| Gradina zoo-botanica | |
|
+20doinabacau duduta190578 costieanuconstantin gabriela60 Carina gabi_gabriella Doini Mirela Vernil Mihai simonaelena Karla Myosotis codruta bubu georgiana Rux penelopa stefana Tinkerbell 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 7:07 pm | |
| Nu stiu daca-i bun de paharnic ,el in general cugeta . Poate intre doua cugete sa fie si paharnic.
| |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 7:12 pm | |
| | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 7:13 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 7:14 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 7:15 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 7:16 pm | |
| Fac cinste cu bere la Pene si va arat si din dihanii | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 7:20 pm | |
| Iaca si "fiorosul" de care amintea Stef la inceputurile acestei gradini [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]ca la politie,fata,spate si a ratat profilul | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 7:21 pm | |
| | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 7:24 pm | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Uploaded with [UR [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]eshack.us]ImageShack.us[/URL]L=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 7:26 pm | |
| matele locuiesc in casa? sau au casa lor? | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 8:26 pm | |
| si pentru ca acum catva timp discutam despre gradina, gazon, pomi, am renuntat la o mica particica din gazon in favoarea unor trandafiri, pe care i-am prins eu cu mare drag acum cativa ani
deci, forumul da roade! | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 9:07 pm | |
| Birmanezul sta in casa Celelalate 2(vorbind de cele 2 din poze) stau intr-o casuta-atelier si au si niste cotete care imi "infrumuseteaza terasa acoperita si intrarea in casa Acolo stau mai mult iarna pe timpul zilei,seara se duc in atelier si dorm in spinarea lui Patrocle pe post de "plapumioara" Unii dorm si noaptea in cote ca vor sa fie liberi Birmanezi si maidaneza printesa sunt plimbati intre Bucuresti si Snagov..............acu ca avem de anul trecut gaze,cred ca se cam muta domiciliul la Snagov | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mar Mai 03, 2011 10:45 pm | |
| Iaca si Simo a bagat nasul | |
|
| |
simonaelena
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Ia ghiciti! Joburi/Distractii : Plantutele Stare de spirit : Buuuuna Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 04, 2011 10:10 am | |
| Da' iute m-ai ginit!
Abia am aruncat o privire, ca eram sub supraveghere. Acu' sunt la munca, nu pot sa ma destrabalez.
Va pup! | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 04, 2011 2:11 pm | |
| Simo da ce esti eliberata conditionat de esti vesnic sub supraveghere? | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 04, 2011 2:20 pm | |
| Azi fu o zi fructoasa! Avusei parte de cumparaturi.........shopping cum s-ar zice M-a facut cu un liliac roz,da roz nu lila,o magnolie care infloreste in iulie -august,un hibi Hawai ,o azalee si mai asteptam fratiori rodo V aputeti da seama ca eram franta si n-am mai vrut la Hornbach? | |
|
| |
simonaelena
Numarul mesajelor : 240 Localizare : Ia ghiciti! Joburi/Distractii : Plantutele Stare de spirit : Buuuuna Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 04, 2011 3:06 pm | |
| - simonaelena a scris:
- Da' iute m-ai ginit!
Abia am aruncat o privire, ca eram sub supraveghere. Acu' sunt la munca, nu pot sa ma destrabalez.
Va pup! Nuuuuuuu! Doar ca daca sta colegu' langa mine nu pot sa ma iesprim liber (a) | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 04, 2011 3:10 pm | |
| Şi, mă rog, de unde ştii tu că liliacul ăla e roz? E înflorit? Ai grijă, primele flori pot fi mincinoase. ps. Ce mă enervezi cu shoppingurile tale!!!! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 04, 2011 3:13 pm | |
| - simonaelena a scris:
- simonaelena a scris:
- Da' iute m-ai ginit!
Va pup! Nuuuuuuu! Doar ca daca sta colegu' langa mine nu pot sa ma iesprim liber (a) Simo, eşti liberă sub şi la exprimare! Deci, exprimă-te mai des. lasă-l pe colegu'. | |
|
| |
simonaelena
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 04, 2011 4:20 pm | |
| Pene, am vrut sa trimit o imbratisare, dar n-am gasit printre "maimutoii "aia zbantuiti. Considera ca te-am strans in brate.
Pupici | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 04, 2011 6:10 pm | |
| Pene nu-i mincinos liliacul meu! are 3 moturi de floare si e roz palid si mai are si frunzele mai ciudatele si miroaseeeeeeeeeeeeee De ce te enerveaza shoppingurile mele? Adica io zic ceva de rodo tau variegat? Mie dor de "viersul dulce" al lui Simo Of........."colegii astia" | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 04, 2011 6:17 pm | |
| Io propun sa le gasiti treaba ,eventual.........le scoateti poze cu gagici sau le puneti filme XXX sa aiba preocupare E drept ca Elfu meu de cate ori se apropie marai,mai citeste el peste umarul meu dar comentariile si le pastreaza .........pana cand are o parere clara si atunci zice clar.........."fereste-te de asta sau asta ca sunt asa si pe dincolo" Comentariile spumoase au fost despre cele 2"academiciene" si un "supertehnicus veterinaro-rozalist" | |
|
| |
Mihai
Numarul mesajelor : 95 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Gradinarit.......dupaureche Stare de spirit : Confuza Data de inscriere : 04/05/2011
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 04, 2011 9:25 pm | |
| O gradina cu de toate,nu vreau sa le enumar ca aş ocupa timp preţios | |
|
| |
georgiana
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 04, 2011 9:38 pm | |
| clopotzico, ce culoare e hibi hawai? | |
|
| |
Tinkerbell
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica Mier Mai 04, 2011 9:48 pm | |
| un roz vechi ceva intre roz si corai are un motz lunf si al 3 rand de perale se desface din mot daca mai e inflorit maine ii fac poza Ariciule iar carcotesti? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradina zoo-botanica | |
| |
|
| |
| Gradina zoo-botanica | |
|