vreau sa va provoc dureri  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 1239631719 
Ma mandresc si eu cu ce am, si daca vreti si voi, facem noi cumva sa le aveti dupa marimile dorite  king 

Adevarul este ca cele mari, sunt fenomenal de frumoase, dar daca nu le intelegi si nu le iubesti, radacinile lor, gigante, par ca mai au putin si te cuprind  What a Face 
Eu fac ce fac, si de cate ori le duc la dus, mai calc pe cate una, asa sunt de lungi  Shocked Nu sunt foarte mandra de mine, cand vad ca mai reusesc sa le calc...  dureri de cap Acum, le duc in brate ca pe niste bebelusi fragili Laughing Iar Frenk, are interzis in camera unde le tin, ca sa nu le deoache  cyclops  Sarmanul om, este speriat de ele Laughing de numarul lor, de mine ca tot mai vreau si ca-i dovedesc ca mai am loc Laughing 

Hai Domane cu sera aia, ca am luat-o razna!  farao Laughing  Si le vreau pe toate! 
V-am zis eu ca imi scriu dorintele ori de cate ori se iveste un context  Laughing  farao
Sus In jos
DanaA

DanaA

Numarul mesajelor : 451
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Bibilitul florilor!
Stare de spirit : Increzatoare
Data de inscriere : 17/02/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeMar Mar 25, 2014 9:42 pm

Vreau sera, vreau sera, vreau sera, vreau sera............. Laughing 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeMar Mar 25, 2014 9:47 pm

Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 2945718842 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 2945718842 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 2945718842 
Vreau sa aleg un loz castigator de macar 1 milion de €  dureri de cap  ca sa-mi cumpar un tractor Laughing
Sus In jos
DanaA

DanaA

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeMar Mar 25, 2014 9:50 pm

Aaaa, Doini nu ne starni la dorinte, ca noi vrem si luna de pe cer!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeMier Mar 26, 2014 12:28 am

Aceasta minunata pelorica nu-mi apartine, dar este orhideea bunei meie prietene Cleo. Si,  pentru ca imi este dor de ea, acum m-am plimbat prin albumul ei, incercand sa aflu si care ar putea fi culoare ei preferata la flori.
Priviti cat poate fi de speciala!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Apropo, stie cineva care este culoare preferata a lui Cleo? 
Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca aveti idee.  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 1059784619
Sus In jos
DanaA

DanaA

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeMier Mar 26, 2014 7:44 am

Cred ca orice iubitor de flori iubeste orice culoare! Dar nu stiu de ce, dar tind sa gred ca-i place galbenul!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeSam Mar 29, 2014 8:54 pm

Hai ca de cateva zile bate vantul prin gradinita mea.
Dupa 3 zile nebune nebune, nebune, astazi, cand am zis ca imi trag sufletul dupa trimisul Vandelor in tara , am facut-o iar de oaie.
Am fost sa imi achit datoriile, si m-am intors acasa cu aceste dragute:
Ca tot aveam cu tenta verzuie, nu trebuia sa am si cu tenta rozalie  monkey 

Aceasta, este un vis! Are flori atat de mari si de frumoase  drunken Iar eu atat de lipsita de inspiratie sa o descriu  cherry Sunt racita, sunt terci! Am febra si fel si fel de dureri de oase, urechi, si de alte chesti  cherry  Lipsa somnului,  Sleep Etc..

I-am promis lui Frenk ca fac album de vanzare de Vandute una si una, si am facut! Pun la vanzare tot ce am. Vreau macar sa vand din cele vechi, si le pastrez pe acestea noi.

Si, am mai luat una, adorabila, este putin spun.
Revin  imediat cu pozele cu ea.

Ultima editare efectuata de catre Doini in Sam Mar 29, 2014 9:28 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeSam Mar 29, 2014 9:17 pm

Asa, va spuneam ca am o minanatie minunata, de care m-am minunat toata ziua  dureri de cap  lol! 
Hai ca o dau in baliverne cu minunatul asta..
Mai bine priviti:
Planta este superb dezvoltata, sanatoasa tun, 3 tije, radacini cat sa-ti pui si in cap (cand nu mai ai par  geek ) Laughing 
Dar culoare, este ceva de speriat! Este un lila, un liliachiu Laughing eate o nebunie frumoasa, este atat de calda, de eleganta, de speciala, incat omul meu de legatura, i-a pus o eticheta numind-o "Speciale"

E, pai cum era sa o las acolo? 
Dar, daca primesc pretul potrivit pe ea, o dau, ca mai are "hanca una"  king

Ultima editare efectuata de catre Doini in Sam Mar 29, 2014 9:30 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeSam Mar 29, 2014 9:17 pm

Doini esti fenomenala  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 2422189467 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 2422189467 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 2422189467  Eu nu mai pot zice nimic pana nu ma vad cu vanda mea  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 2147529457 prima mea vanda  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 1982394566  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 1982394566  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 1982394566  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 1982394566  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 1982394566  in casa Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 2302975194  !

Chiar sunt frumoase nou venitele  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 2092491260 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 2092491260 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 2092491260 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeSam Mar 29, 2014 9:33 pm

Tu cu Vanda ta! 
Nu cred ca ai idee cat de mult as vrea sa iti vad chipul pe viu, atunci cand vei prelua coletul, atunci cand vei intra in casa, curioasa nevoie mare sa iti vezi prima Vanda.
Te rog frumos, chiar daca poate nu vrei sa faci acele poze publice, mie sa mi le trimiti pe mail, ca deja parca iti si vad chipul Laughing 
Nu mai am rabdare pana maine pe vremea asta  bounce  bounce  bounce
Sus In jos
DanaA

DanaA

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeSam Mar 29, 2014 9:43 pm

Doini, de ce vrei sa-ti vinzi vechile vande?
Sunt superbe noutatile!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeSam Mar 29, 2014 9:48 pm

Pentru ca asta a fost intelegerea cu Frenk.
Noi descoperiri, noi frumuseti.. Le dau pe cele vechi in locul celor noi. 

