| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|
+25adrianam Marga doinabacau DanaA simonaelena Lian bubu ghana ella06 Karla georgiana stefana aura popescugp costieanuconstantin duduta190578 gabriela60 Paulyna Dana Caras geodezia penelopa leonor laurabv Doini Myosotis 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 22, 2014 7:58 am | |
| Buna dimineata! Spor la treaba! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 22, 2014 9:04 am | |
| Buna dimineata! Munca la gradina a inceput demult. Gabriela, dar venirea caldurii ne cam opreste din elan Pentru mine, caldura = cosmar udat | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 22, 2014 10:27 am | |
| Buna dimineata | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mai 22, 2014 2:18 pm | |
| Buna ziua fetelor si eu am udat dimineata si am scos buruienile de prin gradina .Ei, ca nu am terminat si daca termin intr-o parte in celalat capat pot sa I-au din nou ,asa ca am decis sa ma potolesc cit este cald am facut un dus m-am schimbat si imi savurez si eu cafeluta linistita .Spor sa aveti in tot ce faceti . [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 23, 2014 8:56 am | |
| Buna dimineata! Sa aveti o zi, asa cum va doriti! | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 23, 2014 9:06 am | |
| neata la noi a plouat asa ca tiris grapis am fost la pus rasaduri la stoina a fost vijelie da vijelia nu am mai vazut asa ceva de vreo 10 ani az dimineata vazui pe la oamnei gardurile darimate de viitura de pe dealuri zisera fetele ca au venit pompieri sa scoata apa de 1 m din gospodarii noroc ca a plecat masina la ora 5 cind a inceput vijelia cica pina simbata o tine tot asa ma rog mai am de aruncat citeva sute de rosi si de varza ca au rasarit in anvelope cu sutele pina acum de-abia am pus 300 de rosii si 50 de varza plus castravetii vreo 25 de cuibe tot asa cu 4 fire la cuib mai am inca 4 plicuri de castaveti am sa le pun si pe alea ca nu stiu de cind o fi saminta
| |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 23, 2014 10:09 am | |
| Buna dimineata la noi cald si bine am fost pe mosie ca vecina mea a rarit prazul si mi-a dat si mie rasad ca ceapa aproape toata sa putrezit am scos cu nora mea ieri citeva galeti si am aruncato la gunoi ca putea de numa . In legatura cu castravetii fetelor oare de ce nu-mi iese nici un fir luni am semanat din nou si ii ud toata ziua si nu iese nici un fir .Am cumparat rasaduri de la piata de castraveti dar si alea nu sunt de doamne ajuta .In locul cepei o sa pun si eu rosii ca am mai rasaduri facute de mine .O zi buna sa aveti . | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 23, 2014 10:53 am | |
| tot ce a fost saminta pusa in pamint nu a rasarit de frig si e posibil (scarpina pe unde ai pus) sa le fi halit furnicile in apmint | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 23, 2014 11:29 am | |
| Ce-am pus anul acesta din seminte, mi-a rasarit ... partea proasta e ca n-am pus prea multe As mai avea de pus seminte de castraveti (am plantat 6 rasaduri cumparate), dovlecei, fasole oloaga si gulii. Cred ca nu-i tarziu de semanat. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 23, 2014 12:13 pm | |
| Pene nu e tirziu eu acum pun m-am invatat minte de anu trecut la noi toate femeile sa vaita ca nu a rasarit fasolea matusa a pus-o de 3 ori era disperata aseara ca gaseste fasolea gaurita in pamint sau numai foliile alea albe unele le-a gasit putrezite etc | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 23, 2014 12:24 pm | |
| Da, auzisem si eu ca, cel mai bine, fasolea se pune la sfarsitul lunii mai. Oricum, se pune in transe, pentru a avea mai mult timp fasole verde. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 23, 2014 2:06 pm | |
| - geodezia a scris:
- tot ce a fost saminta pusa in pamint nu a rasarit de frig si e posibil (scarpina pe unde ai pus) sa le fi halit furnicile in apmint
Nu le-am mai gasit Geo parca sau topit . | |
|
| |
gabriela60
Numarul mesajelor : 1334 Localizare : Tg.Jiu Joburi/Distractii : inginer Stare de spirit : buna Data de inscriere : 03/07/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 23, 2014 7:28 pm | |
| Buna fetelor.De la atata ploaie au iesit o gramada de buruieni,ele nu au putrezit de la apa. | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mai 23, 2014 8:31 pm | |
| Sunt calite buruienile | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mai 24, 2014 8:00 am | |
| Buna dimineata! Un weekend, asa cum va doriti! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mai 24, 2014 11:37 am | |
| Buna dimineata,multumim de cafeluta | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Sam Mai 24, 2014 10:52 pm | |
| | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mai 25, 2014 8:12 am | |
| Buna dimineata. Duminica placuta va doresc . Trandafirii de la lottum au boboci toti. Intr-o saptamana cred ca-i vad infloriti | |
|
| |
Paulyna
Numarul mesajelor : 501 Localizare : Constanta Joburi/Distractii : Gradinar la mine acasa Stare de spirit : De la bine in sus! Data de inscriere : 10/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mai 25, 2014 4:39 pm | |
| Mie deja mi-au inflorit cativa de la Lottum,ceilalti au toti bobocei. Si cei de la floribunda au bobocei,desi primii i-am rupt au facut deja altii. | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mai 25, 2014 4:51 pm | |
| a plouat drept pentru care pe dinsul l-am pozat iesit de la dus [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]ca si pe el [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]la mine a plouat 1 ora asa cu clabuci cu bubuieli cu trasneli cu de toate acum ploua incetisor potolit frumos fara aventuri sa aveti o seara frumoasa ca eu m-am saturat de pus rasaduri in pamint si inca mai am | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 26, 2014 8:24 am | |
| Buna dimineata! O saptamana cat mai usoara si frumoasa! | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 26, 2014 8:33 am | |
| 'Neatza gradinari ! S-aveti spor pe ogor | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 26, 2014 1:03 pm | |
| Ziua buna, dragutilor gradinari! Cu sporul stau cam prost, Myo, dar nu malas Am muncit in we-ul care tocmai a trecut, pana nu m-au mai tinut picioarele ... si mijlocul Drept pentru care, imi mai iau 2 zile de CO, sa ma mentin, cat de cat, pe linia de plutire. Fiindca muncesc la 2 case, am cam ramas cu multe in urma. Asa ca, fetelor-cochetelor (vorba Doinitei ), coletele raman pe saptamana viitoare. | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 26, 2014 2:43 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Eu va invit la capsuni si eu muncesc cit zece nu stiu cum ma mai tin picioarele dar nu ma las .O saptamina frumoasa va doresc . | |
|
| |
geodezia
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Lun Mai 26, 2014 3:58 pm | |
| Pene vorba ta cu oboseala parca fusei panca azi la servici deseara cind ajung acasa dus si culcare sa nu vad altceva | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
| |
|
| |
| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|