| oare cum se numeste planta aceasta? | |
|
+21Irina ilas nico.agat gabriela60 Marga Carina duduta190578 costieanuconstantin doina gabi_gabriella bibacj GetaV Vernil geodezia Doini Mirela Tinkerbell gomez99 stefana penelopa doinabacau Myosotis 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Dum Noi 27, 2011 9:40 pm | |
| Deci, pana la urma, ce e "hoya" mea [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Lun Noi 28, 2011 10:48 am | |
| Pene, hoya ta nu e hoya. Cauta pe la aeschinantus, dischidia sau nematathus. O sa caut si eu dar mai pe seara. Oricum, daca o butasesti, prinde-mi si mie una si iti dau la schimb o hoya. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Lun Noi 28, 2011 11:00 am | |
| Şi eu zic că nu e hoya, de aia v-am şi întrebat. Îţi voi pune la prins butaş. | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Lun Noi 28, 2011 7:44 pm | |
| La flori seamana cu aeschynanthus | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Lun Noi 28, 2011 9:04 pm | |
| Chiar este,nu numai ca seamana. Aeschynanthus marmoratus. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Noi 29, 2011 10:40 am | |
| ... şi, uite-aşa, mă făcui cu alt aeschynanthus, deşi nu mo omor după planta asta | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Noi 29, 2011 11:06 am | |
| Pene , vreau si eu din el, te rog , inradacineaza destul de greu si iarna vrea la rece . | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Noi 29, 2011 11:13 am | |
| Bine că mi-ai zis, Doina, că îl am la cald. Sigur, îţi pu şi ţie. | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Noi 29, 2011 11:15 am | |
| Multumesc Campanulele unde le tii ? Ale mele inca stau pe balconul inchis cu cornier si una dintre ele are flori Am vazut de curand pe undeva ca unele ar rezista la temperaturi minime la -20 poate si mai mult . | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Noi 29, 2011 12:37 pm | |
| Şi eu ţin campanulele în balconul închis dar neîncălzit. Cea albă, de la tine, e încă plină de flori. Alea care rezistă la -20' cred că sunt de grădină. | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Noi 29, 2011 5:01 pm | |
| Cred, dar unele erai in ghivece | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mier Ian 04, 2012 11:13 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]ce planta este ? | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mier Ian 04, 2012 11:16 pm | |
| | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Ian 05, 2012 7:47 am | |
| nu ma pricep eu asa bine dar dupa frunze prima pare o iasomie si al doilea ghiveci cred ca e un hibi dar stai sa se uite fetele ca s-ar putea sa nu am dreptate .Dar dupa cum arata le merge bine. | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Ian 05, 2012 8:14 am | |
| Marga are dreptate ,in privinta primului ghiveci,dar in al doilea,desi nu se vede clar,inclin sa cred ca este o crossandra,care are frunzele grupate in jurul nodurilor tulpinitei. | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Ian 05, 2012 9:43 am | |
| Si eu spun ca e iasomie prima iar a doua nu o disting prea bine , poate o poza facuta fara blitz va fi mai vizibila | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Ian 05, 2012 2:12 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]se vede mai bine acum. | |
|
| |
Tinkerbell
Numarul mesajelor : 2311 Localizare : Insula de Smarald Joburi/Distractii : scurmatul Stare de spirit : zburatoare Data de inscriere : 08/04/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Ian 05, 2012 2:16 pm | |
| Cred ca e o planta numita "doctorul casei",nu i-am stiut niciodata denumirea stiintifica | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Ian 05, 2012 3:11 pm | |
| Nu e nici hibi si nici columnea imi aminteste de o planta.... Senecio confusus. Daca face flori portocalii ea este . In 'tarile calde' creste afara si este liana. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Ian 05, 2012 8:01 pm | |
| Multumesc frumos numai Sica cred ca stie ca de la ea se trage i-a dat Iohanei iar ea mi-a dat mie.I-am explicat la sica dar fara sa vade nu prea stie ce este dar sar putea dupa ea sa faca flori mov. | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Ian 05, 2012 9:11 pm | |
| Daca Sica o are de la Iudith cred ca este ce spun eu . Am avut si eu de la Iudith si d'aia mi se pare cunoscuta . Am reusit sa o omor intr-a doua iarna de stat la mine | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Ian 05, 2012 9:20 pm | |
| Vad ca nu este pretentioasa eu o am din octombrie un lastat care a inradacinat foarte repede si foarte repede creste. | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Ian 05, 2012 9:38 pm | |
| S-ar putea ca intuitia mea sa fie pe faza | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Vin Ian 06, 2012 6:34 pm | |
| Ai dreptate Doina am vazut ca are flori portocalii.Dar oare creste si in gradina? | |
|
| |
doina
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Vin Ian 06, 2012 8:05 pm | |
| Stiu ca nu creste la noi in gradina si ca iarna ar trebui tinuta la rece. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? | |
| |
|
| |
| oare cum se numeste planta aceasta? | |
|