| Clubul gradinarilor Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica ! |
|
| cat de greu | |
|
+13Cora-Maria Marga Dana Caras gabriela60 duduta190578 Paulyna Doini geodezia ella06 aura laurabv leonor Myosotis 17 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Vin Ian 02, 2015 10:46 am | |
| Un an nou plin de bucurii, dar mai ales, multa sanatate, ca atunci avem de toate!!! Dupa cum spune o vorba, cum ca"speranta moare ultima", sunt fericita ca farama mea de speranta care misca (inca ), ma va ajuta sa petrec un an mai bun decat cel caruia i-am deschis usa la 12,00 noaptea sa se care si, evident, l-am invitat pe 2015 sa intre ... si, sper, ca a intrat cu ganduri bune | |
| | | penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Vin Ian 02, 2015 10:52 am | |
| Geo, sunt sigura ca multi dintre noi au avut treceri (si petreceri ) de Craciun si Anul nou, precum ale tale Imi amintesc ca acum 5-6 ani, mi-am luxat mana dreapta (din incheietura), habar n-am cum, exact inainte de Craciun. Asa ca, de Craciun si Anul Nou am fost cu mana in gips, iar de preparate s-a ocupat, mai mult, sotul, ca nu pot face mai nimic cu mana stanga Nici acum n-am dat in branci, ca ... n-am avut starea necesara | |
| | | geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: cat de greu Vin Ian 02, 2015 11:05 am | |
| no ma Pene sper sa fie mai bun 2015 ca tare rau a fost pt mine cu sanatatea 2014 | |
| | | Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Vin Ian 02, 2015 12:12 pm | |
| | |
| | | popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: cat de greu Vin Ian 02, 2015 5:53 pm | |
| La multi ani tuturor iuibitorilor de flori alaturi de familiile lor si nu numai! | |
| | | Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: cat de greu Vin Ian 02, 2015 8:24 pm | |
| La multi ani ! Sper sa avem un an mai bun (speranta moare ultima ) cu toate ca la mine a pasit cu stangul - mi-au degerat multe plante. Acum incerc sa salvez cate ceva. Inchid aici sa trecem in 2015 - alte vremuri, alte planuri | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cat de greu | |
| |
| | | | cat de greu | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|