| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 1:40 pm | |
| - geodezia a scris:
- Pene pai orhidee aia inseamna parca in latina coaie iar papucu are forma de papuc iti bagi doar piciorul in el
da pisoii sunt mortali ai mei nu stau la pozat da ai tai Doini sunt vedete i-am pus la fii-mea a mica pe facebook sa o oftic si pe ea Nu sunteti cu toate tiglele pe casa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 1:49 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 2:24 pm | |
| Voi nu sunteti zdravene! Auzi, papucii mei mandri ca Fat Frumos, seamana cu un coi Pai ei care au un aspect deosebit, cu labelul-> (parca si asta suna ciudat acum ) ca de portelan, si care seamana cu un sabot, de unde si numele popular de "Sabotul lui Venus" pana la aspect de coi e mare diferenta Ase e Leonor, si eu ii vad deosebiti, nici decum asa cum spun cotofanele carcotase Spune tu Laura, ca azi nu mai e sarbatoare! Geo, acum mi-ai dat de lucru, fiindca nu pot sa cred ca asta inseamna in latina, si trebuie sa cercetez Fetelor, care mai stiti latina, sariti in ajutor | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 2:35 pm | |
| - laurabv a scris:
- Doini sa-ti traiasca papucelul Ma bucur mult ca l-ai gasit, iti impartasesc bucuria
Muschiul de deasupra e uscat sau .....? Imi place mult cum arata.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Sa traiasca dragul de el ca tare mult mi l-am mai dorit! Ma rog, nu musai musai pe acesta, ca am o lista lunga de dorinte cu papuci. Am trecut de la pantofii reali, la orhidee care seamana cu papucii ce sa-i faci, varsta probabil Voi pune un lick la "identificari orhidee" cu toate natiile de papuci, testicole dupa viziunile Penelopei si ale Geodezei , de o sa va fac pofta tuturor! Muschiul este proaspat cumparat, ieri l-am luat si inca este putin umed. Asa il voi mentine, dar nu prea mult, fiindca nu vreau sa tina prea multa umezeala pe langa papuc si plus ca vasul este din lemn si nu as vrea sa-l afecteze nici pe el. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 3:21 pm | |
| Orchis From Wikipedia, the free encyclopedia Orchis
Orchis italica Scientific classification Kingdom: Plantae (unranked): Angiosperms (unranked): Monocots Order: Asparagales Family: Orchidaceae Subfamily: Orchidoideae Tribe: Orchideae Subtribe: Orchidinae Alliance: Orchis Genus: Orchis Tourn. ex L. 1753 Type species Orchis militaris L. Sp. Pl.: 943, 1753 Species See text Orchis is a genus in the orchid family (Orchidaceae). This genus gets its name from the Ancient Greek ὄρχις orchis, meaning "testicle", from the appearance of the paired subterranean tuberoids.
