Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Gradina zoo-botanica

In jos 
+20
doinabacau
duduta190578
costieanuconstantin
gabriela60
Carina
gabi_gabriella
Doini
Mirela
Vernil
Mihai
simonaelena
Karla
Myosotis
codruta
bubu
georgiana
Rux
penelopa
stefana
Tinkerbell
24 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21  Urmatorul
AutorMesaj
Tinkerbell

Tinkerbell

Numarul mesajelor : 2311
Localizare : Insula de Smarald
Joburi/Distractii : scurmatul
Stare de spirit : zburatoare
Data de inscriere : 08/04/2011

Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Apr 11, 2011 9:55 pm

Pai stiti ca am logoree cand ma simt bine
Cand ma loveste tacere e de rau
Inca n-am aflat ce-i cu bobi si cu reputatia din profil si sper ca nu vreti sa crap de curiozitate
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Apr 11, 2011 10:45 pm

am facut papanasi de aia buni,cu branza de vaci
va poftesc si pe voi (macar virtual) sa serviti
Sus In jos
Rux

Rux

Numarul mesajelor : 281
Localizare : ardeal
Joburi/Distractii : viata de zi cu zi
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 30/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 12, 2011 6:13 am

Mai ,dar avem curiozitati comune! Si eu ma tot intreb ce sint chestiile astea.,mai ales "bobi" ?????Si cum se aduna ???
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 12, 2011 8:44 am

Aveţi o curiozitate întârziată Laughing ... eu am întrebat prima! Wink
Cum n-am primit răspuns, am tras concluzia că e mai bine să rămânem nesatisfăcute în curiozitate. Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 2945718842
Vorba aia: "cine ştiue multe, moare" ... iar eu nu vreau să mor.
Sus In jos
Rux

Rux

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 12, 2011 10:45 am

Pene draga ,stiu ca ai intrebat ... nu mai tineam minte daca s-a si raspuns.
Fata de tine care mi-ai dat o explicatie perfecta ,eu totusi imi asum riscul ,ca nu stiu ce naiba sint aia bobi ???? Adica graunte ? Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 2945718842
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 12, 2011 3:29 pm

Eu am testat "sistemul" cu bobii din curiozitate Cool
In dreapta unui mesaj de la un topic initiat de voi apare scris merci. Daca faci click pe acel merci se adauga ceva puncte, dar nu stiu exact la ce curs de schimb Very Happy.
Ma mai gandesc ca n-are rost sa insistam cu punctajele alea. Daca va mai amintiti, a fost la un moment dat o chestie asemanatoare pe totalmush ( karma parca se chema atunci). Si s-a renuntat la ea.
Noi ne cunoastem deja, ce sa mai dam in bobi, iar cei nou veniti, mai bine sa se implice repede in discutii, n-au nevoie de reputatie artificiala.
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 12, 2011 4:27 pm

Stefana noi intrebam ca sa stim ca bobi aia nu-s ceva seminte de pus in gradina
Daca sunt numai de farafastac nu-mi bat capul
Azi printre multele si herculicele munci ce le avusei ,am studiat problema magnoliilor
in consecinta am descoperit ca pe langa pofta mea de magnolie grandiflora ,mai am pofta de vreo 2 tipuri"tripetala"(asta e interesanta dar as mai rabda cu adunatul" si"virginiana"
Deja i-am scris cumnata-mii ca musai sa planteze pt fata si ca as planta si eu una
Acu sa vaz care e mai iute de mana
Rux ,cica la Simeria sunt 12 soiuri si specii de magnolii
Nu gasesti si tu o pila sa vedem ce au si daca nu ne putem lipi de ei?
Banuiesc ca au nevoie de bani sinoi am fi o comanda serioasa(bineinteles daca au preturi acceptabile,nu se arunca ca aia de la gradina botanica din bucuresti la preturi duble si triple ca la pepiniera;cel putin acu vreo 5ani cand m-am dus eu sa iau cadou de casa noua pt niste prieteni;pana la urma am luat de la o pepiniera si am avut si bonus)
Ce ziceti fetelor?

Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 12, 2011 4:57 pm

Ca sa=mi ilustrez partea botanica
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Karla poza 184 e WN si tot wnw e si in poza 321........cand era mai mica(de atunci promitea sa fie invaziva
si partea zoo [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
si inca.........zoo2 [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
codruta

codruta

Numarul mesajelor : 240
Localizare : Veldhoven - Olanda
Joburi/Distractii : xxx
Stare de spirit : oscilanta
Data de inscriere : 25/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 12, 2011 11:23 pm

La partea botanica a fost cum a fost dar la partea zoo as fi avut gatul intepenit daca nu ar fi trebuit sa-mi aplec capul cand spre stanga, cand spre dreapta. Preferam sa vad "potaile" in picioare, nu culcat Laughing Laughing
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeMar Apr 12, 2011 11:41 pm

Tink, e de bine ca a crescut gradina.
Bobii sunt un fel de bile albe primite pentru activitatea pe forum. Depind de cate mesaje la obiect se scriu si intr-adevar, cum a zis Stef, daca cineva vrea sa multumeasca pentru un raspuns capeti o bila alba.
Reputatia creste daca cineva apasa pe semnul "+" din dreapta mesajului scris. E si un minus acolo, pentru mesajele considerate "nesatisfacatoare".
Cand ma mai limpezesc la creier ma gandesc si la o "recompensa" pentru cei cu reputatie buna sau activitate intensa. Deocamdata sunt cu nervii-n pioneze din diverse motive fara legatura cu florile si gradinile.
Sus In jos
Rux

Rux

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 13, 2011 6:31 am

Tink,s-a facut. Maine merg la Alba -Iulia si cind ma intorc musai sa trec la acolo. Va tin la curent ,dar nu prea mult sa nu raciti. Very Happy
Adevarul este ca nu ma-m gandit deloc la asta ,pentru ca NU MAI AM LOC!!!!!!!!!!in gradina. Deja,am plantat intr-un ghivecioi ,mai urmeaza unul si apoi niscai butoaie Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 2945718842
Dar si astea trebuiesc astfel aranjate ca sa dea bine ,adica sa nu fie ca nuca-n perete.

Inca o magnolie???? Doamne ,O sa ma gandesc la o gradina suspendata !!!! Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 3949716229
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 13, 2011 1:41 pm

Acum ca m-ati carcotit ..........la vremea cand am postat animalurile nu prea ma pricepeam sa intorc imaginiler
Codruta esti in gradina unui elf,cum vrei tu ordine si disciplina
Trebuie sa ai vesnic surprize,in plus............cum iti mai faceai tu masaj la gat sa nu intepenesti Laughing
Ca sa va dau vesti bune,la Brico Militari au clematite,eu una n-am gasit insa ceva sa ma intereseze
Am gasit tangutica la cutie,dar erau uscate
Stefana, sigur erau clematite oranje?
Nu cumva erau amestecate Campis printre ele?
Ca la militari asa erau
Am luat o spirea cu frunzele verde brotac si floare)dupa poze)frez intens,micuta ,la 17 ron
Am gasi t si cytisusi de diverse coloruri si marimi(preturi diferite_
Pene pt ca nu ne-am vazut de ziua ta ,ti-am luat cadoul acu,un Cytisus rosu
Am cautat si grena ,dar n-am gasit
La Hornbach erau cytisusi mari.............la 36 ron,dar nu erau grena
Sus In jos
stefana

stefana

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 13, 2011 6:21 pm

Nu mi-e in drum da' as face un ocol maine dimineata sa le pozez pe shest si sa vad exact cum le cheama.
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeMier Apr 13, 2011 8:54 pm

Pe mine ma mananca talpile,dar sunt franta
Am ajuns ieri la 10 si ceva acasa si deja am plina casa de flori
Am mai primit de la cumnata-mea pachet cu trandafiri si mi-e ca trebuiesc 2 masini sa duc toate plantele la Snagov
😢 si Elfu are de lucru maine si vineri
Maine ploua si parca vad ca nu-mi scot "blanita la plimbare"
Sus In jos
codruta

codruta

Localizare : Veldhoven - Olanda
Joburi/Distractii : xxx
Stare de spirit : oscilanta
Data de inscriere : 25/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Apr 14, 2011 11:42 am

Tinkerbell a scris:
Codruta esti in gradina unui elf,cum vrei tu ordine si disciplina
Trebuie sa ai vesnic surprize,in plus............cum iti mai faceai tu masaj la gat sa nu intepenesti Laughing

Parca te-ai inteles cu fizioterapeuta mea, care mi-a recomandat exercitii pentru gat Laughing
Sus In jos
Rux

Rux

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Apr 14, 2011 4:23 pm

Asa cum am promis ,azi am fost unde am zis.
Am gasit un singur sort de magnolii : Magnolia Kobus -alba la 68 lei. Frumoasa si mare. Se face maaaaare ,cam de parc.
Astfel am aflat si eu numele magnoliei mele ,ale carei flori deja sint aminire azi,ca s-au scuturat.
Ca urmare ce pot sa va spun ,uitindu-ma la magnolia mea: creste 3-4 m,rezistenta la frig ,florile sint frumoase dar nu rezista decit doua -trei zile maxim una ,si apoi se scutura. Cred ca este un sort de magnolie care face seminte ,asa ca cine vrea ,dau cu fasarul in toamna!

Se pare ca anul acesta ,nu mai au magnolii si nici clematite.,la productie.
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Apr 14, 2011 5:40 pm

Mersi mult Rux
Kobus e aia alba cu florile cu 4 petale,foarte vrednica si care e o ferie cam 2 zile cand e o minune alba,nu?
Am avut si eu una ,de la simeria....a facut cred ca o floare cat am avut-o(nu prea mult)
La Hornbach sunt stellata cu vreo 36 parca.tip tufa
Au si flori si boboci,adica mai tin vreo 2 saptamani la vremea asta
Aveau si soulangeana ,crerd ca la 70
Nu mai stiu exact
Sus In jos
stefana

stefana

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Apr 14, 2011 5:57 pm

Rux a scris:
Astfel am aflat si eu numele magnoliei mele ,ale carei flori deja sint aminire azi,ca s-au scuturat.
Si bineinteles ca n-ai pozat-o sa ne arati si noua frumusete de magnolie (pe care ti-o critica un domn acu un an pe vremea asta Wink ).
Tu n-ai album de poze?
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Apr 14, 2011 6:00 pm

Cine indraznea sa critice magnolia lui Rux
Azi sunt razboinica si am si gherute pt hacuiala Twisted Evil
Sus In jos
Rux

Rux

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Apr 14, 2011 6:42 pm

Stati mai ,ca nu a fost chiar asa. Atunci a fost vorba de taierile la magnolii ....Eu fiind o novice,am constatat ca atunci am iscat o adevarata furtuna ..( ma rog ,apartine trecutului ...si probabil ca fiecare a ramas cu ideile lui ...dar eu mergeam mai departe ,nu ?)

Sa revenim ,daca acceptati poze de anul trecut uite-va aici.

Nu, nu am album de poze. Pana acum .

Tink ,gherutele pastreaza-le pentru alte razboaie ,asta apartine trecutului,.Dar ceea ce a fost de retinut ,am retinut !!!!Mersi Tink!
Sus In jos
Tinkerbell

Tinkerbell

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeJoi Apr 14, 2011 6:56 pm

Deci e vorba de Mihail
V-am spus eu ca toate relele ne vin de la rasarit(a se vedea si Fukoshima),mai neaga cineva ca "iesi" e la rasarit? Cool
Rux oricum sunt persoane de la care n-ai ce invata,doar carcotesc
Las ca iti faci tu album,oricum spre deosebire de alti locuitori ai "iesilor" ,tu ai gradina,ai plante si le ai frumoase si mai ales................ai bun sint si nu te impaunezi cu plantele altora sau cu stiinta ta .......de la gradina botanica
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Apr 15, 2011 10:22 am

Hai, recunoaşteţi că Mihail este o sursă inepuizabilă de ... râs!!! Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 2945718842
Mai bine l-aţi chema în Clubul mostru. Wink
Sus In jos
Karla

Numarul mesajelor : 2635
Localizare : France
Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii
Stare de spirit : vesela
Data de inscriere : 22/03/2011

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeVin Apr 15, 2011 2:01 pm

Alors, Tinkerbell, era ca caz cand am citit cate lighioane ai...
Gradina ta e superba, naturala, libera... se vede ca plantele sunt fericite.

Am vazut in poza 335 un trandafir superb, seamana la culoare cu Flora Danica (ma intreb daca nu e el)...
Nu mi-ar fi dat niciodata prin cap sa asociez culoarea asta cu o clematita alba, mi s-a parut grozav de reusita combinatia... fur si eu ideea, daca nu te superi Very Happy
Sus In jos
simonaelena

Localizare : Ia ghiciti!
Joburi/Distractii : Plantutele
Stare de spirit : Buuuuna

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Apr 30, 2011 10:28 pm

Ultima editare efectuata de catre simonaelena in Sam Apr 30, 2011 10:30 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
simonaelena

Localizare : Ia ghiciti!
Joburi/Distractii : Plantutele
Stare de spirit : Buuuuna

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitimeSam Apr 30, 2011 10:29 pm

simonaelena a scris:
Elfule, salutare!

Am nimerit prin gradina ta si tre' sa recunosc ca m-am cocosat de ras Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Gradina zoo-botanica    Gradina zoo-botanica  - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Gradina zoo-botanica
Sus 
Pagina 3 din 21Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 12 ... 21  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradina de la etaj
» Gradina mea
» Gradina mea
» Gradina mea
» Gradina mea!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum