| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+24laurabv ghana leonor ella06 popescugp duduta190578 sicamin costieanuconstantin anasstasia Marga gabriela60 Carina Mihai georgiana Rux Karla bubu anamaria Myosotis Vernil stefana Tinkerbell penelopa Doini 28 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 01, 2013 4:28 pm | |
| Aveti idee de ce arata astfel forile Anthuriumului ?! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sunt floricele noi, asa ca am exclus idee ca asa arata cand se trec florile | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 01, 2013 5:10 pm | |
| probabil sunt in stadiul de pui dar de la o zi la alta se vor mai inalta si si se vor albi in urma fotosintezei...cred eu... | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 01, 2013 5:24 pm | |
| Imi este ca cele 7 grade din timpul nopiti le-a afectat..., partea aceea maronie pare ciao ciao michi mau | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Oct 05, 2013 10:33 pm | |
| Ce avem noi aici?! O orhiduta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cand am vazut-o asa de mare si de frumoasa am ramas nemiscata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Amarige si ea mot langa orhiduta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Eram cu Frenk in Hornbach sa cumparam mancare pisicilor iar daca comenta ceva, eram pregatita cu un croseu de stanga ca doar ieri am fost la box [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Oct 05, 2013 11:00 pm | |
| Hei hei, doar nu credeati ca m-am putut abtine la una singura, asa ca, "hanca" o orhiduta draguta Iar pentru asta, Frenk a primit multi pupilici cu lipici [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Hopa-topa si coana Amarige... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]....., in inspectie [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cine stie sa ghiceasca in palma, nu ezitati [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Doamne doamne ce pisica frumoasa pot avea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Oct 05, 2013 11:01 pm | |
| Nu va mai spun sa dati click pe poze pentru marire, ca deja am facut-o de cateva ori | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Oct 05, 2013 11:19 pm | |
| A meritat toti pupicii sunt superbe ... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Oct 05, 2013 11:26 pm | |
| Multumes Laura, acum imi ramane sa ma documentez si sa le ingrijesc corect... Am mai pus eu ochii si pe doua phala, dar fiind cu Frenk m-am abtinut, dar, le-am jurat ca ma intorc | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Oct 05, 2013 11:28 pm | |
| Esti mortala Si eu azi jumatate din ce am cumparat am urcat in casa, jumatate am lasat in portbagaj....sa nu aud comentarii... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Sam Oct 05, 2013 11:43 pm | |
| El dabea pe drum s-a prins ca eu il ducem de fapt la Hornbach pt flori...., ca urma dupa Hornbach sa mergem intr-un pet-shop mare de unde urma sa cumparam tot ce ne trebuie pentru animalute asa ca 1-0 pentru mine | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Oct 06, 2013 12:05 am | |
| ultima e mortala!!!!chiar voiam sa-ti spun sa iei si alta culoare asa...ca o pata de culoare intre atatea albe.. ps.in ritmul asata o sa -ti transformi casa intr-un labirint ...nu ca ar fi rau.... | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Oct 06, 2013 12:07 am | |
| - Doini a scris:
- Aveti idee de ce arata astfel forile Anthuriumului ?!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sunt floricele noi, asa ca am exclus idee ca asa arata cand se trec florile De fapt, florile sunt acele asa zise pistiluri care s-au maronit fiindca sunt batrane. Partea alba este de fapt frunza. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Oct 06, 2013 12:18 am | |
| Nu sunt batrane...., asta era ingrijorarea mea... | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Oct 06, 2013 12:26 am | |
| - Doini a scris:
- Nu sunt batrane...., asta era ingrijorarea mea...
Florile = pistil se maronesc cand imbatranesc. Cel putin asa se intampla si la ale mele, la toata lumea care creste anthurium. De obicei, cand intrebi ceva legat de ingrijirea unei plante, ceilalti participanti raspund. Incearca sa cauti pe net informatii, daca nu crezi. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Oct 06, 2013 12:36 am | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Oct 06, 2013 1:00 am | |
| e frumos sa visezi frumos!si mai frumos sa se si indeplineasca visele!!!!eu i-ti doresc sa ti le indeplinesti cat mai curand! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Oct 06, 2013 1:12 am | |
| - Vernil a scris:
- Doini a scris:
- Nu sunt batrane...., asta era ingrijorarea mea...
