| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 20, 2014 8:36 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 20, 2014 8:37 pm | |
| Na ca am scris in acelasi timp Bine zis pe larg.. Pai maine cred ca-mi scriu romanul vietii | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 20, 2014 9:06 pm | |
| Am vazut, dar dupa ce-am scris mesajul. Am citit povestea si am ascultat cantecul, mi-au placut amandoua. Mult noroc, maine! Sa-ti mearga totul, struna! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 20, 2014 9:18 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 20, 2014 9:19 pm | |
| Succes si din partea mea! | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 20, 2014 9:50 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 20, 2014 10:24 pm | |
| Astazi am mai facut poze prin cartier si in gradinaria-terapia Ma apuc acum sa le pun pe sunphoto si cand termin, va dau link-ul Am facut poze si unor rate, asa de mari, de zici ca erau lebede Trebuie sa transfer si sa sterg multe poze din tableta, ca sa-mi fac loc pentru maine! Ma fetelor, sa ma scuzati daca sunt prea euforica, dar nu mai pot si eu, ca sunt o mana de om (ok, nebun ) | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 20, 2014 10:42 pm | |
| La mine Magnoliile sunt in maxim spectacol. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Ratustele astea sunt tare dragute asa piticute [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iar acestea sunt niste uriase [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pe restul pozelor, le puteti vedea pe sunphoto [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 20, 2014 10:48 pm | |
| Doini sa ai maine o zi asa cum iti doresti | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 20, 2014 10:59 pm | |
| Multumesc frumos Laura Am terminat de transferat pozele facute astazi, in albumul de pe sunphoto [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pe ultima pagina, veti vedea cateva din decoratiunile cautate pe aici de Pasti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sunt tare dragute. | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 20, 2014 11:28 pm | |
| Chiar tereapie cred ca as putea sta acolo zile insir casca gura.... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mar 20, 2014 11:35 pm | |
| Aaa pai ce ai facut? M-ai descris perfect | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 21, 2014 8:08 am | |
| Doini, gata cafeaua? Hai, repede, fuga, fuga la intilnire! Succes si noroc! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 21, 2014 8:26 am | |
| Doamne ajuat! Nu e gata cafeaua, ca il mai las pe Frenk sa doarma putin (face un zgomot masinariaa mea, de te sperie) dar am scos agaricii, sunt imbracata, incaltata si rujata | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 21, 2014 8:31 am | |
| Doini sa ai o zi superba printre flori,o sa-l dai gata pe domnul patron | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 21, 2014 8:53 am | |
| Daa, cu atat mai mult ca in sera e lumina puternica ca aici este o vreme de zici ca vine toamana Ma tot invart pe langa Frenk care face pe simnorosul nesuferit Ce-i mai place sa ma tina pe jar Multumesc mult Leonor, cred ca se va nota aceasta zi in "cartea vietii mele" ca este prea mare sansa pe care am primit-o, ca sa o pot uita vreo data | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 21, 2014 9:00 am | |
| Si pentru noi e speciala! De aceea, iti trimitem toate gandurile noastre bune! Nu-l supara pe Frenk, poarta-te frumos, da? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 21, 2014 1:00 pm | |
| Hallo Am ajuns acasa, dar trebuie sa fac pe Gina gospodina ca sa-l mai indulcesc pe Frenk, asa ca nu am timps de impartasit memoriile celei mai frumoase dimineti din viata mea. Frenk m-a lasat in fata companiei si a plecat, spunandu-mi ca ii este frica sa vina sa ma ia, asa ca, sa raman mai bine acolo... Si, a plecat ... Sunt inca muta Dar, ca sa nu va tin pe jar, va arat cu ce m-am intors. Poza este facuta pe ascuns [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Revin pe seara cu povestea pe larg | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 21, 2014 2:31 pm | |
| Abia astept s-o citesc! Vad 3 sau 4? Sa-ti traiasca sanatoase si sa-ti aminteasca mereu emotia si fericirea acestei zile speciale! Spor la treaba! | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 21, 2014 2:49 pm | |
| Sa-ti traiasca,de cate ori le vei ingriji iti vor aduce aminte de aceasta zi. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 21, 2014 2:55 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 21, 2014 3:07 pm | |
| Cu drag Aura! Este muzica creata pentru relaxare. Este minunata! Am multa astfel de muzica download-ata, dar si urmaresc canalele celor de pe youtube. Sa dea Domnul Leonor, ca sunt fabulos de frumoase! Dana, am luat 4, dar asta doar pentru ca Frenk mi-a zis ca nu va veni sa ma mai ia, daca sar calul. Pai din 40 de soiuri, iti poti imagina cat de greu mi-a fost?! Acum, Frenk e plecat pana la studio, dar si eu trebuie sa ies putin, asa ca am timp sa-mi strang ideile si emotiile si mai apoi sa le astern in scric.. Asa ca nu am timp sa le fac poze.. A fost superb, dar am simtit ca acele ore petrecute in sera, au trecut in doua minute. Nu imi amintesc ce am spus.. Dar, imi amintesc ca m-am impiedicat de cel putin 4 ori. O data am fost prinsa, ca de nu, picam in nas si, imi mai amintesc ca domnul Helderman, imi spunea des: " you are a very funny woman" Am avut si o ora de stat la cafea, am baut chiar doua, si am vorbit foarte multe.. Sunt foarte incantata de experienta traita. Sunt recunoscatoare si multumesc Universului pentru sansa primita, pentru dorinta indeplinita! | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 21, 2014 5:39 pm | |
| Pai nu ti-am spus ca il vei da gata | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Mar 21, 2014 7:29 pm | |
| Eu, daca eram in locul lui Frenk, nu te lasam singura! Ma bucur mult pentru tine, pentru tot ceea ce-ai trait azi! Acuma, cat Universul asta e de partea ta, pune repede si alte dorinte pe hartie, speculeaza momentul! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|