| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|
+25adrianam Marga doinabacau DanaA simonaelena Lian bubu ghana ella06 Karla georgiana stefana aura popescugp costieanuconstantin duduta190578 gabriela60 Paulyna Dana Caras geodezia penelopa leonor laurabv Doini Myosotis 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Mai 28, 2014 10:50 pm | |
| Mersi Doini:-):-).acolo vremea e frumoasa cam tot anul,si daca va fi sa ploua, explorez insula:-):-).sau ma ascund in vreo taverna:-):-) | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Mai 28, 2014 10:58 pm | |
| Nu este cazul in Grecia, nu iti face griji! Eu adaugam doar celor spuse de Karla, ca aici in vest, e o vreme oribila. | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 29, 2014 7:39 am | |
| Hristos s-a naltat! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 29, 2014 8:22 am | |
| Adevarat s-a inaltat! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 29, 2014 9:58 am | |
| Adevarat s-a-naltat ! Am zis eu ca e-naltarea azi. Toca la biserica si a trecut lume-ncolo dis-de dimineata. Am pierdut sirul zilelor. | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 29, 2014 10:42 am | |
| | |
|
| |
duduta190578
Numarul mesajelor : 1686 Localizare : onesti Data de inscriere : 27/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 29, 2014 12:30 pm | |
| Buna ziua doamnelor!Ieri am fost in Bucuresti cu copilul la operatie,si pe seara am trecut pe la Luminita,sa se mai dezmeteceasca asta mica,pentru ca a stat in perfuzie pana am plecat,plus ca a plans toata ziua.Am admirat trandafirii si restul plantelor,sunt superbe. Multumiri draga Luminita pentru tot,esti o persoana deosebita si aveti o familie frumoasa! Trandafiri din gradina Luminitei [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 29, 2014 12:45 pm | |
| Multa sanatate fetitei, sa se recupereze rapid si sa nu mai aiba probleme de sanatate, niciunul! Superbi trandafiri! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 30, 2014 8:29 am | |
| Buna dimineata! Ploua, ploua...ploua! | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 30, 2014 8:35 am | |
| Buna dimineata,si la noi ploua. A plouat toata noaptea | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 30, 2014 9:30 am | |
| neata la mine inca nu ploua dar toata lumea asteapta ploaia am reusit sa azvirlu in pamint si vinetele ardeii cimbru alte rosii si alte alea dar nu am udat in speranta ploii daca nu va ploua pina dupamasa trebuie sa ud ..
| |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 30, 2014 11:39 am | |
| Buna dimineata,mohorat sta sa ploua... | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 30, 2014 12:10 pm | |
| ...a stat "sta sa ploua" Nu pot decat sa ma bucur, ca am oameni la lucru | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
| |
|
| |
| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|