| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 11:23 pm | |
| Spune-mi te rog, cum a reactionat domnul cand i-ai pus-o pe a oua in brate? I-ai aratat o poza cu ea din sera? Asta este: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 11:46 pm | |
| "domnu" a ramas ca pisica aia care se uita'n calendar sa vada in ce zi se mananca peste.. pe el il fascineaza marimea lor...si faptul ca pe aici nu exista asa ceva...ti-am zis ca daca e vb de flori el e cu hei rup!-ul intr-o vreme avea pe cineva ce-0i aducea flori..el stie de unde si cand venea cu ele la poarta ..pe 'domnu'il voia,nu pe carcotasa de mine... | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Dum Apr 27, 2014 11:47 pm | |
| deci DOINI,a mea nu-i asa de rosie.. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Lun Apr 28, 2014 12:02 am | |
| Pai ce iti tot spuneam mai Aura! Florile ajung asa dupa cel putin 10 zile! Vezi ca am descris asta si in topicul nou deschis, am facut-o si la albumul tau de pe Sun Photo | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Apr 28, 2014 12:21 am | |
| aha..deci am o vanda cameleon... | |
|
| |
Doini
| |
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| |
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: universul meu Lun Apr 28, 2014 7:45 am | |
| Neata sa va bucurati de ele ca sunt tare frumoase Draga Aura eu mi-am propus cind o sa am parale sa imi iau 10 buc din fiecare culoare cite una buc cele portocalie ,albastru, mov ,galben ,rosie si alb vor fi la mare favor dupa care vor urma cele harlechin dar mai intii cele unicolor .. sunt niste frumuseti ..
Ultima editare efectuata de catre geodezia in Lun Apr 28, 2014 9:03 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Lun Apr 28, 2014 8:19 am | |
| Draga Aura, ma bucur mult pentru tine si-ti inteleg euforia! Sa fie sanatoase si fericite alaturi de toate florile minunate pe care le ai! Sunt superbe iar spectacolul de abia incepe. In fiecare zi vei admira aceleasi flori de alte nuante. Si da, categoric ai dreptate mai trebuie si galbena si portocalie! Eu nu-ti pot spune care e mai frumoasa ca sunt indragostita de amandoua in egala masura! Poti sa le iei si vaze pentru perioada rece, acum stii ce anume le trebuie. Doini, ai facut fericite si alte fete! Sa ti se intoarca inmiit toata bucuria si fericirea noastra! Valabil si pentru Frenk, ca are si el o contributie consistenta! Brindusa, superbe si ale tale! Sa te bucuri multi ani de frumusetea lor! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Apr 28, 2014 8:44 am | |
| Laura,pai eu am vazut vase mari de sticla cam peste tot,si in piata la mag. turcesti,[sticla cam naspa,da ieftine]si in Bam-boo,si la Kika,si la Hornbach,si-or mai fi,na,dupa buget,...Geodezia,asa cum zici tu,toate odata,e riscant,pt ca e greu cu monetaru...[zic eu]..si risti sa nu...mai bine asa...batraneste...pic cu pic se face mareee...eu stau putin cumintica si-o mai comit prin iunie...pana la sf.de an..sunt increzatoare... Dana,am hotarat asa[azi-noapte ca tot am adormit cu ele-n gand]le voi lua vase mari frumoase,si de sarbatori cat tin sarbatorile 1-2 saptamani le voi aseza in vase si le voi pune prin casa...asa..strategic...sa oftic poporu... va multumesc tuturor ca mi le admirati si ma incurajati,caci nu-i asa??/datorita voua..am acum aceste minunate flori in casa...anul trecut nici nu ma gandeam ca in scurt tip vor fi in posesia mea aceste flori...[bine acum sunt fericita acum ca mi-am mai indeplinit un vis...strelitia..] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Apr 28, 2014 9:06 am | |
| gata,la locul lor..[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url]...ma bate gandu sa formez un after-scool din vande | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: universul meu Lun Apr 28, 2014 9:11 am | |
| | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Lun Apr 28, 2014 10:41 am | |
