| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Sam Apr 19, 2014 7:39 pm | |
| | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Sam Apr 19, 2014 8:13 pm | |
| Aura , foarte faini ti-au iesit cozonacii Si eu am facut cozonaci si pasca , pentru ca este preferata fiicei mele .Iata-le [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iti doresc sarbatori fericite , alaturi de cei dragi ! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Sam Apr 19, 2014 8:27 pm | |
| ei,Paunita,ce cozonaci frumosi,dar pasca i-mi place mult cum a iesit..e cu branza dulce si smantana..dupa cum arata compozitia asa cred,sunt convinsa ca e delicioasa se va "evapora"repede...dar mie cel mai mult i-mi place aranjamentul tau cu campanula...PASTE FERICIT SA AI ALATURI DE CEI DRAGI TIE!!! | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Sam Apr 19, 2014 8:35 pm | |
| Multumesc ! Pasca e asa cum crezi cu branza si smantana si ai dreptate , e buna rau , un sfert s-a evaporat deja Raluca voia sa o taie calda , imediat ce am scos-o din cuptor | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 20, 2014 8:24 am | |
| HRISTOS A INVIAT LA TOATA LUMEA!!sa aveti un paste luminos va doresc! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 20, 2014 8:30 am | |
| si senin ca la mine ploua ..inca | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 20, 2014 8:35 am | |
| - geodezia a scris:
- si senin ca la mine ploua ..inca
si senin! nu tu i-ti doreai ploaie??aici a iesit soarele si se anunta 20 grade..cat ar fi numai sa nu ploua ca m-am saturat!sunt "soare-caldura dependenta" | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 20, 2014 8:38 am | |
| imi doream acum am avut da parca prea multa am niste ceapa de apa de aia vroiam apa si ridichii si salata si morcov etc au rasarit dar daca nu au avut apa cam anemica asa ca acum au si apa le mai trebuie soare ... na tu nu stii ca nu putem avea tot ce ne dorim in acelasi timp le avem pe rind | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 20, 2014 10:09 am | |
| Paste fericit si tie Aura ! Ce bine ca s-a facut frumos si la noi | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Lun Apr 21, 2014 9:29 am | |
| Hristos a inviat! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Sa va fie de bine cozonacii, pasca, ouale si celelalte bunatati! Petrecere frumoasa si-n zilele urmatoare! Felicitari pentru frumusetea cozonacilor, Aura si Mariana! Bineinteles ca si pasca si ouale sunt foarte frumoase! Iar de cat sunt de gustoase, nu are rost sa mai zic nimic! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]BRAVO GOSPODINELOR, HARNICUTELOR!!! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Apr 23, 2014 5:28 pm | |
| fetelor,multumesc de urari.cu intarziere,ca acum am intrat /pagina mea, | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Apr 23, 2014 5:30 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre aura in Mier Apr 23, 2014 5:33 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Apr 23, 2014 5:31 pm | |
| astazi mi-am implinit o dorinta...strelitia reginae.. [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Mier Apr 23, 2014 6:05 pm | |
| | |
|
| |
aura
| |
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: universul meu Mier Apr 23, 2014 7:26 pm | |
| Aura cei vechi care au fost infloriti, nu vor mai inflori. In schimb fac pseudobulbi noi (puiutii tai) care vor face tije la randul lor. Acum in perioada de crestere le place apa, substrat mereu umed dar nu le place sa stea in apa. Poti sa-i pui si ingrasamant. Pai cum sa nu le placa, daca-i iubesti si ai grija de ele, de toate florile tale? Sunt grozave, am vazut o parte dintre ele. Palmierii, mi-au placut foarte mult. Si eu ii admiram cand ii vedeam de vanzare in diferite magazine. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Apr 23, 2014 9:16 pm | |
| esti tu o draguta Dana... palmierii unii au si 10 ani de cand sunt la mine.. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 24, 2014 10:32 am | |
| Na Aura draga mea si eu sunt pasionata de palmieri da-mi te rog o informatie ca pe mine ma dispera cicasul pe care l-am cumparat in urma cu 6 ani mic mic cit sa zic eu o taratacuta de dovlecel de ala mic na si a crescut dar nu in ritm accelerat adica acum are frunze cam de 60 cm si mereu le tai acum primavra ca se ofilesc de ramin doar 3 funze . Cert este ca de 4 ani nu i-am mai schimbat ghiveciul asa ca anu asta i l-am schimbat ca il sparsese si nu mai puteam uda na intrebarea mea intrebatoare este merge sa ii dau cu ceva ingrasamint ca eu la palmieri nu le dau ingrasaminte ..daca le dau ingrasaminte le merge bine ? ca nu vreau sa ii omor mai ales dupa atita chin cu ei am vreo 2 mari de 6 ani obtinuti de mine din seminte de curmal puse in pamint si stiu cit de greu este cu mutarea lor in alte ghivece multi mi-au dat coltu la mutari inclusiv unu din asta palmat | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 24, 2014 11:00 am | |
| Geodezia,normal nu le-ar trebui ingrasamant,insa eu am 2 butoaie de cate 80l.in care dizolv ingr.profi.si cand pun la flori le pun i lor cate o cana,dar mai rar,si asta asa...parca simt ca-mi pare rau sa-i sar.acum...cycas face doar un rand de frunze/an..doar in tarile cu clima blanda unde sunt plantati afara sa mai dea inca o rozeta cu frunze.iarna nu trebuiesc tinuti la caldura ..aerul uscat si caldura le usuca frunzele...doar 5-7 grade cer.. ...probabil asta e cauza...la cycas ai grija cand face frunze noi caci sunt taaare moi si se rup usor..pana se maturizeaza frunza...eu pe al meu iarna,ai leg frunzele snop si-l bag in depozit unde ai pun putina apa doar 1 data prin ianuarie ...au 5 grade.cum ai bag asa ai scot primavara...anul asta am pierdut doar pomul de calistemon ..nu stiu cauza ,dar nu renunt,,i-mi aduc iar. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 24, 2014 11:55 am | |
| asa deci pai da ca l-am tinut linga calorifer saracu ma mir ca nu a dat coltu
bine de stiut sa il pun mai la frig si la mine a decedat calistemonul acu gata nu vrea si basta parca are dianadia pe sunphoto sau cornelia 79 vazui si unu roz parca in afara de unu rosu da nu il mai iau ca am draci la plantele care imi mor peste iarna cind ajung acasa sa ii dau cu ceva in nas atunci . multam | |
|
| |
aura
| |
| |
geodezia
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 24, 2014 12:33 pm | |
| EEEE..nu te inteleg gresit dar eu in lipsa de grecia... na eu cu posta am patit-o de fiecare data asa ca te cred de acolo de la greci leandri .hibiscusi eee cite altele am avut o prietena de a fost acolo da vorba ei nu stia ce sa mai cumper e si banii putini... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 24, 2014 12:48 pm | |
| da...tu ai ungurii aproape...avantaj tu.. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 24, 2014 1:12 pm | |
| ha ha ha 1000 km ... ma faci sa pling si cind ma duc barbatu parca are strechie numai acolo unde ma duc si retur ..imi face un car de nervi | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 24, 2014 1:37 pm | |
| cum 1000 km???wow!!pai eu fac 800 pana la ISTAMBUL SAU SALONIC...am crezut ca stai aproape de granita lor...de te-ai dus dupa trandafiri...altfel ,cum se justifica atata drum... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|