Florile = pistil se maronesc cand imbatranesc. Cel putin asa se intampla si la ale mele, la toata lumea care creste anthurium. De obicei, cand intrebi ceva legat de ingrijirea unei plante, ceilalti participanti raspund. Incearca sa cauti pe net informatii, daca nu crezi. Nu-ti inteleg mesajul si nu inteleg de ce esti taioasa..., te-am suparat cu ceva? Mi-ar placea sa stiu... Repet, asa cum am mai scris acum cateva zile.., grija mea este ca florile sunt tinere.... | |
|
| |
Doini
| |
| |
laurabv
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Oct 06, 2013 9:28 am | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Oct 06, 2013 2:40 pm | |
| Mai Laura mai, dar tu sti cat esti de simpatica | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Oct 07, 2013 7:23 pm | |
| Imi plac la nebunie orhideele tale,arata splendid . | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Oct 07, 2013 7:38 pm | |
| Multumesc Ghana! Ma bucur ca iti plac Sper sa si fiu in stare sa le ofer condiile necesare, fiind speci diferite cu nevoi diferite! Am inteles ca Cymbi creste mare ca un monstru si de cand il am, ma invart cu el prin casa incercand sa-i gasesc locul cel mai bun. Zygo cica ar trebui sa aiba parfum, dar inca nu l-am descoperit.., cu toate ca mi-am bagat nasul mai tot timpul in el. Dar si asta e cu figuri si miroase intr-o anumita parte a zilei... Toata ziua am stat ca pe ace, dorindu-mi sa ma duc la Hornbach sa le iau pe cele carora le-am jura ca ma intoc Dar, abia acum a plecat Frenk asa ca ma duc maine, ca daca plec la ora asta cand ma intorc nu mai gasesc loc de parcare Acum ma duc pana in centru comercial din cartier ca sa-mi cumpar gogosi, ca mor de pofta de cateva zile (nu stiu sa fac nici macar o scovearga) si poate gasesc o Phala in mica florarie din Mall ca ma mananca prea rau | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 08, 2013 7:27 am | |
| Bine te-am gasit Doini in gradinita ta care de fapt e ditamai gradina.Nu am putut insa sa vad imaginile postate nu stiu de ce dar ti-am vazut balconul care este superb.Am vazut ca ai o gramada de clematite.Le ai puse in vase foarte mari?Mie-mi plac tare mult dar nu am suficient spatiu unde sa le plantez si asa mi-ai dat o idee.Si sa-mi spui ce este ghiveciul cu florile acelea albe cu petale micute.Sunt deosebite.Nu pot sa vad orhideele dar presupun ca sunt superbe.Si-mi place Motard.Bine toate animalutele tale sunt frumoase dar el este asa pufos si cu o mutrisoara bosumflata.Felicitari pentru gradina ta.Eu nu am atatea plante intr-o curte cate ai tu pe balcon.Super. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 08, 2013 1:50 pm | |
| Bine ai venit Gabriela Nu stiu ce s-a intamplat cu pozele, am tras o tura si prin gradina Aurei si a Bubulinei stiind ca si ele au postat poze cu postimage.org si nici pozele lor nu se mai vad Balconul meu e plin de veselie, am passiflorele in plin spectacol, muscatele si ele sunt zvelte si au flori, am si un fir de zorea care mi-a invadat plase de protectia a pisicilor.., leusteanul, dragutul de el, mi-a dat pana acum ocazia sa umplu 3 pungute cu frunze tocate pe care le-am bagat la congelator. Clematitele sunt luate dintr-o neacceptare ca nu mai am gradina, dar mare mi-a fost surpriza sa le vad dezvoltanduse frumos in ghivece de doar 7 litri si nu par sa sufere. Au facut flori la timpul lor, iar Pink Fantasy a fost absolut fermecatoare.mchiar si acum are o floricica! Sper sa le trec peste iarna cu bine iar la primavara sa ma incante iar. Mi-ar placea sa-ti pot spune cum se numesc floricele albe dar nu stiu... Mozart, baiatul meu frumos, nu mai e..., e cel care dintr-o oribila greseala medicala, care nici acum nu-mi da liniste, a murit total aiurea in decembrie 2011, cand m-am dus in tara sa-i iau cu mine aici in Olanda.. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Oct 08, 2013 1:56 pm | |
| ioi ioi ma chiar vroiam sa iti zic de pisoii super frumosi i-am arata si la fii-mea a mica ..sunt foarte frumosi sa iti traiasca gradina zoologica ferice de tine ca traiesti in holanda asta cu atitea frumuseti ce a zis friizerul ce a zis frizerul cu orhideele nu ne tine in suspans ... imi plac si mie da sunt fitoase rau pentru mine nu imi traiesc deloc ..sa va bucurati voi si pentru mine de florile lor | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|