| Aura , sa-ti traiasca frumoasele vande si sa-ti infloreasca cat mai des ! Sunt superbe ! | |
|
| |
aura
| |
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Mar Apr 29, 2014 11:15 am | |
| ... si, reactioneaza cand le spui pe nume ... dau din radacini Sa stii ca am plantat cataratoarea la radacina unui measteacan tanar si am ingradit-o cu bete, sa nu se dea cateii la ea. Merci! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Apr 29, 2014 12:53 pm | |
| - penelopa a scris:
- ... si, reactioneaza cand le spui pe nume ... dau din radacini
Sa stii ca am plantat cataratoarea la radacina unui measteacan tanar si am ingradit-o cu bete, sa nu se dea cateii la ea. Merci! da Penelopa,echivalentul lor in parfumuri,acestea fiind 2 din preferatele mele.ma bucur ,sa vezi ce-i face nesteacanului,sa aiba putina umbra jos la radacina...si eu am plantat pomisorul,astazi,pana acum a stat in butoiulcu apa de ploaie,urzici si lastari salcie...pt hidratare,si-a revenit spectaculos! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Apr 29, 2014 10:29 pm | |
| mandrele au stat afara toata ziua astazi...[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url][url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Apr 29, 2014 10:31 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mar Apr 29, 2014 10:36 pm | |
| Dar de ce au pozele tenta asta ferzuie ca de extraterestii? Of of, asa ce as vrea sa le tin si eu in copaci Am clar o dambla cu asta. Aura, te rog din suflet sa le faci poze zilnic! | |
|
| |
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| Subiect: Re: universul meu Mar Apr 29, 2014 10:39 pm | |
| Superbisime cum le spun eu! De joi o sa stea si ale mele afara:) | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Apr 29, 2014 10:43 pm | |
| ce ochi ai Doini!!!!de vultur...ai dreptate asta e terasa mica acoperita cu fibra de sticla cu tenta verzuie pt a filtra soarele arzator de vara... astazi fiind momente din zi cand se innora brusc,eu nefiind in preajma lor,nu am vrut sa risc sa le scot /terasa mare,in caz ca le ploua sa nu le strice florile... | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: universul meu Mar Apr 29, 2014 11:19 pm | |
| - aura a scris:
- Laura,pai eu am vazut vase mari de sticla cam peste tot,si in piata la mag. turcesti,[sticla cam naspa,da ieftine]si in Bam-boo,si la Kika,si la Hornbach,si-or mai fi,na,dupa buget,...Geodezia,asa cum zici tu,toate odata,e riscant,pt ca e greu cu monetaru...[zic eu]..si risti sa nu...mai bine asa...batraneste...pic cu pic se face mareee...eu stau putin cumintica si-o mai comit prin iunie...pana la sf.de an..sunt increzatoare... Dana,am hotarat asa[azi-noapte ca tot am adormit cu ele-n gand]le voi lua vase mari frumoase,si de sarbatori cat tin sarbatorile 1-2 saptamani le voi aseza in vase si le voi pune prin casa...asa..strategic...sa oftic poporu... va multumesc tuturor ca mi le admirati si ma incurajati,caci nu-i asa??/datorita voua..am acum aceste minunate flori in casa...anul trecut nici nu ma gandeam ca in scurt tip vor fi in posesia mea aceste flori...[bine acum sunt fericita acum ca mi-am mai indeplinit un vis...strelitia..]
Pai si draga mea vanda cea mare iti incape in vre-o vaza din asata care zici sa se gasesc ? Eu am tot cautat si nu am gasit...asa am ajuns la solutia de compromis deocamdata....in cos | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Apr 29, 2014 11:32 pm | |
| pai daca gasesti una la vreo 60cm inaltime nu ar intra??? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mier Apr 30, 2014 12:35 am | |
| In cazul Laurei, iti spun eu, doar un acvariu poate fi de folos. nu tine de inaltime, ci de latime.. Are niste anaconde de radacini poate o cada, o piscina! : Am ochi buni Dar chiar si verzulii arata foarte bine! Le-ai stropit preventiv pt paianjeni? Nu uitati ca vin direct din sera!!! Pot avea musafiri nedoriti! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|