| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 24, 2014 3:05 pm | |
| pai asa cum am zis 300 pina la tm inca 130 pina la szheghet prin sinnicolau parca ii zice si cu inca atit retur ...fac cam 860-900 km macar acum stiu drumul nu ma mai ratacesc | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Vin Apr 25, 2014 11:27 pm | |
| Am incercat si eu de 3 ori cu cycas, mai ales ca am aflat ca e una din putinele plante preistorice care au rezistat pana acum, dar a murit de fiecare data. Fiindca am depasit nr. de poveste (3 incercari ), nu ma mai risc | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: universul meu Sam Apr 26, 2014 2:06 pm | |
| da la palmieri tot cherchezul este sa ii lasi intr-un loc sa nu muti toata ziulica la ei eu ii tineam pe la umbra dar mult mai bine le merge la soare Pene si la mine a fost a 2 a incercare dar la-m luat mic mci dintr-un metro si a crescut saracu mai mult nebagta in seama ca primu a murit de prea bagat in seama acum in sfirsit il mutai in alt vas si e in plin soare treaba lui sa se descurce el si brugmansiile ... ee ca si prea multa bagare in seama le omoara am vazut eu | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 1:17 pm | |
| am 2 suporti atarnatori,albi frumosi ,in forma de inima,oare merge sa suspend vandele in ei si sa le pun atarnate la terasa...e prea frig inca pt ele afara??? suportii arata asa..[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]... | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 2:34 pm | |
| Deci, NU! Lasa Vandele in cosuletele lor, ele oricum au sistemul de agatat | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 3:57 pm | |
| AHA...am inteles...da nici in vase de sticla???ca in casa atarnate de ceva n-as putea decat in bucatarie sa le tin atarnate de galerie ca-i metalica..din otel ceva.. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 6:09 pm | |
| Aura sa vezi intai daca incap in vazele existente! Dar daca ai conditii ar fi pacat sa nu le lasi libere, afara! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 6:30 pm | |
| am emotii...parca as avea vreun examen... | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 8:06 pm | |
| Te inteleg, acusica ajung si scapi de emotii! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 9:07 pm | |
| Gata au ajuns:-):-):-)imediat foto:-):-):-) | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 9:18 pm | |
| fetelor incerc sa fiu modesta da nu pot,sper sa nu va suparati /mine...stiti vorba aia...tot tiganu-si lauda odrasla,asa si eu/...am cele mai frumoase vande...[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] asta e cea comandata,Dark nu stiu cum...o sa le invat eu pana la urma... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 9:23 pm | |
| iar asta e cea de a doua ,ca sa nu se simta stinghera prima i-am luat colega de camera [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
aura
| |
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 9:34 pm | |
| Sa-ti traiasca vandele Aura , sa te bucuri de ele multi ani Si daca vrei sfaturi suntem aici sa te ajutam. | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 9:35 pm | |
| Aura, sa-ti traiasca, sa-ti infloreasca si sa te bucuri de ele , multi ani de acum incolo. | |
|
| |
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 9:37 pm | |
| Sa va traiasca vandele si sa bucurati de ele mult timp de acum incolo:) | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 9:40 pm | |
| hehehe...le asteptati si voi nu-i asa??/eu abia asteptam sa le iau in brate...va trebui acum sa-m iau una galbena pt contrast...multumesc fetelor pt urarile voastre,sper sa petrec impreuna cu ele muuulti ani de acum inainte! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 9:41 pm | |
| - Brindusa a scris:
- Sa va traiasca vandele si sa bucurati de ele mult timp de acum incolo:)
Brandusa spune-mi pe nume ...te rog. de altfel am inteles ca si tu ai luat.si tu sa te bucuri de ele multi ani de acum incolo! | |
|
| |
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| |
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 9:47 pm | |
| Mai om drag mie, ce emotii am avut si eu.. Ufff si inca mai am, ca maine pleaca catre alte destinatii cele care sunt acum la sorela. Arata foarte bine Vandele tale, si sper sa se acomodeze cu bine! Sa te mandresti mult si bine si sa te fudulesti zi de zi cu ele, ca ai cu ce Sa nu ai emotii in privinta culorilor! Se vor inchide in fiecare zi, pana vor ajunge florile la maturitate. Dar uite ce propun, ca tot vom vorbi despre ele, eu chiar acum voi deschide un topic.. Ma tin de orea mult timp sa o fac.. Cat despre Amaryllis, era chiar culmea sa nu ti trimit tie! Ai avut mai multa grija de ei, ca mine Stiu sigur ca le voi afmira florile la tine! Hai sa-ti spun ceva, unul sigur este alb ca tot ai tu o colectie de Amatyllis albinosi Si in incheiere, sa sti ca inca de anul trecut stiu ca am un orieten de nadejde, si iti multumesc ca imimesti aproape | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 10:03 pm | |
| - Brindusa a scris:
- aura a scris:
- Brindusa a scris:
- Sa va traiasca vandele si sa bucurati de ele mult timp de acum incolo:)
Brandusa spune-mi pe nume ...te rog. de altfel am inteles ca si tu ai luat.si tu sa te bucuri de ele multi ani de acum incolo! Am luat si eu o himba gold si una no name- am uitat numele ei:) Brandusa, a doua Vanda se numeste Divana Lilac and Aubergine Iar a doua ta Vanda Aura, este Red Spot, este o frumusica foc!!! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 10:03 pm | |
| dap..acum il las nitel sa respire...si mai apoi[pt ca stiu sigur ca si din vacanta voi veni cu portbagajul plin cu flori]va trebui sa mai faci tu un efort sa-mi trimiti una fix ca cea pe care o are DANA C.cred ca sanderiana gold..sa fie contrast cu cele 2.. da pe mine tot ma mananca sa le iau vase de sticla pt toamna-iarna..cand vor sta in sufragerie,sa le pun in valoare.. | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 11:05 pm | |
| Minunate!!! Sa te bucuru mult si bine de ele, da musai trebuie si una galbena! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 11:09 pm | |
| musai!musai!asa zic si eu cea mai galbena dintre cele galbene..sau portocalie multumesc Dana.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|