Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradinita lu` Doinita :))

In jos 
+22
Paunita
costieanuconstantin
Cora-Maria
Dana Caras
DanaA
Paulyna
simonaelena
ella06
popescugp
Karla
aura
ghana
bubu
duduta190578
leonor
penelopa
geodezia
stefana
georgiana
laurabv
Doini
Myosotis
26 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Feb 04, 2014 7:11 pm

Sa-ti traiasca frumusetile  cheers Imi place mult vanda, o culoare minunata  applause 
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Feb 04, 2014 9:08 pm

Asa e Duduta, sunt frumoase, dar in realitate, sunt si mai frumoase  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 1922459146 "Bulinata" are un efect halucinant  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 2627208998 

Adevar graiesti Myo... L-as muta si nici umbrela nu i-as da Laughing

Asta mi-a placut si mie, Laura. Are o culoare foarte frumoasa, de visina coapta  drunken cherry 
Dar stai s-o vezi pe cea pe care am comandat-o... E o nebunie in poze, ca in realitate nu am vazut-o niciodata.  Se numeste Vanda Sanderiana (a mea e roz)
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Feb 06, 2014 10:38 pm

Ieri dimineata, m-au sunat cei de la Ter Laak sa ma anunte ca nu au Vanda pe care o comandasem, disponibila ca planta, ci doar pt flori taiate. De ciuda, am facut urticarie  What a Face 
Aceasta era:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Poza este preluata de pe net.

Atunci, am ales-o pe eleganta Dark Chocolate Brawn.
Din pacate nu o aveau disponibila cu trei tije, dar chiar si cu doua, arata bestial.

Planta este una xxl  Shocked cu totul, depaseste 1.60  Shocked 
Iar padurea de radacini, este impresionanta  Shocked 
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Feb 07, 2014 6:12 am

Auzi la ei floare taiata  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 15195598 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 15195598 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 15195598 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 15195598 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 15195598 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 15195598 
Dark Chocolate Brawn e bestiala  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 2302975194  incredibil de frumoasa Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 2302975194 , sa-ti traiasca Doini si sa te bucuri de ea  cheers 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Feb 07, 2014 10:32 am

Laura, asa ce-mi plac mesajele tale... imi amintesc de mine  cyclops 
Pe albumul de pe flickr, am pus mai multe poze  cheers 

Da ma Laura, nesuferitii de la Anco, sunt mari figuranti si participa la evenimente care mai de care, unde se folosesc aranjamente cu minunatiile astea de flori. Sanderiana este una din cele mai solicitate, fiind si foarte frumoasa.
Pe ultima pagina din albumul serei Ter Laak, am pus poze cu tije de Vanda, pe care le vand cu 5.5€.
Fireste ca pe cea bej nu o au disponibila ca planta. Nesuferitii !!!

Mi-am propus sa sun saptamanal si sa-i intreb de sanatate  clown pana se vor satura de mine si imi vor vinde ce-mi doresc  drunken Laughing
Sus In jos
leonor

leonor

Numarul mesajelor : 1070
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 13/02/2012

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Feb 07, 2014 2:18 pm

Asa sa faci,sa nu te lasi  Laughing 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Feb 07, 2014 3:32 pm

He he, asa voi face!
Oricum saraca femeie se uita crucis la Frenk, cand acesta spunea ca avem acasa inca 9 Vanda in baie si 40 de Phala. (El a ramas cu gandul ca am tot atatea cate a numarat el in toamna Laughing )
Sus In jos
leonor

leonor

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeVin Feb 07, 2014 6:01 pm

Si cand le va numara intr-o zi... Laughing 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 10, 2014 12:52 am

Leonor, scuza-ma, te rog. Nu ma caracterizeaza sa nu raspund unui mesaj, dar am un motiv, care ma tine incatusata in propria durere...

