| cat de greu | |
|
+13Cora-Maria Marga Dana Caras gabriela60 duduta190578 Paulyna Doini geodezia ella06 aura laurabv leonor Myosotis 17 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Mar Dec 02, 2014 8:16 am | |
| Buna dimineata! O zi usoara, tuturor! A venit iarna si la mine, ninge! , Laura! | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: cat de greu Mar Dec 02, 2014 1:37 pm | |
| Vreme mohorata,ploaie,mociofleasca pe jos... | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 03, 2014 8:11 am | |
| Buna dimineata.Nu-mi era dor dar a venit iarna si la noi adica ieri am avut zapada iar azi( incepand de aseara)ploua de se rupe cerul.Si ca orice om care se respecta in sezonul virozelor cred ca sunt si eu racita si am si o durere de cap cumplita.Asta este.Geodezia si-a rupt vineri piciorul si nu are acces la net deocamdata.Si cum ea este adepta lucrului bine facut...si la rupt bine pe unul si l-a ranit bine si pe celalalt.Este destul de rau caci nu are disponibil nici unul cu care sa se deplaseze. | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 03, 2014 8:50 am | |
| Gabriela, sanatate si tie si lui Geo ! Nici prin gand nu-mi pot inchipui cat are de tras Geo. Am vorbit ieri cu ea putin la telefon. Si la mine e un pic de zapada. Si frig. In alte conditii, m-as fi bucurat de iarna. Ieri ca si anul trecut, a trebuit sa curat solarul si sa pun folia la loc ca picase intr-o parte. Dupa ce ca e mic, am dat un pumn de bani pe el ca asa a fost situatia atunci, in graba, si nici mare lucru n-am mancat din el. In schimb imi rup toata iarna mainile cu zapada care nu cade singura jos de pe el. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 03, 2014 9:22 am | |
| Buna dimineata! Sanatate multa celor ce au nevoie si spor la treaba celor " in putere" ! Geo, ce ghinionista esti! Amandoua? Fa-te repede bine, ca vine Craciunul! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: cat de greu Mier Dec 03, 2014 9:31 am | |
| Cam greu, din pacate . Piciorul rupt cel putin o luna o s-o tina in pat. Uite ca am dat peste pantofii tineretilor mele, bantuind pe net. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Ma bucur ca unele lucruri au rezistat acestei tranzitii nemiloase | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: cat de greu Joi Dec 04, 2014 7:26 am | |
| Buna dimineata.Multumesc de uraru Myo si Dana.Din pacate si eu cred c-o sa stea mult la pat dar cu voia lui Dumnezeu se face ea bine.Mi-a trecut si mie raceala caci am luat antibiotic si s-a vazut rezultatul rapid.Cu solarul stiu ca si nepotii mei pat acelasi lucru ca si tine.Muncesti si iarna ca si vara.De guban....amintiri.Am mai vazut intr-un magazin si erau scumpi si nu mai aratau ca cei de atunci. | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: cat de greu Joi Dec 04, 2014 3:30 pm | |
| Sanatate celor cu probleme;la noi ploaie si iar ploaie, ne da Doamne Doamne ca sa compenseze seceta de la vara probabil | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: cat de greu Vin Dec 05, 2014 10:37 am | |
| | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| |
| |
leonor
| Subiect: Re: cat de greu Sam Dec 06, 2014 12:49 pm | |
| La multi ani Dianei! | |
|
| |
popescugp
Numarul mesajelor : 503 Localizare : Medgidia Joburi/Distractii : pensionar Stare de spirit : optimist Data de inscriere : 29/03/2013
| Subiect: Re: cat de greu Sam Dec 06, 2014 4:06 pm | |
| | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: cat de greu Dum Dec 07, 2014 11:27 pm | |
| Multumesc mult de tot Uite-mi mandra [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Serbarea a avut loc la o biserica evanghelica, pentru ca ea invata la o scoala cu predare in lb.germana, si la scenata au lucrat cu profesorul de religie! | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: cat de greu Lun Dec 08, 2014 1:23 pm | |
| Sa va traiasca si sa va aduca multe bucurii ! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: cat de greu Lun Dec 08, 2014 3:44 pm | |
| | |
|
| |
popescugp
| Subiect: Re: cat de greu Mar Dec 09, 2014 12:19 pm | |
| La noi ploaie ceata si nori grosi.O mai veni o raza de soare? | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: cat de greu Mar Dec 09, 2014 2:28 pm | |
| Cica peste doua zile avem soare :) Il asteptam cu interes ca daca mai ploua trebui sa cumpar barca sa umblu prin ograda. | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: cat de greu Mar Dec 09, 2014 2:30 pm | |
| Aveti cumva nr. de telefon al Stefanei sau al lui Pene mi-l dati si mie? Mi-am sters toata agenda din telefon din greseala ( | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: cat de greu Mar Dec 09, 2014 4:36 pm | |
| V-am trimis MP cu numarul doamnei Stefana ! | |
|
| |
Myosotis Admin
| Subiect: Re: cat de greu Vin Dec 12, 2014 8:56 am | |
| Soarele in vizita la mine azi ! Cam cetos, dar este. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: cat de greu Vin Dec 12, 2014 11:02 am | |
| Speram si eu la o raza de soare, pe cer, ca in viata mea patura de nori e inca groasa La orizont, in sus si'n jos, nu se intrevede nimic, asa ca raman tot la nivelul de speranta, care, cica nu moare niciodata, da' io cred ca, la un moment dat, moare si ea !!!! Myo, cu nr. meu de telefon s-a rezolvat, am sa te rog sa mi-l dai si tu pe-al Stefanei, ca si eu am pierdut contactele din aparatul innecat in ligheanul cu apa la noi tot innourat este si, fara soare (sunt zodie de foc) nici speranta nu mai misca Trag de mine sa-mi revin la viata, ca de altii nu mai trag!!!! | |
|
| |
leonor
| |
| |
leonor
| Subiect: Re: cat de greu Vin Dec 12, 2014 11:57 am | |
| Scuzati cacofonia | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| |
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: cat de greu Sam Dec 13, 2014 10:27 am | |
| Buna dimineata! Si eu sunt fericita. Am avut soare si ieri, azi la fel...daca mi-ar trece si tusea, ar fi totul perfect! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Pene la tine ajunge putin mai greu probabil, dar cand vine...nu mai pleaca! Iti trimit putin din soarele meu, cu toata dragostea! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cat de greu | |
| |
|
| |
| cat de greu | |
|