| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Mier Dec 04, 2013 8:51 pm | |
| Bine ai revenit Painea arata foarte bine! Eu vreau coltul dar si un pahar de sana | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Mier Dec 04, 2013 8:56 pm | |
| Doini sana nu am... ..ce zici de un vin fiert cu scortisoara si portocala? | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Mier Dec 04, 2013 8:57 pm | |
| - penelopa a scris:
- Cat ma bucur ca si Aura este sagetatoare!!!!
de ce te bucuri Penelopa?asta e si zodia ta??? | |
|
| |
aura
| |
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Mier Dec 04, 2013 9:16 pm | |
| Eu sunt sagetatoare de sagetatoare de Sf. Nicolae | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Dec 04, 2013 9:30 pm | |
| aaaa.....super!!!!sa fii nascut in zi de sarbatoare...ce frumos... petrecere mare la tine maine seara...si poimaine toata ziua... | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Joi Dec 05, 2013 5:31 pm | |
| Nu prea le am cu petrecerile, iar maine dimineata ma duc la o biserica veche (anul 1600) din satul vecin, al carei hram este chiar Sf. Nicolae, apoi voi sta acasa cu sotul ca e si ziua casatoriei noastre | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Joi Dec 05, 2013 5:41 pm | |
| e foarte bine si asa Penelopa....si eu as sta doar eu cu sotul si baiatul si as petrece linistita in pijamale daca s-ar putea [ma refer la ziua mea aniversara],dar se anunta alai mare si..vrei nu vrei bea Grigore agheazma ..stii cum se zice...oricum eu i-ti urez de pe acum [chiar daca o fac aici,o voi face si maine la sarbatoritii zilei]la cat mai multe aniversari pline de sanatate ,iubire si fara prea mari obstacole...ca deloc nu se poate...pupici multi si sa fii iubita!!! | |
|
| |
costieanuconstantin
Numarul mesajelor : 223 Localizare : codlea Joburi/Distractii : gradinarit , albine ,noutati Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/03/2011
| |
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: universul meu Joi Dec 05, 2013 11:09 pm | |
| Pene iti doresc o viata lunga cu sanatate,fericire si noroc langa cei dragi sa-ti dea bunul D-zeu. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: universul meu Vin Dec 06, 2013 8:13 pm | |
| Multumesc baietilor, aici, in universul tau, Aura, pentru urarile de ziua mea! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Dec 16, 2013 2:42 pm | |
| fetelor as vrea sa ve servesc cu o felie din tortul mascota facut de mine...chiar daca doar virtual va rog..savurati-l cu placere... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: universul meu Lun Dec 16, 2013 3:14 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Dec 16, 2013 3:45 pm | |
| - duduta190578 a scris:
- Wow,cat de bine arata!
multumesc!! | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Lun Dec 16, 2013 3:55 pm | |
| Da,arata bine si e pe tot ecranul,mai imi vine sa bag capul sa-l gust | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Lun Dec 16, 2013 7:27 pm | |
| La cat de bine arata, eu vreu doua feli Felicitari Aura! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Dec 16, 2013 7:38 pm | |
| cu mare drag Doini...e delicios...muuulta ciocolata ..si pe urma 2 ore de kango-jumps.. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: universul meu Mar Dec 17, 2013 12:53 pm | |
| Incantata de cunostinta, Aura draga!!!(acum iti vad si chipul ) Cat despre tort, desi ararta bestial, voi lasa portia mea pentru altii, ca mie nu-mi plac torturile | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Dec 17, 2013 2:11 pm | |
| nici eu nu sunt fan dulciuri Penelopa.dar fiindca se cerea..[ si atunci cand fac e musai sa fie si bun ]a trebuit sa -l fac.am avut de ales intre tiramisu si tort mascota..am ales ultima varianta fiindca tiramisu le tot facusem...cat despre mine ma poti vedea in postarile de pe sun.la albumul my person... | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: universul meu Mier Dec 18, 2013 10:34 am | |
| Te-am vazut! Mie imi plac dulciurile, dar nu cele cu creme. Prajiturile mele preferate sunt cele pe baza de branza de vaci | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Dec 18, 2013 11:24 am | |
| ma bucur Penelopa.dar tu nu ai intrat pana acum?eu am intrat si am rasfoit albumele fetelor care au trimitere catre sun.si in felul acesta stiu cu cine vb.[chiar daca nu toate au sau nu fac trimitere] ...macar le cunosc pe cele care au albume si pot sa spun ca-mi fac o impresie personala dupa ce le rasfoesc albumele.eu pe tine te vazusem deja... | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: universul meu Mier Dec 18, 2013 1:35 pm | |
| ... nu intrasem, in mod special, pe contul tau de pe sunphoto, Aura! De fapt, nu intru decat acolo unde se face trimitere. Imi place sa-mi fac propria imagine despre persoanele nou cunoscute si cand, dupa un timp, constat ca am fler, ma felicit Asta nu inseamna ca nu dau, uneori, si gres ... ceea ce nu e cazul la tine | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mier Dec 18, 2013 2:12 pm | |
| Mai ce va mai pupati voi intre voi! Hai, pupati-ma si pe mine | |
|
| |
penelopa
| |
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: universul meu Mier Dec 18, 2013 3:09 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|