| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|
+25adrianam Marga doinabacau DanaA simonaelena Lian bubu ghana ella06 Karla georgiana stefana aura popescugp costieanuconstantin duduta190578 gabriela60 Paulyna Dana Caras geodezia penelopa leonor laurabv Doini Myosotis 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 14, 2014 12:42 pm | |
| Sa traiti sa infloriti Acum a iesit si la mine soarele, ca de dimineata, zicei ca sunt in zona crepusculara, la ce ceata groasa era Sa avem o zi buna! | |
|
| |
Lian
Numarul mesajelor : 39 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : economist/multilaterale Stare de spirit : optimism debordant Data de inscriere : 12/03/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 14, 2014 3:13 pm | |
| Daca si la tine a iesit soarele, atunci e perfect! Zi frumoasa tuturor si relaxata si relaxanta si... cum doreste fiecare! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 14, 2014 3:15 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 14, 2014 4:04 pm | |
| Fetelor, imi iau cateii la plimbare, si ma duc sa fac poze la crocusi si narcise, ca i-am promis Paunitei, ba si Liei si lu` Bubu, le spuneam ca vreau sa le fac in ciuda | |
|
| |
Lian
Numarul mesajelor : 39 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : economist/multilaterale Stare de spirit : optimism debordant Data de inscriere : 12/03/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 14, 2014 4:11 pm | |
| Hai, ca d'abia astept sa mor de ciuda! haha! | |
|
| |
Doini
| |
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 14, 2014 6:24 pm | |
| Buna! Azi am simtit intr-adevar primavara, aveam la pranz 20 de grade La mine inmuguresc caisii | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 14, 2014 6:29 pm | |
| Doini ce frumos e la tine,o incantare sa iesi la plimbare! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 14, 2014 6:42 pm | |
| Ce frumos! Merci Doini! Pentru o clipa, am simtit parfumul narciselor, nu al vopselei! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 14, 2014 7:12 pm | |
| Cu drag fetelor dragutelor Voi pune toate pozele in albumul de pe sunphoto, si va anunt. Ce este foarte curios, si-l voi intreba pe Cosmin-pasarin e ca acea pereche de gaste de Nil aveau bobocii mari, ceea ce insemana ca in toiul iernii au clocit.. Stranii vremuri traiesc si sarmanele pasari, dar macar au crescut mari cei 5. Apropo de mirosul narciselor, iar am atras fel de fel de priviri, stand cu fundul in sus la mirosit narcise | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 14, 2014 9:19 pm | |
| Buna seara doamnelor!Lia ma bucur sa te vad pe aici,vino mai des! Azi am mutat trandafiri,niste irisi si am inceput sa tai la trandafiri! Sa aveti o seara frumoasa! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 14, 2014 11:14 pm | |
| Buna seara Duduta Spor la treburi! Sa faci poze din gradina? Ce fac bebelusii? Vine Lia Ciocarlia maine, ca astazi am zapacit-o eu bine, iar acum doua zile, stand de vorba cu mine, a gatit pana i s-a topit mancarea Hei Gabriela! Ce mai faci? Ce mai zici? Si... zi... Ratoii fac sex in piscina? Ca tot nu-mi trece Gabriela, ai vazut ce de fete noi au venit pe Clubul nostru vesel? | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 15, 2014 9:39 am | |
| Buna dimineata ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 15, 2014 10:18 am | |
| Buna dimineata,multumim de cafeluta Duduta | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 15, 2014 10:58 am | |
| Pai nu e sezonul de mutat irisii, Duduta. Sper sa ti se prinda totusi... Irisii se muta in iulie-septembrie(octombrie daca timpul permite), dupa ce trece inflorirea, atunci sunt in repaus vegetativ... | |
|
| |
duduta190578
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 15, 2014 11:14 am | |
| I-am primit de la cineva,sper sa mi se prinda! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mar 15, 2014 9:15 pm | |
| Lipsind 2 zile de acasa cu parastasul, cum am ajuns azi acasa, m-am aruncat direct pe trandafiri sa-i desmusuroiesc, fara sa stiu ca cei plantati in toamna mai trebuiau lasati ... da' ma duc maine dimineata si-i fac la loc A fost asa cald pe drum spre casa, incat m-am temut sa nu se sufoce trandafirii ... si smchinii, pe care abia acum am reusit sa-i desfac din foliile protectoare, sau pomii fructiferi plantati toamna trecuta, carora le-am protejat tulpinitele de iepurasii deagalasi si obraznici | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| |
| |
leonor
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 16, 2014 11:07 am | |
| Buna dimineata,superba ideea dar lipsa spatiu,bani... | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 16, 2014 11:47 am | |
| Mai ales spatiu, iti trebuie casa nu gluma ca sa poti face aranjamente cu florile. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 16, 2014 12:06 pm | |
| Sa traiti sa infloriti iar astazi sa va odihniti Frumos aranjament | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 16, 2014 1:07 pm | |
| Buna ziua, sa aveti o duminica frumoasa si relaxanta! Aici bate vantul, dar e soare. Ieri a fost si foarte cald, azi nu!
| |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 16, 2014 1:10 pm | |
| Multumim la fel Dana. Ai un pm | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 16, 2014 8:10 pm | |
| hei la noi vijelie -nu cintaretul ci vijelie adevarata ca acum cu colindele am cam ramas de turma nimik fratilor nici swiat cebule nici englezii nu incepura livrarile ? no acu facui treba de ma saturai scosei pirleala adica vorba la Pene ma dusei cu sapaliga la niste irisi pusi in vara ca ii luasera buruienile si se sufocau si ioi sa vdeti ce usturoi frumos am si ce rasad ce ceapa ca nu puteamn scrie altcumva si rasari frumos si spanacul cel plin de cautare pusei si trandafiri si pomisori achizitionati si mai si udai ca lesinata de 3 ori ,scosei muscatele afara si rasadurile ca alea de le-am scos saptamina trecuta arata bine asa ca mai scosei din ele afara plus ca arucnai niste seminte de rosii si ardei in anvelopele mele puse pe post de rasadnita asa ca hai la gradina cu mic cu mare o sa fie tare naspa ca vazui mugurii la cais marii gata sa infloreasca prin ardeal si corcodusii si caisi infloriti macar de nu ar mai da bruma ... ma fetelor ce a patit Marga ca nu am mai vazuto pe aci uite am uitat sa o intreb pe Sica de ea | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 16, 2014 8:20 pm | |
| Bravo Geo, ai fost harnica! Dar un om in convalescenta, trebuie sa se menajeze sau sa fie menajat! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
| |
|
| |
| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|