| cat de greu | |
|
+13Cora-Maria Marga Dana Caras gabriela60 duduta190578 Paulyna Doini geodezia ella06 aura laurabv leonor Myosotis 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: cat de greu Mar Aug 12, 2014 12:11 am | |
| e fara net ........... si fara voi ! sa stiti ca vorba aia cu necazul care nu vine niciodata singur e un mare adevar, acum totusi sa nu manii pe Cel de sus, la mine necazurile is d-astea tehnice mai mult, dar care ma zapacesc de cap dimpreuna cu caldura. Sper ca sunteti bine sanatoase si va distrati pe la mare in vacanta cine stie pe unde ! | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: cat de greu Mar Aug 12, 2014 8:00 am | |
| | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: cat de greu Mar Aug 12, 2014 8:27 pm | |
| | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
ella06
Numarul mesajelor : 481 Localizare : dej jud cluj Joburi/Distractii : distractii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 23/06/2013
| Subiect: Re: cat de greu Mier Aug 13, 2014 10:25 am | |
| Chiar ma gandeam la tine :) Myo . | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: cat de greu Mier Aug 13, 2014 2:37 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Mier Aug 13, 2014 3:43 pm | |
| Bine ai revenit Myo! Eu am dat in boala unor noi seriale. Oricum ma cam tin ploile departe de aventuri. La voi a venit caldura, la mine deja se instaleaza toamna. Intru in panica cand ma gandesc la cate ploi am de indurat. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: cat de greu Mier Aug 13, 2014 3:44 pm | |
| sa ajunga si la noi ca ma saturai in 4 zile de canicula | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Mier Aug 13, 2014 3:46 pm | |
| Hai lasa, ca v-a zapacit vara asta ploioasa Stai la soare sa te bronzezi | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: cat de greu Mier Aug 13, 2014 8:54 pm | |
| Care ploaie Doini ??!! La noi a plouat zilele trecute un pic dupa aproape doua luni....in rest un cat vezi cu ochii !!! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: cat de greu Joi Aug 14, 2014 12:22 am | |
| E, atunci pe cele pe care v-a zapacit Glumesc, am citit mesajele tale referitoare la lipsa ploii. Imi pare rau Dar ce n-as da eu sa am parte de soarele si cerul albastru din Dobrogea! | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: cat de greu Joi Aug 14, 2014 9:02 am | |
| Si la noi e un cald de lesini...nu-mi place deloc | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: cat de greu Joi Aug 14, 2014 12:26 pm | |
| Si la noi....nu pot dormi noaptea din cauza caldurii !!!! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: cat de greu Vin Aug 15, 2014 11:32 pm | |
| La mine s-a stricat ruterul, cica de la furtuna/trasnete... Macar, dupa o luna am reusit sa cumpar altul. Pierdusem orice legatura cu lumea. Masina e stricata, finantele la pamant si hop se dusese si netul . Sunt departe si de ai mei. N-am pe nimeni mai apropiat aici, asa ca va-nchipuiti cat v-am simtit lipsa. Caldura mare si la noi. Dar parca seara se mai racoreste putin. Asa ca dupa miezul noptii se poate dormi. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: cat de greu Sam Aug 16, 2014 12:08 am | |
| Myo, si tu ne-ai lipsit noua, la fel ne lipsesc si Pene, ( Chiar, de Pene sti ceva? ) Bubu, Karla, doamna Stefana, doamna Doina (Bacau) , Rux reancepuse sa posteze in gradina ei de poveste..... Probabil o parte dintre ele sunt inca in vacanta... Eu cred ca voi veni in tara cu Brutus sa-l operez la picior. Aici imi este aproape imposibil sa accept tarifele. Cu tot cu bilete de avion si operatia facuta de un prof din Buc, aceeasi bani, aici, cred ca voi plati doar consultatiile si noul set de radiografi...
| |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: cat de greu Dum Aug 17, 2014 9:17 am | |
| Pene e in continuare cu probleme care le stiti, din pacate. O inteleg fiindca si mie imi vine greu sa ma mai bucur, chiar si de flori, din ce in ce mai des. Stefana sufera de caldura, care ii creaza si ceva probleme de sanatate. In rest, nu stiu, sper ca lipsesc doar din motive de vacante. Era cat pe ce sa zic ca poate ajung si eu la vreo intalnire daca vii in Romania, dar nu mai zic nimic. Incet, incet, am ajuns sa nu mai fac nici un plan. De frica sa nu se iveasca iar vreo nefacuta. | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: cat de greu Dum Aug 17, 2014 2:43 pm | |
| | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: cat de greu Lun Aug 18, 2014 7:31 am | |
| Buna tuturor.Caldura mare dar nu ma plang pentru ca am avut parte si de ploaie anul asta...Lasa Myo ca se rezolva toate si noi avem destule probleme dar incerc sa gandesc pozitiv ca nu am altceva de facut.Exista o solutie pentru orice(zic eu) .Am noroc cu plantele mele ca ma relaxez uitandu-ma la ele si ma destresez.Cum se comporta trandafirii tai de dulceata? | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Lun Aug 18, 2014 7:52 am | |
| Buna dimineata! O zi placuta si o saptamana reusita! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Racoare, senin, soare! Tot n-a plouat! | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: cat de greu Lun Aug 18, 2014 10:04 am | |
| Ah, Gabriela numai la tine ma gandeam cand vedeam nenorocirea de la Novaci. Trandafirii mei de dulceata au inceput sa creasca. Am vreo 3-4 care de-abia se vad. Dar nici nu m-am ocupat de ei. Absolut deloc. In zona trandafirilor e pamantul lutos, galben si tine apa. Nu stiu cand voi reusi sa-l imbunatatesc. S-a racorit si la noi. Aseara chiar a fost frig bine. | |
|
| |
Paulyna
| Subiect: Re: cat de greu Lun Aug 18, 2014 2:33 pm | |
| Buna ziua, a plouat la noi sambata,da bine de tot,apoi racoare... Azi iar a venit vara | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: cat de greu Sam Aug 23, 2014 6:27 am | |
| Myo noi am avut noroc pentru ca stam in varful dealului.Daca ajungea apa la noi Novaciul era sters de pe harta.A facut destul rau celor din zona aceea.Cand au fost inundatiile alea mari in tara(eram copil) s-a dus tata la tara si nu-i gasea pe bunici.Noi avem 2 case una cu etaj si una normala(case batranesti).Bietii de ei erau in podul celei cu etaj ca-i urcase politistul fortat ca venea apa.Sper sa nu mai avem fenomene de acelea. Dar daca ai uda cu apa cu gunoi de la pasari nu le-ar merge mai bine?(la trandafiri). | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: cat de greu Sam Aug 23, 2014 2:01 pm | |
| Ba da, dar cine apuca .. nu i-am mai udat nici u furtunul. De la o vreme e care pe care... cine rezista bine, cine nu... asta este. Am maiinile umflate de la smuls fasolea. Au napadit-o balariile si trebuie smulse la rand. De-abia am scos vreo 4 randuri si mai am vreo 8. Au decat vreo 30m lungime, dar eu atat pot, atat fac. Nu ma mai agit . | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Dum Aug 24, 2014 7:56 am | |
| Buna dimineata! O duminica placuta! Si la voi a venit toamna? | |
|
| |
Paulyna
| Subiect: Re: cat de greu Dum Aug 24, 2014 9:15 am | |
| Buna dimineata,a venit....cu toata fortza ploua tare la noi e intuneric de zici ca vine seara ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cat de greu | |
| |
|
| |
| cat de greu | |
|