Cand voi sta la casa, alta va fi situatia, sunt convinsa ca voi avea cam atatea cata iarba voi avea si prin curte, dar acum, aici, am stans deja mult prea multe.., iar noile descoperiri, ma distrug psihologic Laughing 

Voi face un pret bun pentru cele care nu imi fac radacini.. Cei care au poate mai multa rabdare ca mine, si mai multa experienta, sunt bine veniti la masa discutiilor  study  farao 

Apropo, eu daca as sta acum la casa, as agata Vandele prin toti copacii (cand ar veni si caldura)
Sus In jos
DanaA

DanaA

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeSam Mar 29, 2014 9:55 pm

Apropo de agatat vande prin copaci, e bine, daca le ploua? Si la vremea asta de 4-5 grade noaptea, e bine sau rau daca le las afara? Ma gandesc ca nu am unde sa agat 4 vande in casa!!!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeSam Mar 29, 2014 10:10 pm

Nuuu sa nu le lasi afara!!!
Temperatura nu trebuie sa scada de 16 grade!  What a Face 
Am omis sa va spun ce calduri suport eu cand ma duc in sera  sunny 

Asta cu plouatul.. Hmm, nu stiu ce sa zic.. Ele la mama lor, in padurile lor, nu sunt plouate si ce? Mor?
Eu imi amintesc ca citeam prin toamna un topic despre Vande, unde Es, spunea ca ea le tine afara agatate in copaci, la fel ca pe Cymbi.
Hmm. Nu stiu ce sa spun.  scratch
Sus In jos
DanaA

DanaA

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeSam Mar 29, 2014 10:13 pm

Ok! Sa intrebi cand te mai duci la sere.
Sus In jos
puffy80

puffy80

Numarul mesajelor : 13
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : Gradinarit
Stare de spirit : :)
Data de inscriere : 14/03/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeSam Mar 29, 2014 10:18 pm

Doini, imi pare tare rau ca nu esti bine. Multa sanatate! Te inteleg cu datul Vandelor vechi. Asa e cand nu avem destul loc pentru ele  Sad . Si eu a trebuit sa dau muuulte din orhideele mele din acelasi motiv.

DanaA, in niciun caz sa nu le scoti afara acum. De-abia cand sut cam 20 de grade noaptea pot fi lasate afara si asta dupa o perioada de acomodare. Eu mai devreme de 1 mai nu le scot afara, si asta in functie de temperaturi. Mereu am emotii sa nu le fie frig. Sunt ultimele pe care le scot afara primavara si primele pe care le bag in casa toamna.
Sus In jos
DanaA

DanaA

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeSam Mar 29, 2014 10:22 pm

Multumesc pentru sfaturi!
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeSam Mar 29, 2014 10:50 pm

Merci Bianca,  cheers Ma fac eu bine, cu siguranta maine, de la vestile asteptate!

Asa, cand mi-am luat primele Vande, am luat ca nehalitul, dar si nepriceputul.. Am luat ce am gasit, si daca va mai amintiti, am luat 5 intr-o zi, si alte doua (superbe) in urmatoarea zi.
Acum, altele imi sunt gusturile,  pirat si avand sansa sa le mai si aleg din mii si mii, imi este ciuda ca nu am mai mult loc...

Bianca, am uitat sa iti spun ca Withe Angel, are o tija micuta si draguta  bounce 
Sus In jos
puffy80

puffy80

Numarul mesajelor : 13
Localizare : Ploiesti
Joburi/Distractii : Gradinarit
Stare de spirit : :)
Data de inscriere : 14/03/2014

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeSam Mar 29, 2014 10:52 pm

Ce ma bucur! Abia astept ca le vad  bounce bounce bounce 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeSam Mar 29, 2014 11:04 pm

Dar dupa ce ajung, cat de tarziu ar fi, va rog sa spuneti doua trei vorbe, ca iar voi sta inca o noapte ca pe jar, visand numai vande  dureri de cap 
Oricum, cred ca si pisicii mei stiu care este Himba Gold si care este a Laurei  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 1992828207 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 11:49 am

Sanatate, Doini!
Superbe, superbe si astea! Ce sa facem, sa le dam si noi pe cele vechi, sa facem loc la alte minunatii?
Si eu abia astept sa vad cum ajung vanda Laurei si ale Biancai. Fetelor, sunteti niste norocoase!
Am sa-i propun Danei sa ne luam o casuta de lemn, am vazut la Baumax si sa ne mutam si noi in vest, sa opreasca masina cu vande si la poarta noastra!  Laughing 
Sus In jos
DanaA

DanaA

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 11:53 am

Da, da, da!!!
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Localizare : Bucuresti
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 12:18 pm

Mama ce emotii o avea Laura  Very Happy . Mor de curioasa de ce-or sa zica fetele de Vande.

Doini sanatate.
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitimeDum Mar 30, 2014 12:25 pm

Da ce crezi ca emotiile noaste-s mai mici?  Laughing  Si la noi, mai dureaza pana marti  Rolling Eyes  , Laura mai are doar cateva ore si ...gata! La fel si Bianca!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 21 Icon_minitime

Sus In jos

Gradinita lu` Doinita :))
Sus 
Pagina 21 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita protestanta :)))
» Gradinita Danei Caras
» Gradinita(nu de copii,de flori)Paulynei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: