| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|
+25adrianam Marga doinabacau DanaA simonaelena Lian bubu ghana ella06 Karla georgiana stefana aura popescugp costieanuconstantin duduta190578 gabriela60 Paulyna Dana Caras geodezia penelopa leonor laurabv Doini Myosotis 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mar 31, 2014 9:29 am | |
| Buna dimineata, Va doresc o saptamana buna si cu multa liniste! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mar 31, 2014 9:33 am | |
| Buna dimineata! O zi si o saptamana minunata, tuturor! Sanatate si spor la treaba! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mar 31, 2014 10:24 am | |
| Buna dimineata doamnelor si domnilor ! S-aveti spor ... pe ogor | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mar 31, 2014 10:35 am | |
| Buna dimineata! Sper sa ma ceva spor de maine, ca raman 3 zile de CO acasa sa ajung graficul din urma | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mar 31, 2014 10:37 am | |
| Buna dimineata,am avut spor la tara la sapa doua zile,am semanat si florile pentru soacra,acu am febra musculara,dar ma bucur ca trandafiri de dulceata au frunzulite | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Apr 01, 2014 8:03 am | |
| Deja au frunzulite ? ...waw, ai mei inca nu...cat de mult se cunoaste totusi diferenta de temparatura ...la noi noaptea in oras sunt 5 grade iar in camp sigur mai mut de 3-4 nu sunt. | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Apr 01, 2014 2:02 pm | |
| Buna ziua,banuiesc ca daca au frunzulite s-au prins...ce ma enerveaza ca 9 sunt plantati in gradina din spate si un trandafir in fata casei in gradina de legume si soacra vrea sa-l scot ca acum vrea sa planteze vinete si o incomodeaza | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Apr 01, 2014 2:27 pm | |
| Fetelor voi ati scos dopurile de pe peturi la butasii de trandafiri ? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Apr 01, 2014 2:38 pm | |
| Fetelor, sa aveti o luna buna, plina de bucurii si sa aveti spor si noroc in toate! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Apr 01, 2014 3:25 pm | |
| | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Apr 01, 2014 11:53 pm | |
| - leonor a scris:
- Buna ziua,banuiesc ca daca au frunzulite s-au prins...ce ma enerveaza ca 9 sunt plantati in gradina din spate si un trandafir in fata casei in gradina de legume si soacra vrea sa-l scot ca acum vrea sa planteze vinete si o incomodeaza
Nu-mi spune de soacra pt ce ma enervez...si a mea s-a apucat sa mute trandafirii de la Bran in primavara asta....tot asa ca i se parea ca nu au locul potrivit...nu mai spun ca i-a taiat pe toti in primavara asta ....am crezut ca mor M-am jurat ca nu mai plantez nimic acolo...dar m-am razgandit intre timp Leonor daca zici ca deja are frunzulite, e cam riscant sa-l mute acum ....spune-i si tu sa mai aiba rabdare pana la toamna | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 02, 2014 8:40 am | |
| Buna dimineata! Sa aveti o zi cu spor si sa fiti sanatoase, vesele si fericite! | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 02, 2014 8:57 am | |
| Buna dimineata,ploaie si frig la mine! | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 02, 2014 9:15 am | |
| Buna dimineata,frigut si la noi si gripaaaa peste tot !!! | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 02, 2014 9:38 am | |
| Buna dimineata,frigut si aici,la noapte cica ploua. | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 02, 2014 12:32 pm | |
| la mine s-a infectat picioru si il am cit butura fac la penicilina si dau cu betadina si apa oxigenata macar am reusit sa ingrop florile venite | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 02, 2014 1:11 pm | |
| Uff ma Geo, dar cum ai reusit sa te ranesti?! Sanatate multa! Fetelor, am la poze de pus.. Ieri dupa cum stiti deja, am fost pe campii Parca simt inca parfumul zambilelor Ba mai mult, am o super super poveste! Ieri, am fost atat de emotionata si datorita acestei descoperiti, incat am crezut ca imi iau zborul de atata fericire. Cu timpul stau cam rau, ca imi imbaiez Vandele, care cred ca sunt peste 28 de bucati. sau nici eu nu mai stiu.. Ca de povestit cate mi-am mai luat sau comandat, nu am mai facut-o de rusine Sper sa reusesc sa ma organizez, si sa va impartasesc din bucuriile mele. Sa aveti o zi buna si cu multa liniste in suflete. Iar tu Geo, ai grija de buboi, si stai locului linistita si trateaza cum trebuie | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 02, 2014 1:39 pm | |
| ma duc la urgenta ca de se umfla rau | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 02, 2014 2:15 pm | |
| Bafta Geo! Iti tinem pumnii! | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 02, 2014 2:23 pm | |
| | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 02, 2014 2:32 pm | |
| Sanatate D-na Geo | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 02, 2014 2:44 pm | |
| am cazut peste un prag ca am picioarele blege m-am impiedicat na nu am bagat in seama si s-a facut pojghita pe urma duminica ma pus gaia si am rupt pojghita si s-a infectat acum e cit buturuga de seara vist la urgenta ca e rosu rau in jurul bubii ..de durut nu ma doare doar e rosu si e umflat piciorongu n-am ce face ma duc da mie nu imi place pe la doctori uf .. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 02, 2014 3:55 pm | |
| Sanatate Geo! Crezi ca se duce cineva de placere la ei? De nevoie! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Apr 02, 2014 8:19 pm | |
| Off Geo, ai grija de tine. Sanatete multa | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Apr 03, 2014 8:30 am | |
| na am fost la urgenta cica miine sa ma duc sa ma taie sa scobeasca acolo si sa imi puna grefa de piele ..brrr sper totusi sa nu ajung acolo ca am luat la oxacilinia ospexin si penicilina .. aseara nu mai era asa rosu ..era grena ..acum de dimineata mai era umflat dar mai daduse innapoi ..brrr mi-e groaza de doctori ...ei si cutitele lor ascutite ...poate fentez .. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
| |
|
| |
| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|