- aura a scris:
- Ti-am zis ca sunt putin in ceata..)
Eu cand m-am inscris aici am dat navala direct in "ograzile noastre" si mi-am deschis gradinita...
Mi-a luat ceva timp sa ma prind ca eu primeam pe mail instiintari doar de la gradinita mea, asta pt ca in alta parte nu scriam pe atunci...
Asa ca, te inteleg perfect! In ceata ma plimbam si eu vesele prin gradina mea si asteptam comentariile fetelor cuminte
uneori cand acestea intaziau ma speriam crezand ca fetele nu ma plac
eu fiind destul de galagioasa si ma si alintam asa cum inca o mai fac..., ce sa le fac daca ma fac sa ma simt bine
Uite, aici este un loc unde ne "bem cafeaua" un loc unde eu bat campii de cele mai multe ori
ma alint, ma vait de ploi si frig, de una de alta...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Daca nu scri sau daca nu accesezi urmarirea acelui topic nu vei primii instiintarile ca s-a scris/raspuns...
Te sfatuiesc sa te "plimbi" prin forum, vei gasii cu siguranta subiecte foarte atractive.., experiente frumose si galagioase
fel de fel de flori si de descrieri si povesti despre ele, gradini frumoase cu plante si mai frumoase....
mai avem un loc unde ciripim noi mai mult ca pasarelele
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] eu ma cred ornitologu de serviciu, zis si ucenicu ala micu
al unui prieten de pe sunphoto :Dsi ce curiozitate ma trazneste il intreb pe el si transmit si aici..
Si cate si mai cate.., e un loc frumos, cu oamnei frumosi, care au aceeasi pasiune frumoasa ca si a ta, florile
Am vazut ca ai hibiscusi, ei bine avem un campion printre noi, Georgiana are sau ma rog avea o colectie fabuloasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Geodezia noi ii spunem scurt Geo, are cele mai mari si mai frumoase brugmasii pe cate le-am vazut eu in viata mea!!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si are un mod de a povesti de te face sa uiti de toate necazurile! Pe langa asta, ma mai si invata sa gatesc
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Penelopa este "nasa"mea , ea recomandandu-mi CG-ul
Si este mare pasionata de arbusti, mare carcotada cand este in buna dispozitie
Vernil este pasionata de hoya, are in grija doua gradini printre care una a bisericii, si m-a adoptat sufleteste
Karla este "enciclopedia mea virtuala" am invatat de la ea mai multe decat poate banuii..., are o gradina pe care multi ar vrea sa o aiba..., eu una as vrea!! o gradina amenajata cu foarte mult bun gust!
Bubu mare iubitoare de trandafiri si clematite, plus alte zeci de floricele pe care le asociaza cu trandafirii, atentie! intr-o gradinita mica le are pe toate! superb!!!
Myo este cel mai tare din parcare administrator de forumuri, ne lasa sa hacem "harcea parcea" forumul iar nopatea le mai aseaza, sterge gainille mele chele
si orice floare ai gasi si nu sti cum se numeste, intreab-o pe Myo si vei afla! Ai o problema, intreab-o pe Myo! Jos palaria!
Stef este cea care mi-a insuflat dragostea fata de Passiflora si este un om pacifist, pe cate eu personal il admir teribil, pt vorbele bune si sfaturile date, si cate si mai cate
Carina inca nu are gradina aici
dar are o colectie de trandafiri unul si u ul.., plus ca si ea "le stie" pe mine ma linisteste imediat cand intreb ce o mai fi si "asta" vazut prin parcuri...
Marga, Sica, Gabriela, Doina din Bacau, Duduta, Doina, Popescugp oamnei de pus pe rana, tot timpul pregatiti sa iti dea un sfat, o vorba buna..
Avem si membrii noi, care incep usor usor sa se simta in largul lor cu noi.., mai sunt si altii mai ocupati dar care revin cu drag atunci cand pot.., etc..
Uni intra "undercover" dar nu inteleg si nici nu ma complic sa aflu ca ma trezesc ca imi suna "vreo 9-10 clopotei" in cap sau "vreo 40-50 de givece cu petunii aruncate tot in cap"
sau poate ma pune sa car "vreo 5-6 saci de pamant de cate 50 de kg" sau sa plantez pana in seara de Craciun bulbi de lalele
asa ca ma feresc de "clopotei" si nici nu vreau sa-i inteleg..
Ia uite ce m-a apucat sa fac
sper sa nu supar pe cineva... Si da Doamne sa nu uit pe cineva ca ma auto pedepsesc...
Mai gasesti multe despre hibiscusii fetelor aici
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Despre hortensii nu s-a scris prea mult dar toate au un inceput
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] (poate scri si tu din experienta ta)
Dar gata, ca te zapacesc
le gasesti tu cu timpul si garantez ca iti va prii