| |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 3:22 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 3:30 pm | |
| Bravo ma Geo! Cu greaca m-ai spart, eu fiind vorbitoare de greaca. Si, daca ma gandesc mai bine, coaie in greaca-> "arhidia" asa se pronunta si, cum se scrie , αρχίδια Testicule -> in greaca όρχεις -> órcheis, este unul si acelasi lucru Va sa zica, sunt plina de coaie | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 3:37 pm | |
| na vezi sa nu zici ca nu ai dotari ca lumea asta cu orhis o stiam mai de mult da nu mai retin de ce ziceam ca e din latina nici sa ma impusti ..imi aduc io aminte acu tu nu te jena sporeste acolo plantatia de orhidee ca sunt frumoase sa ii zici lu Frenk sa vezi ce zice Dragule azi mi-ai adus in dar un coi imi venea sa rid cind te vedeam pe aci cu chestia asta cu cadoul de la Frenk da acu ca dadui cu bita in balta macar du-o pina la capat sa vezi saracu om ce zice de glumele astea cu denumirile lasa ca o mai stiu eu pe Pene care ne arata in album muma de pizda tiganci vezi ca mai sunt si coaiele popi si paru porcului e si alte denumiri de astea taranesti acu naspa trebuie sa mi le notez undeva ca le uit mereu | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 3:58 pm | |
| Pai ce sa zica...ca nu suntem sanatoase | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 3:59 pm | |
| - geodezia a scris:
-
na vezi sa nu zici ca nu ai dotari ca lumea sa ii zici lu Frenk sa vezi ce zice Dragule azi mi-ai adus in dar un coi
Stai pe pace ca deja am fost nevoita sa-i spun, ca prea se mira si nu intelegea de ce rad ca nebuna cu lacrimi, la cele scrise aici. Acum el zine, ca are motiv intemeiat sa ia foarfeca si sa le taie. ( vesnica amenitare, amin ) ca e gelos si nu vrea sa ma ingrijesc de alte coaie. Doame fereste ce ne mai porcaim si ne destrabalam noi aici! Noroc cu Myo, ca e buna si toleranta, ca de nu, metitam banarea Apropo, zice ca papucii par ca se stramba la el Ca sunt pusi pe polita de deasupra tv-ului si ii stau direct in ochi | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 4:01 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 4:17 pm | |
| da ma papadia asa ii zicem am ris si eu acum de mi-au dat lacramile saracu om acu el ti le-a adus el sa si le ingrijasca ai vazut in traducere si orhis militaris alea o fi de tabla ? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 4:32 pm | |
| | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 6:03 pm | |
| esti o figura scuze eu am inceput na cum am rabdat pina acum trebuia sa tac si de acum incolo da m-a mincat limba mai degraba tastatura | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Dec 28, 2013 8:28 pm | |
| Eu una m-am distrat pe cinste, asa ca nu vad de ce si cui sa cerem scuze, ca au fost glume nevinovate, iar Myo este buna si intelegatoare si mai cred ca multi s-au distrat pe langa noi, citindu-ne trasnaile. si sper ca nu au fost vazute drept vulgare ca doar nu noi am pus numele astea plantelor | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Ian 15, 2014 9:07 pm | |
| Ce ma bucur ca te-am gasit pe forum draga Doini mare pasionata de Ohidee | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Ian 15, 2014 10:29 pm | |
| | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Ian 24, 2014 8:10 am | |
| Doini ce-ti mai face Vanda ? Sper ca e ok | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Ian 24, 2014 10:57 pm | |
| Nu am inca niciun semn, Laura. Inca mai sper, desi, cred ca ma imbat cu apa rece... | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Ian 25, 2014 6:33 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Ian 28, 2014 9:38 pm | |
| Noutati in mini colectia de frumoase colorate. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Papucelul a fost luat cu o reducere frumoasa, fiindca i se trecus floarea. V-am povestit ca era sa-mi iau teapa, platindu-l la pret intreg [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sunt constienta ca pot astepta mult si bine pana-i voi vedea "fata" Sper doar sa fie diferit fata de cel pe care il am. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Ian 28, 2014 9:55 pm | |
| Pe aceasta frumoasa Vanda, am luat-o ieri. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ps. Locul ales pentru sedinta foto, nu a fost prea inspirat Desi o vazusem inca de sambata cand cumparasem "bombonica" roz si papucelul, m-am abtinut, dar nu prea ca m-am perpelit de ciuda doua zile, iar ieri seara, am fugit cu mii de rugi in cap s-o mai gasesc, ca era redusa la 10€ fiindca avea ultimul bobocel din varful tijei rupt | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Feb 04, 2014 3:33 pm | |
| Am cateva orhidee luate de la Ter Laak [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Asta are o floricica mutanta are doua "limbute" Mai multe poze cu ele, puteti vedea pe albumul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Feb 04, 2014 4:17 pm | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Feb 04, 2014 6:19 pm | |
| Doinito, mai ai putin si il muti pe Frenk in balcon | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|