Asa cum mi-am plans amarul cand mi-a murit Mozart, apoi la doar o luna Chanel, aleg ca tot aici, in gradinita mea, sa-mi las sufletul sa planga..

Pentru voi,  cei care ati dat dovada de empatie, in privinta necazului si durerii Mariucai mele, trairilor, temerilor si durerilor mele, vazand si realizand cum se stinge in fiecare zi cate putin, tin sa va multumesc pentru vorbele frumoase, pentru incurajari, si pentru suport.
Va anunt acum cu durere, ca vineri seara, medicul veterinar a venit pentru ultima oara aici, iar vizita lui, a adus si momentul despartirii de prea iubita mea Mara.
Pentru ea, sper si ma rog sa fie o eliberare dintr-un trup batran si bolnav, sa isi gasesca prietenii de-o viata, acolo undeva, unde imi place sa cred, ca toti o asteptau...
In schimb, despre mine, va pot spune ca despartirea a adus durere oribila si un gol imens, in suflet. In ultimile noastre clipe, am rugat-o, sa fie ingerasul meu pazitor...

Mara a fost un catel chinuit de oameni rai, iar scopul meu de-a lungul anilor, a fost s-o ajut sa uite trecutul, sa-si invinga teama fata de oameni, sa-i ofer dragoste si o viata care sa compenseze toate abuzurile din trecut, care au traumatizat-o atat de mult, sa compensez despartirea regretabila, etc...
As fi vrut sa pot face mai mult, iar despartirea asta sa vina cat mai tarziu.... Evolutia bolii si a batranetii, m-au socat si au fost fulgerator de rapide. In fiecare saptamana, picioarele mai pateau cate ceva..., cate o noua complicatie, un edem, o luxatie, etc
Fiind doar jumatatea din spate afectata, totul a fost mai greu. A fost perfect lucida si cu inima foarte puternica.
A comunicat cu mine asa cum cred ca nici unii oameni nu o pot face. Avea sunete diferite pentru nevoi diferite. Dadea din cap cand o intrebam cate ceva. Lovea cu nasul perna ca sa-mi arate ca vrea apa....
Ma lupt cu mine sa uit ultimile clipe, inlocuindu-le cu amintirile frumoase...
Nici eu dar in primul rand, nici ea nu am fost pregatite, Mara, zbatandu-se in ultimile ei secunde de viata si maraindu-l pe medic. A fost dramatic vazand-o ca nu vrea, sa moara, s-o vad suparata si plangand in ultimile ei secunde.....   Si, un detaliu, eu eram singura acasa... Nici la asta nu ma asteptam.

Doamna Doina (Bacau) va multumesc frumos pentru gandurile bune si incurajarile de-a lungul evolutie bolii Mariucai mele.
Zilele acestea, m-am gandit mult la dumneavoastra, simtindu-va sincera compasiune.
Ruxandra, iti multumesc frumos pentru sustinere si umarul oferit! Apreciez foarte mult!
Sus In jos
bubu

Numarul mesajelor : 2033
Stare de spirit : in general buna
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 10, 2014 1:14 am

of, Doini chiar ma intrebam ce-i cu tine de esti asa tacuta...
Mi-au dat lacrimile cand am citit.

Nu stiu cat te ajuta, dar sunt alaturi de tine. Curaj, viata merge inainte.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 10, 2014 2:38 am

Iti multumesc pentru incurajari Bubu, sigur ca pentru mine conteaza.

In principiu, asa este Bubu, viata merge inainte. Dar, in cazul meu, unul particular sa-i spunem, fiecare trauma ramane atat de proaspata in memorie, incat imi seaca sufletul si energia, revenindu-mi in minte iar si iar clipele dramatice. (Ex despartirea de mama, moartea lui Mozart, a Chanelitei) Acum, ma lupt sa nu las emotia si drama ultimelor clipe ale Marei, sa-mi tulbure si mai mult sufletul.

