| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 10, 2014 11:42 am | |
| Chiar ca-s frumoase, sa te bucuri multi ani de ele ! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 10, 2014 7:45 pm | |
| - Cora-Maria a scris:
- Gemene nu sunt, ca nu seamana Dar sunt foarte frumoase si se fac si mai frumoase pe masura ce li se inchide culoarea.
Dar nu mi-am dat seama pana acum ce diferenta de talie e intre ele... Cora sunt gemeni dizigoti,asa-mi place mie sa le alint...da culoarea la cea dark chocolate se inchide pe zi ce trece,iar la red spot culoarea se deschide si capata tonuri de un rosu spre fucsia..si da,este diferenta de talie, | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 10, 2014 7:47 pm | |
| multumesc Dana,si sper Bubu sa le ghicesc nevoile astfel incat sa va pot arata florile lor muulti ani de aici inainte! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Sam Mai 10, 2014 9:12 pm | |
| Aura n-am nici un dubiu ca vei reusi. Foarte frumoase fetele tale!
| |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 3:20 pm | |
| mai fetelor ,ma mananca palmele de dimineta sa intru sa scriu aici..de mor!deci as vrea sa dezbat cu voi un subiect..[.daca nu e oportun aici in universul meu,luati voi subiectul si mutati-l unde e cazu da sa ma anuntati sa-l urmaresc si eu..]DECI..astazi ,o persoana respectabila,din anturajul meu,mai exact o partenera de afaceri,a dorit sa-mi vada florile,printre care si vandele,insa ea intrase pt cataratorul galben...buuunn..si ce credeti voi ca-mi auzira urechile de am ramas interzisa!!!frateee..cica florile aduc muulta energie negativaa!!!!ceva mai aberant nu am auzit in viata mea asta atat cat e!deci,eu am mai auzit ca leandrii,sau anumiti cactusi,,mai stiu eu ce,..dar credeti-ma pe cuvant ca le am /toate si nu am simtit nici o secunda vreo energie negativa venind dinspre ele.specific ca sunt o persoana cu o sensibilitate crescuta si chiar simt asta uneori....dar...doar dinspre oameni!!din partea florilor niciodata!i-am explicat in mare ca o floare nu are cum sa te incarce negativ,poate doar sa-ti oxigeneze camera,curtea,creierii,etc.aaa..poate dupa arta decorativa feng-shui..anumite plante-flori se cer asezate in anumite puncte de intrare-iesire ,colturi etc..dupa cum o cere camera in functie de destinatia ei,sau asezarea casei in spatiu ...dar doar ata stiu eu...voi ce spuneti???pot florile incarca cu energie negativa???asta vreau sa -mi spuneti voi... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 3:25 pm | |
| uite Doini amarylysul cel mare rosu dublu ce mi l-ai trimis..[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 3:27 pm | |
| Cunosc aceasta teorie de vreun an-2, cand mi-au cazut ochii pe o informatie asemanatoare. Ca sa vezi mai exact despre ce e vorba, fii atenta aici, am luat de pe net:
"Plante vampiri energetici :Orhideea este deosebit de periculoasa pentru casa in care locuiesc oameni nehotarati, cu vointa slaba. Pentru acestia, orhideea functioneaza ca o pompa, absorbindu-le energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifesta dis-de-dimineata si in timpul noptii."
M-am ras de m-am prapadit, nu cred deloc dar deloc prostii de genul acesta.
