| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: universul meu Mier Apr 16, 2014 9:03 am | |
| | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 17, 2014 7:09 pm | |
| fetelor,vreau sa va arat si voua cu ce mi-am pierdut eu timpul astazi[bine,pe langa vopsitul oualelor,si alte cele pregatiri de paste]..[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]....[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]...am avut o salcie pletoasa care in aceasta primavara nu a mai vrut sa ma mai bucure cu frumusetea ei,si cum eu nu renunt usor la ceva ce mi-a adus bucurie atatia ani,am decis sa fac ceva din coroana ei...si iata ce a iesit... | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 17, 2014 7:12 pm | |
| Vai Aura dar sunt profund impresionata Tu chiar ai talent Imi place foarte foarte mult | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 17, 2014 7:14 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 17, 2014 7:16 pm | |
| pote ma invata si pe mine cineva,de ce-mi da cate 2 la copy/paste.. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| |
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 17, 2014 7:39 pm | |
| ha!ha! ma apuc de lucru manual... glumesc...eu doar nu am putut arunca trunchiul unei salcii ce renuntase la viata,si pe care am iubit-o muuult...noroc ca mi-am oprit pui de la ea si acum e deja mare... | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 17, 2014 8:03 pm | |
| Felicitari Aura , sunt foarte frumoase ! Abia astept sa etalez si eu podoabele de Paste :) , dar numai maine , acum sunt prea obosita , eu am migalit cu ouale , dar au iesit tare frumoase . | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 17, 2014 8:28 pm | |
| Aura, intra pe mess sa te invat eu cum trebuie sa faci ca sa pui poze mari si fara sa le mai dublezi Cat despre decoratiunea facuta, tu sti ca asta este traditia in Olanda? Felicitari mai draguto priceputo! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 17, 2014 8:52 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 17, 2014 9:11 pm | |
| pt maini dibace..[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 17, 2014 9:14 pm | |
| Sa nu-mi spui ca le-ai facut tu! Daca da, chiar ca m-ai dat pe spate, asa ceva nu am mai vazut | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 17, 2014 9:15 pm | |
| Si eu la fel, ma uit cu gura cascata... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Joi Apr 17, 2014 10:07 pm | |
| eee..mai Cora as vrea eu...dar nu,nu sunt facute de mine..dar sunt arta... si am zis sa vedeti si voi..poate alte fete chiar ar putea sa le faca.. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Vin Apr 18, 2014 7:51 am | |
| Sa le faca pentru expozitie, ca daca ar sparge vreun musafir asa frumusete de ou, n-ar mai minca nimic altceva drept pedeapsa! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Vin Apr 18, 2014 8:00 am | |
| da,Dana asa este,insa de obicei ouale folosite pt astfel de decoratiuni,se golesc de galbenus,tocmai pt.a rezista in timp.am vazut in piata oua din lemn natur nevopsite,i-mi pare rau ca nu am luat cateva,le dadeaom o culoare pe fundal si apoi incercam ceva de genul asta/ele.... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Apr 19, 2014 4:23 pm | |
| fetelor,PASTE FERICIT TUTUROR ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!! a-ti terminat cozonacii??eu da,va invit la cozonaci calzi,abia scosi din cuptor.. /wamjw7sw [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][url=htt | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: universul meu Sam Apr 19, 2014 4:38 pm | |
| Arata super Aura Ei,nu toata lumea e asa gospodina ca tine...Eu nu am facut cozonaci. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Apr 19, 2014 5:51 pm | |
| Cora la mine e musai...e dulcele preferat al sotului ..il fac si peste an.. sa stii ca nu sunt greu de facut,i-ti mananca timpul cat astepti sa creasca...o data coca framantata,si o data in tavi..si apoi cat stau in cuptor fiecare ,aproximativ 45 minute pt 2 cozonaci.eu nu ma omor dupa ei,pt mine mi-am facut pasca cu branza dulce..yammy.. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: universul meu Sam Apr 19, 2014 5:53 pm | |
| Da clar si eu prefer pasca | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Sam Apr 19, 2014 6:36 pm | |
| Sa te gandesti si la mine cand manaci o felie. Eu am renuntat sa mai fac | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Apr 19, 2014 7:24 pm | |
| de ce???nu sunt greu de facut..si dintr-un kg de faina,i-ti ies 2 cozonaci babani..lasa..de craciun i-ti fac si tie si ti-i trimit ... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Apr 19, 2014 7:28 pm | |
| Doini,dar ouale???ouale cum ti-au iesit??uite-le /ale mele.. [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]][url=http:..cu ouale nu sunt artista.. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Sam Apr 19, 2014 7:29 pm | |
| Nu am mai facut nici oua | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Apr 19, 2014 7:31 pm | |
| lasa ca la anu i-ti fac pachet... noi sa fim sanatoase... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|