Norocul meu, daca pot spune asa, este ca am medicamente antidepresive si diverse calmante pe care le iau de la accident incoace... Dopata cu ele, am facut fata acestei luni. Ultimile flori, sunt luate din initiativa lui Frenk, in speranta ca ma vor mai linisti, macar pe ziua aceea.... Dar acum, parca nici medicamentele, nu isi mai fac efectul iar mie, imi vine sa-mi rup carnea de pe mine de durere.

Sper si ma rog, ca ea este mai bine acum, acolo, in locul pe care mintea mea l-a creat. Iar gasca mea de ingerasi s-o ajute sa evolueze... (E doar viziunea mea)

Marti, imi va fi probabil foarte greu, pentru ca mergem sa ridicam urna.., dar poate prezenta ei in casa, langa frumoasa ei poza, si langa celelalte doua urne ale lui Mozart si Chanel, imi va mai alina durerea si dorul, desi nu cred....

Acum doau saptamani, am primit un mail scris cu multa stangacie, de la fosta mea vecina, care de asemenenea m-a tulburat si revoltat, pe langa cele pe care le traiam deja...
Subiectul era: "nou" iar continutul a fost asa: " Bonny a decedat" ....... Si atat! (Pentru cei care nu stiu, Bonny a fost catelul luat de George dar crescut de mine pana m-am mutat in Olanda, si partenera de viata a Mariucai)
Cu cateva zile mai devreme sora mea, ma anunta ca Aristide s-a dus si el, dragutul... (Catel pe care l-am adoptat din Rodos)...

Am renuntat de mult sa mai spun "buna ziua" pentru ca niciuna nu a fost buna....
Sus In jos
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 10, 2014 9:12 am

Dumnezeu sa o odihneasca in pace si tie sa iti dea putere si liniste sufleteasca!
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 10, 2014 2:38 pm

of,Doini,ce vesti triste.am plans citind asemenea vesti,gandindu-ma cata suferinta si durere in suflet ai avut.nu credeam ca se va sfarsi asa repede,insa probabil boala si varsta si-au spus cuvantul.i-mi pare rau pt.Mara si pt.tine ,insa gandeste-te ca a avut o viata fericita la tine,a fost iubita si rasfatata,tu ai facut tot ce a depins de tine,restul e decizia lui Dumnezeu.fiecare vietate de cand se naste practic se indreapta catre moarte,doar ca este dureroasa despartirea.curaj!ceilalti au nevoie de tine,si Mara cu siguranta nu mai sufera.te pup si te imbratisez!  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 1059784619 
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 10, 2014 2:50 pm

Curaj, Doini... eu nu stiu niciodata ce sa spun in astfel de situatii, insa sunt cu mintea si sufletul alaturi de tine.
Inca o incercare grea a vietii (a câta, Doamne?) sa treci cu bine si peste asta...
Sus In jos
leonor

leonor

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 10, 2014 2:55 pm

Iti doresc multa putere sa depasesti cu bine pierderea suferita  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 1059784619 
Sus In jos
popescugp

Numarul mesajelor : 503
Localizare : Medgidia
Joburi/Distractii : pensionar
Stare de spirit : optimist
Data de inscriere : 29/03/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 10, 2014 7:54 pm

Si eu am avut un canis pitic,f.f. inteligent si a murit de jigodie ,desi era vacinat;l-au ingropat ai mei pe ascuns noaptea in curte ca eu sa nu stiu unde,apoi am avut un canis alb care a murit de batranete si acum am un alt canis negru de talie mijlocie .Deci stiu ce inseamna sa pierzi un prieten drag,dar este o vorba la romani: cui pe cui se scoate;si eu asa am procedat desi o inlocuire totala nu poate exista.Cu ajutorul celui de sus trecem prin toate.
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 10, 2014 8:17 pm

