Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradinita lu` Doinita :))

In jos 
+24
laurabv
ghana
leonor
ella06
popescugp
duduta190578
sicamin
costieanuconstantin
anasstasia
Marga
gabriela60
Carina
Mihai
georgiana
Rux
Karla
bubu
anamaria
Myosotis
Vernil
stefana
Tinkerbell
penelopa
Doini
28 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Empty
MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeMar Oct 01, 2013 4:28 pm

Aveti idee de ce arata astfel forile Anthuriumului ?! 

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Sunt floricele noi, asa ca am exclus idee ca asa arata cand se trec florile Neutral
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeMar Oct 01, 2013 5:10 pm

probabil sunt in stadiul de pui dar de la o zi la alta se vor mai inalta si si se vor albi in urma fotosintezei...cred eu... scratch 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeMar Oct 01, 2013 5:24 pm

Imi este ca cele 7 grade din timpul nopiti le-a afectat..., partea aceea maronie pare ciao ciao michi mau
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeSam Oct 05, 2013 10:33 pm

Ce avem noi aici?! 

O orhiduta  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Cand am vazut-o asa de mare si de frumoasa am ramas nemiscata[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Amarige si ea mot langa orhiduta

Eram cu Frenk in Hornbach sa cumparam mancare pisicilor iar daca  comenta ceva, eram pregatita cu un croseu de stanga ca doar ieri am fost la box [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeSam Oct 05, 2013 11:00 pm

Hei hei, doar nu credeati ca m-am putut abtine la una singura, asa ca, "hanca" o orhiduta draguta Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 2302975194 

Iar pentru asta, Frenk a primit multi pupilici cu lipici  [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Hopa-topa si coana Amarige...

....., in inspectie
Cine stie sa ghiceasca in palma, nu ezitati tongue 

Doamne doamne ce pisica frumoasa pot avea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeSam Oct 05, 2013 11:01 pm

Nu va mai spun sa dati click pe poze pentru marire,  ca deja am facut-o de cateva ori Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 1059784619
Sus In jos
laurabv

laurabv

Numarul mesajelor : 1123
Data de inscriere : 22/11/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeSam Oct 05, 2013 11:19 pm

A meritat toti pupicii  Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 2092491260 sunt superbe ...
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeSam Oct 05, 2013 11:26 pm

Multumes Laura, acum imi ramane sa ma documentez si sa le ingrijesc corect...
Am mai pus eu ochii si pe doua phala, dar fiind cu Frenk m-am abtinut, dar, le-am jurat ca ma intorc Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 2945718842
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeSam Oct 05, 2013 11:28 pm

Esti mortala Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 2945718842 Si eu azi jumatate din ce am cumparat am urcat in casa, jumatate am lasat in portbagaj....sa nu aud comentarii...
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeSam Oct 05, 2013 11:43 pm

El dabea pe drum s-a prins ca eu il ducem de fapt la Hornbach pt flori...., ca urma dupa Hornbach  sa mergem intr-un pet-shop mare de unde urma sa cumparam tot ce ne trebuie pentru animalute Wink asa ca 1-0 pentru mine pirat
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 06, 2013 12:05 am

ultima e mortala!!!!chiar voiam sa-ti spun sa iei si alta culoare asa...ca o pata de culoare intre atatea albe.. applause ps.in ritmul asata o sa -ti transformi casa intr-un labirint ...nu ca ar fi rau.... cheers 
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 06, 2013 12:07 am

Doini a scris:
Aveti idee de ce arata astfel forile Anthuriumului ?! 

Sunt floricele noi, asa ca am exclus idee ca asa arata cand se trec florile Neutral
De fapt, florile sunt acele asa zise pistiluri care s-au maronit fiindca sunt batrane. Partea alba este de fapt frunza.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 06, 2013 12:18 am

Nu sunt batrane...., asta era ingrijorarea mea...
Sus In jos
Vernil

Numarul mesajelor : 2383
Localizare : acasa
Joburi/Distractii : munca
Stare de spirit : ok
Data de inscriere : 09/06/2008

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 06, 2013 12:26 am

Doini a scris:
Florile = pistil se maronesc cand imbatranesc. Cel putin asa se intampla si la ale mele, la toata lumea care creste anthurium.
De obicei, cand intrebi ceva legat de ingrijirea unei plante, ceilalti participanti raspund. Incearca sa cauti pe net informatii, daca nu crezi.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 06, 2013 12:36 am

aura a scris:
ultima e mortala!!!!chiar voiam sa-ti spun sa iei si alta culoare asa...ca o pata de culoare intre atatea albe.. applause ps.in ritmul asata o sa -ti transformi casa intr-un labirint ...nu ca ar fi rau.... cheers 

Ma bucur ca-ti place Aura Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 1059784619 
Are o floare mare si foarte interesanta! Sper sa-i placa la mine asa cum o plac si eu pe ea cheers 
Casa are un alt ambient acum.., si mai nou visez la casuta mea care trebuie musai sa aiba si o sera frumoasa si plina de orhidee care mai de care drunken
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 06, 2013 1:00 am

e frumos sa visezi frumos!si mai frumos sa se si indeplineasca visele!!!!eu i-ti doresc sa ti le indeplinesti cat mai curand! cheers 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 06, 2013 1:12 am

Vernil a scris:
Doini a scris:
Florile = pistil se maronesc cand imbatranesc. Cel putin asa se intampla si la ale mele, la toata lumea care creste anthurium.
De obicei, cand intrebi ceva legat de ingrijirea unei plante, ceilalti participanti raspund. Incearca sa cauti pe net informatii, daca nu crezi.
Nu-ti inteleg mesajul si nu inteleg de ce esti taioasa..., te-am suparat cu ceva? Mi-ar placea sa stiu...
Repet, asa cum am mai scris acum cateva zile.., grija mea este ca florile sunt tinere....
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 06, 2013 2:28 am

aura a scris:
e frumos sa visezi frumos!si mai frumos sa se si indeplineasca visele!!!!eu i-ti doresc sa ti le indeplinesti cat mai curand! cheers 
Multumesc frumos Aura Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 1059784619 
Gandurile bune sa se-adune, cele rele sa se spele cheers 
Sus In jos
laurabv

laurabv

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 06, 2013 9:28 am

Amin !

Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 06, 2013 2:40 pm

Mai Laura mai, dar tu sti cat esti de simpatica cheers
Sus In jos
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeLun Oct 07, 2013 7:23 pm

Imi plac la nebunie orhideele tale,arata splendid .
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeLun Oct 07, 2013 7:38 pm

Multumesc Ghana! Ma bucur ca iti plac  cheers  
Sper sa si fiu in stare sa le ofer condiile necesare, fiind speci diferite cu nevoi diferite!
Am inteles ca Cymbi creste mare ca un monstru si de cand il am, ma invart cu el prin casa incercand sa-i gasesc locul cel mai bun.
Zygo cica ar trebui sa aiba parfum, dar inca nu l-am descoperit.., cu toate ca mi-am bagat nasul mai tot timpul in el. Dar si asta e cu figuri si miroase intr-o anumita parte a zilei...

Toata ziua am stat ca pe ace, dorindu-mi sa ma duc la Hornbach sa le iau pe cele carora le-am jura ca ma intoc Laughing  Dar, abia acum a plecat Frenk asa ca ma duc maine, ca daca plec la ora asta cand ma intorc nu mai gasesc loc de parcare Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 15195598 

Acum ma duc pana in centru comercial din cartier ca sa-mi cumpar gogosi, ca mor de pofta de cateva zile (nu stiu sa fac nici macar o scovearga) si poate gasesc o Phala in mica florarie din Mall ca ma mananca prea rau Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 57490470
Sus In jos
gabriela60

gabriela60

Numarul mesajelor : 1334
Localizare : Tg.Jiu
Joburi/Distractii : inginer
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 03/07/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeMar Oct 08, 2013 7:27 am

Bine te-am gasit Doini in gradinita ta care de fapt e ditamai gradina.Nu am putut insa sa vad imaginile postate nu stiu de ce dar ti-am vazut balconul care este superb.Am vazut ca ai o gramada de clematite.Le ai puse in vase foarte mari?Mie-mi plac tare mult dar nu am suficient spatiu unde sa le plantez si asa mi-ai dat o idee.Si sa-mi spui ce este ghiveciul cu florile acelea albe cu petale micute.Sunt deosebite.Nu pot sa vad orhideele dar presupun ca sunt superbe.Si-mi place Motard.Bine toate animalutele tale sunt frumoase dar el este asa pufos si cu o mutrisoara bosumflata.Felicitari pentru gradina ta.Eu nu am atatea plante intr-o curte cate ai tu pe balcon.Super.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeMar Oct 08, 2013 1:50 pm

Bine ai venit Gabriela Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 1059784619 
Nu stiu ce s-a intamplat cu pozele, am tras o tura si prin gradina Aurei si a Bubulinei stiind ca si ele au postat poze cu postimage.org si nici pozele lor nu se mai vad scratch 

Balconul meu e plin de veselie, am passiflorele in plin spectacol, muscatele si ele sunt zvelte si au flori, am si un fir de zorea care mi-a invadat plase de protectia a pisicilor.., leusteanul, dragutul de el, mi-a dat pana acum ocazia sa umplu 3 pungute cu frunze tocate pe care le-am bagat la congelator. 
Clematitele sunt luate dintr-o neacceptare ca nu mai am gradina, dar mare mi-a fost surpriza sa le vad dezvoltanduse frumos in ghivece de doar 7 litri si nu par sa sufere. Au facut flori la timpul lor, iar Pink Fantasy a fost absolut fermecatoare.mchiar si acum are o floricica! 
Sper sa le trec peste iarna cu bine iar la primavara sa ma incante iar.

Mi-ar placea sa-ti pot spune cum se numesc floricele albe dar nu stiu... 

Mozart, baiatul meu frumos, nu mai e..., e cel care dintr-o oribila greseala medicala, care nici acum nu-mi da liniste, a murit total aiurea in decembrie 2011, cand m-am dus in tara sa-i iau cu mine aici in Olanda..
Sus In jos
geodezia

geodezia

Numarul mesajelor : 3566
Localizare : Ticleni
Joburi/Distractii : flori.goblene ,
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 07/06/2011

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitimeMar Oct 08, 2013 1:56 pm

ioi ioi ma chiar vroiam sa iti zic de pisoii super frumosi i-am arata si la fii-mea a mica ..sunt foarte frumosi sa iti traiasca gradina zoologica
ferice de tine ca traiesti in holanda asta cu atitea frumuseti ce a zis friizerul ce a zis frizerul cu orhideele nu ne tine in suspans ...
imi plac si mie da sunt fitoase rau pentru mine nu imi traiesc deloc ..sa va bucurati voi si pentru mine de florile lor
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradinita lu` Doinita :))   Gradinita lu` Doinita :)) - Pagina 27 Icon_minitime

Sus In jos

Gradinita lu` Doinita :))
Sus 
Pagina 27 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita lu` Doinita :))
» Gradinita protestanta :)))
» Gradinita Danei Caras
» Gradinita(nu de copii,de flori)Paulynei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: