| cat de greu | |
|
+13Cora-Maria Marga Dana Caras gabriela60 duduta190578 Paulyna Doini geodezia ella06 aura laurabv leonor Myosotis 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Sam Dec 13, 2014 10:32 am | |
| Buna dimineata! Cum ma nimeresti tu pe mine Dana cu tortul asta ! Si aici soare pentru a doua zi consecutiv
Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Sam Dec 13, 2014 11:13 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Sam Dec 13, 2014 10:53 am | |
| Cora, ma bucur! Stiam eu ca meritam un mic rasfat! | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| |
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: cat de greu Dum Dec 14, 2014 9:43 am | |
| Buna dimineata,ceata,ceata... | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Dum Dec 14, 2014 10:13 am | |
| Buna dimineata, o duminica frumoasa sa aveti! E senin si soare! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: cat de greu Dum Dec 14, 2014 11:31 am | |
| La noi o,raza de soare;speram la mai multa lumina | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Lun Dec 15, 2014 10:23 am | |
| Buna ziua, pe toata saptamana care urmeaza! Draga Cora, a fost soare si "pe strada mea", mai ales ca am convins-o pe socrela sa plece la ea acasa Daca ar fi toata iarna ca luna asta, m-as declara cetatean strain Singura dorinta ar fi sa nu mai ploua, doar sa ninga. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Lun Dec 15, 2014 10:28 am | |
| Buna ziua ! Ma bucur grozav Pene ca e soare si la tine si la propriu si la figurat Si la Bucuresti acum e soare ! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: cat de greu Lun Dec 15, 2014 7:03 pm | |
| Zice la meteo ca de Craciun va ploua, ca tot isi doreste Pene vice-versa Ce mai faceti doamnelor ? Gata curateniile de sarbatori ? M-am bucurat grozav zilele astea de soare. Daca mai tine cateva zile, in sfarsit, voi ajunge sa finalizez majoritatea operatiunilor prin curte. Ar fi pentru prima data cand mi se-ntampla | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Mar Dec 16, 2014 6:59 am | |
| Buna dimineata! O zi reusita cu spor la treaba! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Nu Myo, nu-i gata nimic. Am ramas in urma ca am fost racita si nu mi-a ars sa fiu harnica. Recuperez eu! Ieri a fost ceata toata ziua, poate azi ajunge iar soarele la mine. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Mar Dec 16, 2014 10:13 am | |
| | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: cat de greu Mar Dec 16, 2014 12:40 pm | |
| Ufff, ce senzatie ciudata sa te trezesti dintr-un cosmar si sa constati ca esti singur si n-ai cu cine vorbi | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: cat de greu Mar Dec 16, 2014 3:20 pm | |
| Stai asa Pene ca suntem aici, adica mai avem si niste treburi, dar eu trec in fiecare zi pe aici . Si cum sunt in concediu si nu am cine stie ce gospodarie de ingrijit pot sta si mai mult la taclale. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 17, 2014 8:24 am | |
| O zi reusita, usoara, cu spor la treaba! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Pene, rasul e sanatos asa ca...hai sa radem! Gasim noi motive! Cosmarul a trecut, sa vina si bucuriile! Cora, concediu placut! Daca tot ai timp...nu mi-ar strica o mana de ajutor (macar la udatul florilor!) | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 17, 2014 8:27 am | |
| Buna dimineata ! Pai as veni Dana dar stai cam departe Si-apoi mi-e teama ca plec cu 10 kilograme in plus de la tine ! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 17, 2014 8:43 am | |
| Bine, am sa ma descurc singura. Azi termin cu capitolul flori, dupa Craciun mai vad de ele. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 17, 2014 9:04 am | |
| Mai, Dana, da' ce prajituri apetisante (par ) in poza pusa de tine Stii, cumva, cum se cheama prajitura si, eventual, reteta?!! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 17, 2014 1:38 pm | |
| Pene, pare a fi asta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 17, 2014 1:42 pm | |
| Da ea cred ca e.Vai ce bine arata! | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 17, 2014 2:43 pm | |
| Gata! Notat si, cu siguranta, voi trece la executat!! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 17, 2014 4:54 pm | |
| Pene, vezi sa nu uiti sa adaugi galbenusurile. Cand am facut-o prima data...le-am uitat, dar n-a fost rea. Cora, e foarte buna si ...usor de facut! Una foarte grozava e si asta, ceva mai complicata. Ma bate gandul s-o fac iar acum, de Craciun. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: cat de greu Joi Dec 18, 2014 9:06 am | |
| Cred ca e buna si prajitura asta, Dana, numai ca mie nu-mi plac prajiturile cu crema grasa Ador placintele cu branza si toate prajiturile cu branza. Am o placinta cu branza, insiropata, pe care o fac de fiecare data de Revelion. Nu ma complic niciodata cu cozonac! Cumpar! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Joi Dec 18, 2014 10:33 am | |
| Si mie imi place tot ce-i pe baza de branza, cand fac le mananc in mare parte ...eu. Cei din familie in schimb vor cu crema, cat mai multa crema indiferent de care si cu nuci. Asa ca, incerc sa-i impac pe toti. In fiecare an, prima zi de Craciun toata familia se aduna la noi pentru ca ne-am casatorit pe 25 decembrie in 82, asa ca trebuie sa fie pentru fiecare ceva ce-si doreste. Si da, fac si cozonac! Si turte cu nuca! Si tort! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: cat de greu Joi Dec 18, 2014 10:52 am | |
| Hai sa ma bag si eu in vorba La mine pe locul 1 , 2 si 3 sunt dulciurile cu crema de ciocolata/cacao ! Ce nu e cu respectivele ingrediente trebuie sa arate incredibil de bine sau sa mi se faca o reclama imensa ca sa le mananc. La fel la inghetata, nu mananc decat cu ciocolata. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Joi Dec 18, 2014 1:40 pm | |
| Cora, te astept de Craciun? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cat de greu | |
| |
|
| |
| cat de greu | |
|