eu am pierdut fetita husky in varsta de 3 ani cu vaccinurile la zi,dupa un diagnostic gresit.acela de pancreatita acuta cand ea de fapt contactase jigodie si se putea face recuperare pina in perioada de incubatie,asa cum am facut cu ceilalti 4 din gasca comuna,pt ca in final toti au contactat boala.si pe care am reusit sa-i salvez.de aceea o inteleg atat de mult pe Doini,eu crescand in permanenta in jur de 8 caini,va dati seama ca unii mai si mor,si nu toti de batranete.si credeti-ma ca te doare sufletul dupa fiecare pierdere.da,...acelasi tratament aplic si eu,umplu golul lasat cu un alt sufletel ce are nevoie de casuta ,si o viata mai buna atat cat ai este dat sa traiasca.
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 10, 2014 8:50 pm

Capul sus Doni, asa e viata .... Ai grija de tine, pt ca multe sufletele depind si o sa mai depinda de tine  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 1059784619 
Sus In jos
ella06

ella06

Numarul mesajelor : 481
Localizare : dej jud cluj
Joburi/Distractii : distractii
Data de inscriere : 23/06/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeLun Feb 10, 2014 10:31 pm

Sad Sad Sad Sad Doamne Doini , am plans Sad Sad Sad of doamne .Nu mai am cuvinte  Sad Sad Sad .Nici nu vreau sa ma gandesc ca si Fritz al meu este batranel in fiecare zi il iau in brate si il pup, alint si ii spun ca nu o sa mai am catelus ca el .A fost un catel tare cuminte si ascultator .
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Feb 11, 2014 12:54 am

Viata merge inainte si noi alergam dupa ea.  Neutral  Doini draga n-as vrea sa fiu niciodata in situatia in care ai fost tu. E cumplit sa iei asemenea decizii.  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 1059784619 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Feb 11, 2014 2:32 pm

Va multumesc ca sunteti alturi de mine, va multumesc pentru incurajari si gandurile bune. Imi este inca asa de rau, incat nici nu stiu ce sa fac sau ce sa mai spun..
Sus In jos
leonor

leonor

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Feb 11, 2014 2:46 pm

Incearca sa te linistesti Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 1059784619 
Sus In jos
ella06

ella06

Numarul mesajelor : 481
Localizare : dej jud cluj
Joburi/Distractii : distractii
Data de inscriere : 23/06/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Feb 11, 2014 2:49 pm

Lasa ca iti da un pupic ceilalti si incet,  incet te linistesti .Au nevoie de tine .
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Feb 11, 2014 3:54 pm

uite asta vreau eu si pentru tine sa continui
de asta incerc sa nu mai am animale macar de florile nu te mai doare sufletul asa rau
lasa ca la mine s-a pristinit o potaie numai oasul si pielea o aia mica cu botu rinjit de vreo 2 saptamini
aseara il latra pe d-l Pipi vai amar ziceai ca ia casa foc ..are ceva sub barbie un fel de gusa o fi fost muscata
si s-a inciocalat acum vine cind ma vede pe geam la bucatorie si latra stie ca ii dau haleala
Sus In jos
simonaelena

Numarul mesajelor : 240
Localizare : Ia ghiciti!
Joburi/Distractii : Plantutele
Stare de spirit : Buuuuna
Data de inscriere : 08/04/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitimeMar Feb 11, 2014 6:36 pm

Doini, imi pare rau pentru tine!
Am scris, si am sters de cateva ori, nu stiu ce sa iti spun, nu gasesc cuvinte potrivite
Iti doresc sa ai putere sa mergi mai departe si asa cum spune Geo, dupa plante nu suferi atat, sau cel putin asa simt eu.
Capul sus, si mergi mai departe!  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 1059784619 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 1059784619 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 1059784619 Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 1059784619 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Gradinita lu` Doinita :))
Sus 
Pagina 3 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita protestanta :)))
» Gradinita Danei Caras
» Gradinita(nu de copii,de flori)Paulynei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum