| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Lun Iun 09, 2014 10:16 am | |
| mersi Cora,..da...v-am tinut la curent,doar asa am promis,nu? | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Lun Iun 09, 2014 12:02 pm | |
| Sa va fie de bine vacanta si bun venit! Mi-au placut pozele tale,multumesc! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Lun Iun 09, 2014 12:45 pm | |
| mersi Dana .din pacate a trebuit sa plec cu o zi mai devreme,adica duminica de dimineata devreme cu primul fary-boat am tranversat ,pt ca mi-a murit un catel,era batran adevarat,dar am vrut sa-l mai vedem pt.ultima data.asa ca am venit intr-un suflet .ieri la 16 deja eram acasa. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Iun 09, 2014 1:02 pm | |
| fetelor ,va rog,cine stie sa-mi zica ce trandafiri sunt acestia,sunt de la fratele meu,mi i-a dat in primavara,erau tunsi scurt,am crezut ca sunt pitici,dar au facut lastari luungi cu buchete de roze in varf.sunt deosebit de frumosi,i-mi plac mult,dar nu stiu nimic despre ei.or fi soiul acela din parcuri ,gen tufe??cataratori nu cred.o sa le pun din nou alte ghivece mult mai mari din ceramica... [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| |
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Iun 09, 2014 9:46 pm | |
| - Dana Caras a scris:
- Imi pare nespus de rau pentru catel, Aura. Stiu prin ce treci...urmeaza si la mine... E GROAZNIC!
Superbi trandafirii, indiferent cum s-or numi! da ,trandafirii m-au surprins placut!i-am gasit infloriti cand am venit...asa frumosi nu credeam ca vor fi,dar trebuia sa ma astept,fratele meu are numai unu si unu,ca-i plac trandafirii si numai asta are in curte,trandafiri ,tuya,si gazon.nu tin musai sa stiu cum se numesc,cat as vrea sa stiu daca se fac mai mari,sa stiu ce vase sa le pun,ca in gradinita nu mai am loc. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Iun 10, 2014 10:27 pm | |
| in sfarsit intalnirea!!! [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]cu Doini si Frenk,2 oameni frumosi si calzi.ne-am simtit minunat alaturi de ei,de parca ne stiam de-o viata.Doini e asa cum o stiu,exuberanta si cu un suflet tanar.Frenk,un om minunat ! [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] va pup pe amandoi, si sa aveti drum bun catre casa!!! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Mar Iun 10, 2014 10:32 pm | |
| Chiar m-am gandit azi la voi ca stiam ca ar trebui sa va intalniti Ma bucur de bucuria ta Aura,ca sa zic asa | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: universul meu Mier Iun 11, 2014 9:15 am | |
| Si eu ma bucur ca v-ati vazut si mai ales ca ati facut poze. Se vede pe fetele voastre bucuria intalnirii!
| |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Mier Iun 11, 2014 10:43 am | |
| Si eu ma bucur ca v-ati intalnit ... macar voi Doini, constat ca Olanda ti-a cam incretit paru'n cap | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Mier Iun 11, 2014 10:45 am | |
| Penelopa, nu cred ca Olanda a facut-o ci ....coafeza pentra nunta surorii | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Iun 11, 2014 12:46 pm | |
| am si eu catleya mea multumesc Doini [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: universul meu Mier Iun 11, 2014 12:48 pm | |
| Da, da m-am prins eu ca ti-ai luat si tu cattleya ca sa fii in randul lumii Am vazut-o pe sunphoto, sa-ti traiasca ! | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: universul meu Mier Iun 11, 2014 1:10 pm | |
| Bravo Aura e superba !
Ma bucur ca v-ati intalnit, chiar ma gandeam sa te-ntreb... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Iun 11, 2014 1:27 pm | |
| multumesc fetelor ,Cora si Bubu,da, intradevar este foarte frumoasa!Cora nu mi-am luat-o eu pe comanda de la Doini,ci am primit-o cadou de la ea,asta si un mare bulb amarylis,cand se vor desface bobocii vi-l arat caci si eu sunt curioasa!fara sa supar pe nimeni,sunt frumoase orhideele,este adevarat,dar voi stiti ce frumosi sunt amarylisii cand infloresc?eu am o pasiune pt ei...bine am mai multe pasiuni in materie de flori.. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: universul meu Mier Iun 11, 2014 2:11 pm | |
| Superba! Sa-i mearga bine ca la toate florile tale! Si crinul sa ni-l arati inflorit! Toate florile sunt frumoase indiferent de numele lor! ------- [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|