| |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 3:38 pm | |
| exact la orhidee facea pers.referire..orice fel de orhidee...dar,ar trebui punctat clar,are efect doar asupra oamenilor slabi,hmm..nehotarati nu stiu in ce masura,mai degraba cei deschisi catre superstitii fel de fel,si cu credinta slaba sau deloc....eu am pers.in jurul meu care ma incarca cu energie negativa atunci cand vin,sunt exact ca niste vampiri energetici...insa cred ca ma refac imediat...haha...caci nu am nici un fel de slabiciune...doar ei se simt bine in jurul meu...si am avut de-a lungul timpului exp.in care mi s-a spus ca degaj energie pozitiva si optimism.dar florile,indiferent de soiul lor nu mi-au furat niciodata din energie....cred insa ca cei slabi sunt slabi nu doar in fata florilor ci in fata tuturor greutatilor vietii si nu au incredere in ei si in puterile lor...persoana in cauza avea si tolba plina cu superstitii...ce sa zic...eu nu am decat una verificata si rasverificata...daca vad un preot sau haina monahala mie i-mi merg toate din plin!atat! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 3:52 pm | |
| Este vorba de feng shui na cam asa este ca si in viata de zi cu zi cind intilnesti persoane vampir care iti sug energia si dupa ce pleci de linga ea te simti obosit asa este si la plante daca cimpul tau energetica refuza planta nu o poti creste asta este nu esti compatibil energetic cu planta respectiva si sunt plante ca orhidea asparagus ,ficus ,planta telefon etc care sunt plante negative asa cum spuneam mai de mult | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 4:02 pm | |
| Geodezia eu le am /toate dar nu am simtit niciodata nimic din partea lor..ficusi am vreo 5,primavara ai mai tund si ei cresc ca nebunii,orhidee la fel am multe,asparagusi am vreo 6 din vreo s soiuri si planta telefon am si pe cuvant ca nu simt nimic...le am de ani de zile. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 4:06 pm | |
| in concluzie,doar asupra persoanelor cu un camp energetic slab probabil,sau cu vointa mai slaba,eu stiu...pe mine ma amuza total aceasta idee... n-as crede.. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 4:54 pm | |
| Hehee, la cat de putina energie am eu din nascare ar fi trebuit sa dorm tot timpul cu sumedenia de orhidee din camera . | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 5:07 pm | |
| fetelor ieri mi-a inflorit cataratorul galben..toata curtea miroase!!!.[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] [url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] urmeaza cel portocaliu...si cei rosii 3 la nr.
Ultima editare efectuata de catre aura in Lun Mai 12, 2014 5:11 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 5:08 pm | |
| Vai cat e de frumos Aura | |
|
| |
aura
| |
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 5:12 pm | |
| de la mine pt voi![url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] si astea miros..
Ultima editare efectuata de catre aura in Lun Mai 12, 2014 5:21 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 5:18 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 6:03 pm | |
| Superb trandafirul galben. Si petuniile, bineinteles. Si crinul de la Doini! Nici mie nu-mi fura nimeni energia, o pazesc bine! Serios acum, mi se pare o prostie sa crezi ca florile au energie negativa, oricum s-ar numi ele. Le iubesc pe toate indiferent ca sunt de pe camp sau de la sere celebre, pe unele insa ceva mai mult ca pe altele. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 6:12 pm | |
| exact asa gandesc si eu Dana!nu are cum o floare lasata de Dumnezeu /pamant pt a ne bucura zilele cu frumusetea ei,sa fie o sursa de energie negativa!nu are cum!mai degraba oamenii,sunt rai,invidiosi,au ganduri rele si invidie,chiar daca unii reusesc sa disimuleze,tot i-ti dai seama in timp.florile ,pasarile,animalele,sunt creatiile domnului pt a nu ne petrece singuri clipa/pamant.,nicidecum pt a ne fi dusmani,doar oamenii s-au schimbat!i-si fac rauunul altuia.animalele ucid pt supravietuire,dar oamenii ucid din cu totul alte motive! | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Lun Mai 12, 2014 10:35 pm | |
| Vai, ce m-am minunat si amuzat totodata! Cum pot exista astfel de teorii? Doamne, la mine e invers, florile imi dau energie, ma binedispun, imi aduc zambetul pe buze... In alta ordine de idei, trandafirul e b e s t i a l!!!!! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 13, 2014 7:49 am | |
| O fi eu am patit cu ficusul am avut 4 tipuri de ficus nu au vrut sa creasca neam asa ca l-am pasta la cineva dupa 2 luni m-a chemat sa mi-l arate o frumusete asta insemna ca nu reusea sa imi haleasca energia si sa se dezvolte cum ii placea lui nu toate sunt vampiri energetici na daca se simt bine halesc din energia din jur si sunt ok | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 13, 2014 7:57 am | |
|
Ultima editare efectuata de catre laurabv in Joi Mai 15, 2014 7:47 am, editata de 1 ori | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 13, 2014 8:24 am | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 13, 2014 8:55 am | |
| la mine in curte i-si "halesc' una alteia din energie si asa e un echilibru total,..caci eu nu as avea de unde sa le dau la toate...am deja un "vampir"energetic de 29 ani... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 13, 2014 9:00 am | |
| la mine e invers...am multe cunostinte in jurul meu pt care ultima "halta"pt florile lor convalescente e la mine...ca mai apoi sa explodeze in evolutia lor..cred insa cu toata convingerea ca florile pot fi deochiate!mi s-a intamplat asta!sau,alta convingere de -a mea,nu las pe nimeni sa-si rupa un lastar cu manuta lui din vreo planta de-a mea.cere-mi si-ti voi da eu... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|