| oare cum se numeste planta aceasta? | |
|
+21Irina ilas nico.agat gabriela60 Marga Carina duduta190578 costieanuconstantin doina gabi_gabriella bibacj GetaV Vernil geodezia Doini Mirela Tinkerbell gomez99 stefana penelopa doinabacau Myosotis 25 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Mai 22, 2012 9:06 am | |
| sigur nu e hrean .am citeva radacini in gradina | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mier Mai 30, 2012 9:00 am | |
| Planta necunoscuta a crescut : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mier Mai 30, 2012 5:21 pm | |
| Nu sunt sigura,dar pare a fi macris! Are frunza extrem de acra! | |
|
| |
doinabacau
Numarul mesajelor : 947 Localizare : Bacau Joburi/Distractii : lectura,odihna activa Stare de spirit : optimism Data de inscriere : 20/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mier Mai 30, 2012 5:24 pm | |
| Dar in prima poza,frunzele sunt argintii,nu cred ca e macris,imi cer iertare! | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mier Mai 30, 2012 6:04 pm | |
| Mai am o necunoscuta, obtinuta din seminte, dar nu se mai stie ce erau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mier Mai 30, 2012 6:57 pm | |
| | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Vin Dec 07, 2012 12:59 pm | |
| Trebuie sa va spun ca am dezlegat misterul necunoscutei mele: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
doina
Numarul mesajelor : 648 Localizare : Oltenita Joburi/Distractii : gradinaritul pe balcon Stare de spirit : relaxata Data de inscriere : 27/06/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Sam Dec 08, 2012 8:13 am | |
| Bine ca ai aflat ce este si acum stii cum sa o ingrijesti. | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Sam Dec 08, 2012 12:24 pm | |
| O am de cativa ani buni,nu e pretentioasa,dar ma intriga faptul ca nu-i stiam denumirea. | |
|
| |
Irina ilas
Numarul mesajelor : 1 Localizare : miercurea ciuc Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 09/07/2013
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Iul 09, 2013 10:49 am | |
| Buna ziua!! tocmai m-am inscris pe acest forum, chiar daca pana acum am tot citit foarte multe subiecte interesante, acum m-am hotarat sa intru deoarece am fost intr-o mica excursie in moldova si am vazut niste arbusti spendizi. problema e ca nu stiu cum se numesc. De aceea am nevoie de ajutorul vostru. Era un copacelcam de vreo 2 m si avea flori asemanatoare cu cele de la weigela doar ca florile aveau cam 7-8 cm lungime. Stiti cumva despre ce arbust este vorba??? Va multumesc pentru ajutor!! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Iul 09, 2013 10:54 am | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Iul 09, 2013 12:11 pm | |
| Bine ai venit la Club, Irina! E mai greu sa ne dam seama despre ce copacel e vorba, daca nu vedem si poza. Din descrierea ta, eu as zice ca e Deutzia, dar nu bag mana in foc | |
|
| |
doinabacau
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Iul 09, 2013 1:17 pm | |
| In aceasta perioada sunt arbusti cu flori asemanatoare,iar descrierea ta e lapidara,n-ai reusit sa faci poze,Irina?? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Iul 23, 2013 12:30 am | |
| Stiti cum se numeste planta asta? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Trec pe langa ea de fiecare data cand merg in parc si ma minunez cat sunt de mari frunzele ei | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Iul 23, 2013 8:29 am | |
| pe la noi e o buruiana habar nu am cum o cheama face niste flori galbene .. ocupa spatiu mult la noi creste prin padure | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Iul 23, 2013 11:27 am | |
| Pai este foarte mare cred ca o frunza depaseste un metru sau pe aproape. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Iul 23, 2013 11:37 am | |
| da cam asa la noi o cosesc pentru iarna la fin | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mar Iul 23, 2013 2:30 pm | |
| Eu n-am vazut o asa buruiana, ca sigur as fi lasat-o sa creasca. Tufa arata bine cu frunzele ei decorative. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mier Iul 24, 2013 7:59 am | |
| Pleaca de aici cu ditamai buruianoiu ca ocupa juma de gradina mai bine iei dovlecei din aia tarcati si tot asa cresc de mari si te alegi si cu dovlecei | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mier Iul 24, 2013 9:14 am | |
| Cu dovleceii nu prea am noroc in ultimii ani!!! Nu stiu unde gresesc, poate nu le place locul in care ii pun. Fiindca ocupa mult spatiu, nu i-am mai pus in gradina de legume, ci am sapat niste "ochiuri" in gradina din spate, unde am pus semintele de dovleceii. Ei ies, saracii, fac flori, dar nu leaga... iar frunzele nu cresc asa mari ca la buruiana cu pricina. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mier Iul 24, 2013 9:23 am | |
| eu ii pun intr-un loc nisipos fara umbra anu asta nici udati n-au mai fost ca au avut apa de la natura sunt mari iubareti de apa si soare .. si pune-le si tu gainat de gaina , porc ,cal ,vaca orice sa vezi cum se fac eu pat rau cu ceapa nu se face ioc neam ..anu asta am luat 2 carute de gunoi de cal | |
|
| |
Vernil
Numarul mesajelor : 2383 Localizare : acasa Joburi/Distractii : munca Stare de spirit : ok Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mier Iul 24, 2013 11:28 pm | |
| - geodezia a scris:
- Pleaca de aici cu ditamai buruianoiu ca ocupa juma de gradina mai bine iei dovlecei din aia tarcati si tot asa cresc de mari si te alegi si cu dovlecei
Pai d-aia vrea Pene asa frunze, ca daca planteaza 2 din alea, scapa de gradina de legume ... sa nu o mai sape cine nu trebuie | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Mier Iul 24, 2013 11:35 pm | |
| interesanta planta,frunzele imense sunt bune in loc de umbrela :-) | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Iul 25, 2013 12:02 am | |
| Nu ma las si o descopar eu pana la urma | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? Joi Iul 25, 2013 12:15 am | |
| - Doini a scris:
- Stiti cum se numeste planta asta? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Trec pe langa ea de fiecare data cand merg in parc si ma minunez cat sunt de mari frunzele ei De doua zile de cand ai intrebat ma chinui sa-mi amintesc Gunera manicata | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: oare cum se numeste planta aceasta? | |
| |
|
| |
| oare cum se numeste planta aceasta? | |
|