| Gradina zoo-botanica | |
|
+20doinabacau duduta190578 costieanuconstantin gabriela60 Carina gabi_gabriella Doini Mirela Vernil Mihai simonaelena Karla Myosotis codruta bubu georgiana Rux penelopa stefana Tinkerbell 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Sam Apr 30, 2011 11:05 pm | |
| Acum Elfuta se cocoseaza de munca la gradina din Snagov unde n-are Net .... de aia ne da cu flit! | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Dum Mai 01, 2011 6:41 pm | |
| Si eu care-o credeam pe la Miami sau N.Y. ! P.S. Cred ca-i mai bine la Snagov . | |
|
| |
simonaelena
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Ia ghiciti! Joburi/Distractii : Plantutele Stare de spirit : Buuuuna Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Dum Mai 01, 2011 9:25 pm | |
| Daca nu revine degraba, ii invadez eu teritoriul. Sa vezi ce aranjamente o sa-i fac prin ograda...... | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 3:57 pm | |
| Rux ce sa zic,Miami nu ma tenteaza absolut de loc,sunt tornade,uragane si mult prea multi cubanezi in Florida si sunt cam la fel de "doriti" ca si "coloratii nostrii",in plus nefiind dinamovista nu vreau sa dau nasu cu Borcea Hm ..........la NY mi-ar place ca mai am de vazut o groaza de lucruri Pt preferinta as spune ca imi place Bostonul si ........NEW ORLEANSUL Deocamdata sunt "consemnata la garnizoana sa impamantenesc "mormanul" de plante care l-am adunat | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 6:30 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 6:31 pm | |
| oha postare cu poze micsorate
Ultima editare efectuata de catre Tinkerbell in Lun Mai 02, 2011 6:37 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 6:32 pm | |
| [http://img716.imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img716/8913/copyofdscn0172wince.jpg
Ultima editare efectuata de catre Tinkerbell in Lun Mai 02, 2011 6:37 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 6:33 pm | |
| greu cu postatul imaginilor
Ultima editare efectuata de catre Tinkerbell in Lun Mai 02, 2011 6:38 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 6:35 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 6:36 pm | |
| puteti sa ma aplaudati pt efortul depus ca-s uda leoarca de efort
Ultima editare efectuata de catre Tinkerbell in Lun Mai 02, 2011 6:39 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 6:36 pm | |
| acu cine ma invata sa postez chiar pe forum? | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 7:11 pm | |
| Tinkerbell, incearca sa copiezi al patrulea rand, acolo unde scrie "forum code". Dupa ce dai "paste", incearca sa previzualizezi sa vezi daca ti-a luat imaginea, apoi da "trimite" | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 7:51 pm | |
| | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 8:17 pm | |
| Tink: 1. Ce diafan avatar ai ... 2. Sint de acord cu tine : nici pe mine nu ma atrage Miami ,dar nu din cauza lui nea Borcea . Prea multa caldura si umiditate. Asa de chestie ,poate .. N.Y. cred ca este tare fain ca multa lume-l lauda.Sincer insa nici el nu ma prea atrage .(mai bine in alte locuri extrem de frumoase si mai putin umblate si "civilizate " (Nu ma dau insa inapoi de o zi - doua prin NY) De Boston nu prea stiu nimic, iar de NEW ORLEANS o fi ceva de capul lui daca ai scris cu majuscule. Asta pentru ca ma gandesc si la faptul,ca este un loc in care s-a nascut multa muzica buna si plin de istorie in materie. Acuma eu nu am umblat pe niciunde ,dar cred ca Insula ta de Smarald cu vecinii tai cu tot, poate au alt farmec dupa ce vii din locurile descrise mai sus . Si nu cred neaparat ca in sensul negativ . Eu te aplaud ,pentru ca eu am vrut sa renunt cind am vazut ce bataiei de cap este cu postatul pozeor,cu scrisul prea mic si mai nou cu parola la inceput de luma (pe care evident ca am uitat-o si am facut n incercari ) Deci aplauze TinK | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 8:36 pm | |
| iti explic:
Esti in casuta in care scrii in mod obisnuit.
