| oare cum se numeste planta aceasta? | |
|
+21Irina ilas nico.agat gabriela60 Marga Carina duduta190578 costieanuconstantin doina gabi_gabriella bibacj GetaV Vernil geodezia Doini Mirela Tinkerbell gomez99 stefana penelopa doinabacau Myosotis 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Iul 25, 2013 12:44 am | |
| | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Iul 25, 2013 7:35 am | |
| o aveau aia la cebule in oferta de primavara | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Iul 25, 2013 1:13 pm | |
| Acu' dupa ce ne-a spus Myo ce este, am citit pe net ca i se mai zice frunza mamut sau rubarba uriasa . | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Iul 25, 2013 1:28 pm | |
| Recunosc ca mie imi place, este decorativa, dar, numai daca as avea o gradina uriasa as vrea asa ceva... | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Sam Aug 24, 2013 12:30 pm | |
| Eu fac dulceata din tijele de rubarba,dar nu stiu daca asta care te preocupa,Doini,e comestibila. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Sam Aug 24, 2013 4:35 pm | |
| E, uite ca am mai invatat ceva Eu eram curioasa cum se numeste, pt ca este asa de mare si o gasesc spectaculoasa! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Sam Aug 24, 2013 11:14 pm | |
| O tufa de-asta mamut nu mi-ar strica in gradina din spate ... numia sa nu fie invaziva Am mai lasat niste buruieni care mi-au atras atentia, fiind diferite de ce stiam eu, iar acum ma lupt cu puii lor care mi-au iesit peste tot | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Dum Aug 25, 2013 12:38 am | |
| Pene, tu cumperi tot ce e mare, cat mai mare , in ideea ca umpli gradina | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Lun Sept 30, 2013 5:44 pm | |
| Mai oameni buni, cand am fost la gradina zoologica am intalnit aceasta planta cu florile ei mari si frumoase! Initial am zis ca-i hibiscus de gradina, dar nu sunt sigura [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Lun Sept 30, 2013 6:33 pm | |
| E un hibiscus moscheutos,de gradina,cu o floare nespus de delicata,rezistent si la iernile noastre. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Lun Sept 30, 2013 6:34 pm | |
| Da intradevar cum a spus si Doina este un hibiscus si face niste flori uriase si multe . | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Lun Sept 30, 2013 6:58 pm | |
| Multumesc Foarte frumoasa planta ! | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Lun Sept 30, 2013 7:46 pm | |
| Da,si eu mi-o doresc,se inmulteste si prin seminte si poate inflori in acelasi an! | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Oct 03, 2013 3:08 pm | |
| Insa pe acestea le cunoaste cineva? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Oct 03, 2013 3:50 pm | |
| Nu sunt sigura,ca nu se observa bine,dar cred ca in prima poza este rodochiton,o planta perena,iubitoare de umezeala! A doua,am mai vazut-o si m-am intrebat si eu ce-o fi. | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Oct 03, 2013 4:12 pm | |
| Merci Doina, sigur e iubitoare de umezeala ca e un izvor care curge acolo... pentru a doua, ma intreb daca e vreo buruiana sau vreo orhidee salbatica... | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Oct 03, 2013 4:20 pm | |
| Mie prima imi seamana cu lythrum salicaria, dar la fel nu sunt foarte sigura, pentru ca nu se vad frunzele si nici florile foarte bine Si lythrum e iubitoare de umezeala, i se mai spune rachitan | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Oct 03, 2013 4:31 pm | |
| Nu prea ma pricep dar,in a doua poza frunzele seamana cu sporul casei sau impatientes. | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Oct 03, 2013 4:38 pm | |
| Seamana,Paulina,dar creste inalta de vreun metru si are frunzele macar de 4-5 ori mai mari mari si nu atat de translucide. Carina,da,lytrum e denumirea latina! | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Oct 03, 2013 11:15 pm | |
| Intreb si aici: aveti idee cum se numesc pomii care au chestiile astea de marimea unei portocale mici? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Carina
Numarul mesajelor : 428 Localizare : Brasov Joburi/Distractii : dependenta de gradinarit Stare de spirit : astept primavara Data de inscriere : 24/06/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Vin Oct 04, 2013 6:16 am | |
| | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Dum Oct 06, 2013 11:08 am | |
| - Carina a scris:
- Mie prima imi seamana cu lythrum salicaria, dar la fel nu sunt foarte sigura, pentru ca nu se vad frunzele si nici florile foarte bine
Si lythrum e iubitoare de umezeala, i se mai spune rachitan Carina,te rog sa ma ierti,acum am citit pana la capat! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Oct 08, 2013 5:52 pm | |
| Am si eu o rugaminte... Stie cineva cum se numeste minunatia asta? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am vazut aceasta floare in magazinul unde mi-am "reparat" orhideele dar nu am cumparat-o ca nu arata prea bine fiind la reduceri si nu i-am retinut numele dar, m-a fascinat frumusetea ei [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Oct 08, 2013 6:00 pm | |
| Este tacca chantrieri,o ptretentioasa ravnita de multi iubitori de flori! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Oct 08, 2013 6:36 pm | |
| Va multumesc frumos Voi cauta informati despre ea, si daca-i pot oferi conditiile necesare o voi cumpara cu prima ocazie. E asa de frumoasa | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? | |
| |
|
| |
| oare cum se numeste planta aceasta? | |
|