| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mar 25, 2014 9:45 am | |
| Vai ce frumoase sunt Doini! Desigur ca mi-as dori si eu dar unde sa le pun ca sunt prea mari (trebuie sa gasesc si eu ca vulpea cu strugurii un motiv sa nu-mi mai placa ) | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mar 25, 2014 4:40 pm | |
| Ai ma DanaA, ca eu va iubesc si nici decum nu vreau sa va provoc dureri Ma mandresc si eu cu ce am, si daca vreti si voi, facem noi cumva sa le aveti dupa marimile dorite Adevarul este ca cele mari, sunt fenomenal de frumoase, dar daca nu le intelegi si nu le iubesti, radacinile lor, gigante, par ca mai au putin si te cuprind Eu fac ce fac, si de cate ori le duc la dus, mai calc pe cate una, asa sunt de lungi Nu sunt foarte mandra de mine, cand vad ca mai reusesc sa le calc... Acum, le duc in brate ca pe niste bebelusi fragili Iar Frenk, are interzis in camera unde le tin, ca sa nu le deoache Sarmanul om, este speriat de ele de numarul lor, de mine ca tot mai vreau si ca-i dovedesc ca mai am loc Hai Domane cu sera aia, ca am luat-o razna! Si le vreau pe toate! V-am zis eu ca imi scriu dorintele ori de cate ori se iveste un context | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mar 25, 2014 9:42 pm | |
| Vreau sera, vreau sera, vreau sera, vreau sera............. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mar 25, 2014 9:47 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mar 25, 2014 9:50 pm | |
| Aaaa, Doini nu ne starni la dorinte, ca noi vrem si luna de pe cer! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mar 26, 2014 12:28 am | |
| Aceasta minunata pelorica nu-mi apartine, dar este orhideea bunei meie prietene Cleo. Si, pentru ca imi este dor de ea, acum m-am plimbat prin albumul ei, incercand sa aflu si care ar putea fi culoare ei preferata la flori. Priviti cat poate fi de speciala! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Apropo, stie cineva care este culoare preferata a lui Cleo? Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca aveti idee. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mar 26, 2014 7:44 am | |
| Cred ca orice iubitor de flori iubeste orice culoare! Dar nu stiu de ce, dar tind sa gred ca-i place galbenul! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 29, 2014 8:54 pm | |
| Hai ca de cateva zile bate vantul prin gradinita mea. Dupa 3 zile nebune nebune, nebune, astazi, cand am zis ca imi trag sufletul dupa trimisul Vandelor in tara , am facut-o iar de oaie. Am fost sa imi achit datoriile, si m-am intors acasa cu aceste dragute: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ca tot aveam cu tenta verzuie, nu trebuia sa am si cu tenta rozalie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Aceasta, este un vis! Are flori atat de mari si de frumoase Iar eu atat de lipsita de inspiratie sa o descriu Sunt racita, sunt terci! Am febra si fel si fel de dureri de oase, urechi, si de alte chesti Lipsa somnului, Etc.. I-am promis lui Frenk ca fac album de vanzare de Vandute una si una, si am facut! Pun la vanzare tot ce am. Vreau macar sa vand din cele vechi, si le pastrez pe acestea noi. Si, am mai luat una, adorabila, este putin spun. Revin imediat cu pozele cu ea.
Ultima editare efectuata de catre Doini in Sam Mar 29, 2014 9:28 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 29, 2014 9:17 pm | |
| Asa, va spuneam ca am o minanatie minunata, de care m-am minunat toata ziua Hai ca o dau in baliverne cu minunatul asta.. Mai bine priviti: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Planta este superb dezvoltata, sanatoasa tun, 3 tije, radacini cat sa-ti pui si in cap (cand nu mai ai par ) Dar culoare, este ceva de speriat! Este un lila, un liliachiu eate o nebunie frumoasa, este atat de calda, de eleganta, de speciala, incat omul meu de legatura, i-a pus o eticheta numind-o "Speciale" E, pai cum era sa o las acolo? Dar, daca primesc pretul potrivit pe ea, o dau, ca mai are "hanca una"
Ultima editare efectuata de catre Doini in Sam Mar 29, 2014 9:30 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 29, 2014 9:17 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 29, 2014 9:33 pm | |
| Tu cu Vanda ta! Nu cred ca ai idee cat de mult as vrea sa iti vad chipul pe viu, atunci cand vei prelua coletul, atunci cand vei intra in casa, curioasa nevoie mare sa iti vezi prima Vanda. Te rog frumos, chiar daca poate nu vrei sa faci acele poze publice, mie sa mi le trimiti pe mail, ca deja parca iti si vad chipul Nu mai am rabdare pana maine pe vremea asta | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 29, 2014 9:43 pm | |
