| cat de greu | |
|
+13Cora-Maria Marga Dana Caras gabriela60 duduta190578 Paulyna Doini geodezia ella06 aura laurabv leonor Myosotis 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: cat de greu Dum Dec 28, 2014 7:46 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Dum Dec 28, 2014 7:51 pm | |
| Ha,ha,ha. Noroc cu Leonor ca eu nu am bagat de seama | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: cat de greu Dum Dec 28, 2014 9:42 pm | |
| la noi putina zapada, rece si se asteapta vantul. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: cat de greu Lun Dec 29, 2014 7:48 am | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Lun Dec 29, 2014 8:45 am | |
| Buna dimineata! A venit iarna si la mine. Ninge si-i frig. Sa aveti o zi usoara! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: cat de greu Lun Dec 29, 2014 10:32 am | |
| Buna dimineata,a dat putina zapada si gata drumuri blocate... | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: cat de greu Lun Dec 29, 2014 10:41 am | |
| | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Lun Dec 29, 2014 10:47 am | |
| Lasa, Geo, ca aeroporturile functioneaza ... cu putina intarziere, ca sa-i iarna (degivrare, alea, alea !) Mai nasol e cu drumurile terestre, ca uite, pe DN1, de la Peris pana in Bucuresti, nu am cu ce sa ma duc sa platesc banca Ma bucur ca, in sfarsit, ninge, chiar daca azi dimineata am cautat prin zapada castroanele cainilor sa le pun mancare calda si am scuturat, cat s-a putut, coniferele de zapada, ca se aplecasera, bietele, cu ramurile pana la pamant. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: cat de greu Lun Dec 29, 2014 11:06 am | |
| stiu ca funct zisera astia ca oprira zborurile catre roma si nu mai situ unde cod rosu Buzau braila si vrancea ma fratilor traduceti-mi si mie ce vor astia sa zica cum va fi vrema ca eu una nu pricepui nimik si detera un titlul de iti vine sa te apuci cu miinile de par [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Lun Dec 29, 2014 7:26 pm | |
| Pai, nici n-ai ce sa intelegi, Geo, ca nici ei n-au inteles ce-au spus Eu nu mai cred de mult in "timpul lor probabil" | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: cat de greu Lun Dec 29, 2014 8:37 pm | |
| asa ma gindii si eu au inceput sa scrie sa nu intelegem ce scriu | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: cat de greu Mar Dec 30, 2014 8:50 am | |
| Buna dimineata fetelor si baietilor! Ninge intr-una de ieri de dimineata. Cred ca deja are vreo juma de metru stratul pe acoperisuri si pe unde n-am dat-o. Copacii toti is cu ramurile plecate. Peisajul de poveste, dar mi-e teama ca se rup ramurile cu gerul care va veni. Geo, codul rosu e de la combinatia de vant ff puternic si cu precipitatiile in cantitate mare. Partea proasta e ca astia nu fac nimic. Scot politia sa inchida drumul si gata, au rezolvat problema.
| |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Mar Dec 30, 2014 9:47 am | |
| Buna dimineata ! Da, Myo asa e situatia la Bucuresti cum ai descris-o.Si la mine in gradina din fata blocului sigur are jumatate de metru zapada Si ninge in continuare... | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: cat de greu Mar Dec 30, 2014 1:23 pm | |
| Buna ziua;la noi ger si ger dupa un vant puternic. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Mar Dec 30, 2014 1:27 pm | |
| La mine, primarul a fost harnic. Dimineata, m-a trezit utilajul care deszapezea aleile. S-a imprastiat si material antiderapant. Acum ninge frumos cu fulgi mari si nici ger mare nu e. O zi frumoasa si usoara, sa aveti! | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 31, 2014 2:25 pm | |
| salut salut e voi va pregatiti de revelion eu ma uit pe geam la mine un soare frumos deschise cumnata geamul ca am cumnata -sora sotului care ma ajuta la curatenie si la gatit cealalta cumnata si a deschis geamul dar nu este foarte frig na stau ca imparateasa in mijlocul patului si imi fac o mie de draci lumea face preparate iar eu dau ordine voi avea un meniu simplu adica ceva aperitive brinza rosii salam etc peste afumat mamaliga cu smintina si muraturi si la prajituri eclere si savarine sampanie pt mine si cola pt sot mai simplu de atit nici nu cred ca am avut vreodata sa nu pot eu sa ma blacesc in faineturi si alte alea deci spor la treaba si sa va ginditi si la mine cind gatiti si sa ne intilnim sanatoase ...... virtual la anu | |
|
| |
popescugp
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 31, 2014 3:09 pm | |
| Geo multa sanatate si doresc tuturor un An Nou 2015 plin de realizari langa cei dragi! | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 31, 2014 3:39 pm | |
| Anul care vine sa va aduca multa sanatate,fericire,realizari,multe flori si tot ce va doriti!La multi ani gradinari! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 31, 2014 4:58 pm | |
| La multi ani! Anul Nou 2015, sa fie asa cum vi-l doriti! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 31, 2014 5:53 pm | |
| La multi ani fericiti tuturor ! Un 2015 mai bun pentru toata lumea! | |
|
| |
ella06
Numarul mesajelor : 481 Localizare : dej jud cluj Joburi/Distractii : distractii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 23/06/2013
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 31, 2014 10:11 pm | |
| Ultimele zile ale anului sunt pregatite sa treaca prin clepsidra timpului! Noul an este aproape sa-si deschida primele file albe, necunoscute. Va doresc bucurii, sanatate si multe impliniri!
La multi ani !!!!!!
| |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: cat de greu Joi Ian 01, 2015 10:29 am | |
| | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: cat de greu Joi Ian 01, 2015 4:31 pm | |
| Si gata am trecut in noul an,sper sa fie mai bun... | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: cat de greu Joi Ian 01, 2015 4:50 pm | |
| La multi ani in 2015.Sa fim sanatosi in noul an, sa realizam cam tot ce ne propunem | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: cat de greu Joi Ian 01, 2015 5:51 pm | |
| la multi ani cu sanatate ca va spun eu e mai buna deci toate va doresc un an nou frumos cu muuuulltte realizari si mulllttee flori | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cat de greu | |
| |
|
| |
| cat de greu | |
|