1. Dai click pe a 6-a casuta, unde sunt cele doua cadrane (unde scrie "gazduieste o imagine"). iti apare o ferestruica in care e scris "Download ImageShack Toolbar". 2. Apesi butonul acela "cauta" sau "parcurge" (la mine scrie in franceza, "parcourir"). E butonul cu care cauti poza in calculatorul tau personal. Ti se deschide o fereastra catre computerul tau, cu fisierele tale... 3. cand ai gasit poza pe care vrei sa o pui pe forum (ii reduci dimensiunile in prealabil) apesi pe "deschide", "ouvrir", "arata"... In mod automat, in fereastruica de la punctul 1 ti se imprima adresa catre fisier (de exemplu: C:/Users/Photos/gradina....etc, ceva de genul asta) 4. Dupa ce ti-a aparut adresa, apesi "host it" (gazduieste-o). La momentul acesta ti se deschide fereastra catre site-ul care gazduieste poza. Ai o imagine redusa a fotografiei, urmata de o serie de linkuri. Adica scrie: links to share your image 5. Dai click (cu stanga mouse-ului)pe a patra linie, unde scrie "forum code" si automat textul se coloreaza in albastru. E semn ca acel cod a fost preselectat. Nu-ti ramâne decat sa-l copiezi: dai click-( butonul din dreapta al mousului si il copiezi) 6. Revii pe forum, pe mesajul pe care vrei sa-l scrii. te duci cu cursorul acolo unde vrei sa-ti apara poza si imprimi ce-ai copiat mai sus. Adica Dai un "paste" tot cu butonul din dreapta mouse-ului, pe care selectezi "paste", sau "lipeste", sau "copier"...
Asta e tot. Eu previzualizez inainte, sa vad daca mi-a luat imaginea (apesi butonul "previzualizare" , chiar acolo lânga "trimiteti", dar poti sa sari peste si sa trimiti direct...
Allez, courage!
| |
|
| |
simonaelena
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Ia ghiciti! Joburi/Distractii : Plantutele Stare de spirit : Buuuuna Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 8:44 pm | |
| Tink, ai un avatar, de parca-i fiica-mea in rochita de banchet. Atata doar ca rochia ei e lila, nu verde; in rest voaluri, satin si dantelute | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 9:06 pm | |
| Karla multumesc de explicatii si sa incerc daca ma mai duce capul Simo am incercat sa pun o rochie bleu-lila dar cica e prea mare,asa ca mi-am adus aminte ca-s elf si ca trebe sa fac musai cinste verdelui | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Lun Mai 02, 2011 9:11 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| |
| |
codruta
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Veldhoven - Olanda Joburi/Distractii : xxx Stare de spirit : oscilanta Data de inscriere : 25/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 9:10 am | |
| Tinkerbell, felicitari pentru reuista! | |
|
| |
Karla
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 9:51 am | |
| Suuuuper, bravo! Ai reusit! De acum incolo asteptam poze la greu, cu toate minunatiile pe care le ai in gradina... | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 4:13 pm | |
| v-am pus si albumul nou si voi nu apreciati chinurile mele de creator | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 6:39 pm | |
| V-am zis ca Simo e buna de gurista si daca vine si cu mandra ei...........avem super formatie Ii zicem ";a Butoaie) Pe domni ii facem paharnici si iesim pe plan mondial...........mutica ,beutura si ulciuoare si strachini traditionale; la oferta speciala livram si blanossi si latratori.......ce mai ziceti? Deja iesi ca "ldt" sau cum s-ar zice ditamai concernul Sa vezi ce spor am la vara la cules de corcoduse pt palincuta La vara tinem repetitiile la mine in gradina Apropo,am si niste galeti hodorogite si pline de ciment pt variatie Are careva si un butoi mare de tabla ? | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 6:46 pm | |
| Pot face eu rost . De culoare albastra.Nou nout . Dar in interior ,bai mare . Murdarie multa . Ulei mai precis. Dar nu conteaza, ca pe afara-i brici, Ramasitele de pe pereti poate ajuta la claritatea sunetului ... adica viscozitatea ,evident ,care " o fost " Da ce tenace esti ,mai Tink. Iti pui o idee in gand si gata .Restul au pus-o de mamaliga.Iaca -i gata formatia noastra. | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 7:01 pm | |
| Rux la catarosenia mea nu se poate altfel Ca sa iti raspund de ce am scris cu majuscule NO............e un fel de "acasa" prin asociere E casa Elfului!(dar nu prea le are cu cantatul la saxofon ,cam da rateuri;cumnata-miu nr 4 insa e demential) Eu credeam ca o sa apreciati faptul ca am venit cu o propunere si pt domni Al dau nu-i bun de paharnic,ca din cate stiu eu ardelenilor le place sa fie gazde iar in mod sigur Florinul lui Pene e gazda buna;nu ziceai ca e "tatic" de barbacue? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica | |
| |
|
| |
| Gradina zoo-botanica | |
|