| Doini, de ce vrei sa-ti vinzi vechile vande? Sunt superbe noutatile! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 29, 2014 9:48 pm | |
| Pentru ca asta a fost intelegerea cu Frenk. Noi descoperiri, noi frumuseti.. Le dau pe cele vechi in locul celor noi. Cand voi sta la casa, alta va fi situatia, sunt convinsa ca voi avea cam atatea cata iarba voi avea si prin curte, dar acum, aici, am stans deja mult prea multe.., iar noile descoperiri, ma distrug psihologic Voi face un pret bun pentru cele care nu imi fac radacini.. Cei care au poate mai multa rabdare ca mine, si mai multa experienta, sunt bine veniti la masa discutiilor Apropo, eu daca as sta acum la casa, as agata Vandele prin toti copacii (cand ar veni si caldura) | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 29, 2014 9:55 pm | |
| Apropo de agatat vande prin copaci, e bine, daca le ploua? Si la vremea asta de 4-5 grade noaptea, e bine sau rau daca le las afara? Ma gandesc ca nu am unde sa agat 4 vande in casa!!! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 29, 2014 10:10 pm | |
| Nuuu sa nu le lasi afara!!! Temperatura nu trebuie sa scada de 16 grade! Am omis sa va spun ce calduri suport eu cand ma duc in sera Asta cu plouatul.. Hmm, nu stiu ce sa zic.. Ele la mama lor, in padurile lor, nu sunt plouate si ce? Mor? Eu imi amintesc ca citeam prin toamna un topic despre Vande, unde Es, spunea ca ea le tine afara agatate in copaci, la fel ca pe Cymbi. Hmm. Nu stiu ce sa spun. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 29, 2014 10:13 pm | |
| Ok! Sa intrebi cand te mai duci la sere. | |
|
| |
puffy80
Numarul mesajelor : 13 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : Gradinarit Stare de spirit : :) Data de inscriere : 14/03/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 29, 2014 10:18 pm | |
| Doini, imi pare tare rau ca nu esti bine. Multa sanatate! Te inteleg cu datul Vandelor vechi. Asa e cand nu avem destul loc pentru ele . Si eu a trebuit sa dau muuulte din orhideele mele din acelasi motiv. DanaA, in niciun caz sa nu le scoti afara acum. De-abia cand sut cam 20 de grade noaptea pot fi lasate afara si asta dupa o perioada de acomodare. Eu mai devreme de 1 mai nu le scot afara, si asta in functie de temperaturi. Mereu am emotii sa nu le fie frig. Sunt ultimele pe care le scot afara primavara si primele pe care le bag in casa toamna. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 29, 2014 10:22 pm | |
| Multumesc pentru sfaturi! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 29, 2014 10:50 pm | |
| Merci Bianca, Ma fac eu bine, cu siguranta maine, de la vestile asteptate! Asa, cand mi-am luat primele Vande, am luat ca nehalitul, dar si nepriceputul.. Am luat ce am gasit, si daca va mai amintiti, am luat 5 intr-o zi, si alte doua (superbe) in urmatoarea zi. Acum, altele imi sunt gusturile, si avand sansa sa le mai si aleg din mii si mii, imi este ciuda ca nu am mai mult loc... Bianca, am uitat sa iti spun ca Withe Angel, are o tija micuta si draguta | |
|
| |
puffy80
Numarul mesajelor : 13 Localizare : Ploiesti Joburi/Distractii : Gradinarit Stare de spirit : :) Data de inscriere : 14/03/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 29, 2014 10:52 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Mar 29, 2014 11:04 pm | |
| Dar dupa ce ajung, cat de tarziu ar fi, va rog sa spuneti doua trei vorbe, ca iar voi sta inca o noapte ca pe jar, visand numai vande Oricum, cred ca si pisicii mei stiu care este Himba Gold si care este a Laurei | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 30, 2014 11:49 am | |
| Sanatate, Doini! Superbe, superbe si astea! Ce sa facem, sa le dam si noi pe cele vechi, sa facem loc la alte minunatii? Si eu abia astept sa vad cum ajung vanda Laurei si ale Biancai. Fetelor, sunteti niste norocoase! Am sa-i propun Danei sa ne luam o casuta de lemn, am vazut la Baumax si sa ne mutam si noi in vest, sa opreasca masina cu vande si la poarta noastra! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 30, 2014 11:53 am | |
| | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 30, 2014 12:18 pm | |
| Mama ce emotii o avea Laura . Mor de curioasa de ce-or sa zica fetele de Vande. Doini sanatate. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Mar 30, 2014 12:25 pm | |
| Da ce crezi ca emotiile noaste-s mai mici? Si la noi, mai dureaza pana marti , Laura mai are doar cateva ore si ...gata! La fel si Bianca! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|