| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|
+25adrianam Marga doinabacau DanaA simonaelena Lian bubu ghana ella06 Karla georgiana stefana aura popescugp costieanuconstantin duduta190578 gabriela60 Paulyna Dana Caras geodezia penelopa leonor laurabv Doini Myosotis 29 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mar 25, 2014 7:52 am | |
| Buna dimineata! O zi, cu spor la toate treburile! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mar 25, 2014 8:43 am | |
| Buna dimineata, in zi de mare sarbatoare: Buna Vestire! Asa ca, mai incet cu cu sporul la treaba ... a inceput si ploaia !!!! | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mar 25, 2014 8:52 am | |
| Buna dimineata, azi e zi de relaxare | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mar 25, 2014 9:05 am | |
| Na ca pina ajung eu acasa adica deseara la 6 trece si buna vestire sa mincati peste cica azi ca e dezlegare la peste eu bagai brinza cu rosii | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mar Mar 25, 2014 9:32 am | |
| Buna dimineata,vreme mohorata si ploua. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Mar 26, 2014 8:36 am | |
| Buna dimineata! Innourat si rece, a plouat aseara. | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Mar 26, 2014 10:02 am | |
| Buna dimineata soare | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Mier Mar 26, 2014 10:21 am | |
| Asa e, Floare-Lenor, e soare, e frumos, am treaba la gradini, iar eu frec menta pe la serviciu | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mar 27, 2014 7:19 am | |
| Aceeasi senzatie o am si eu...as avea o gramada de alte chestii de facut, dar fara servici nu se poate deocamdata La noi a fost senin azi noapte, o parte din muscate sunt afara, sper ca nu a fost sub3-4 grade, ca ma impusc | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mar 27, 2014 7:33 am | |
| Buna dimineata! Si azi e innourat. Asa va fi cred toata ziua. Sa aveti o zi foarte buna, sa fiti harnice ca niste albinute! Si acasa, si la serviciu! | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mar 27, 2014 8:04 am | |
| Eu am primit niste primule si mi-as dori inca macar o zi de ploie sau macar sa nu fie soare...dar, e senin bec frumos ce sa zic | |
|
| |
ella06
Numarul mesajelor : 481 Localizare : dej jud cluj Joburi/Distractii : distractii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 23/06/2013
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mar 27, 2014 8:30 am | |
| Sper sa primesc astazi butasi de trandafiri din Polonia de Myo si ma duc la casa s ai platez .Sper sa nu ploua astazi . | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mar 27, 2014 8:40 am | |
| iesii un soare frumos dar si niste nori negrii uriti bintuie pe cer .. e bine sa ploua acum ca am pus cele in pamint
| |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mar 27, 2014 9:59 am | |
| Si la mine e superba vremea, pamantul e numai bun de plantat... mai ales, ca azi primesc comanda de la Levi (Plant-Shop, Sacele) cu lavandule englezesti albastre, roz si alb pe care vreau sa le pun printre trandafiri (alunga afidele), cu deditel alb si violet si cu cyclamene de gradina | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mar 27, 2014 7:39 pm | |
| Iubita dar de ce lavanda englezeasca ? E stiu ca asta nu ierneaza afara la noi...sper sa nu vorbesc prostii | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mar 27, 2014 7:43 pm | |
| Doini am facut poze, dar le descarc mai incolo . | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Joi Mar 27, 2014 7:48 pm | |
| Bravo Bubule. Eu le astept cu mult drag Laura, ai un pm. | |
|
| |
leonor
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 28, 2014 8:33 am | |
| Buna dimineata,frig afara,sta sa ploua... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 28, 2014 9:18 am | |
| Buna dimineata! La fel e si aici. | |
|
| |
penelopa
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Vin Mar 28, 2014 10:23 am | |
| Nu stiu, da' asa-i zice Levi in prezentare ...si, cica, este lavanda care se vinde cel mai bine, asa ca, am tras concluzia ca e si cea mai rezistenta | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 30, 2014 8:36 am | |
| Buna dimineata fetele O zi superba a fost ieri. Am fost la gradina, am sapat in jurul pomilor, le-am desfacut musuroiul. Sunt incantata de faptul ca toti bujorii dau semne de viata..sper ca n-am facut vreo prostie...le-am pus o jumatate de pumn de ingrasamant granulat 15-15-15 cam la 30 cm de locul in care i-am plantat....nu stiu ce mi-a venit In rest ...irisii plantati in toamna, din cei 23 se pare cam pierdut 4, nu mai sunt asa suparata, in primavara aveam impresia ca au putrezit mai multi. Gardul meu de gladita nu da nici un semn, dar cred ca e cam devreme nu ? Azi am de plantat una alta in fata blocului, dar stau cuminte pt. ca ai mei inca nu s-au trezt Mi-am propus sa mai citesc ceva... n-am mai pus mana pe o carte de 2 saptamani Uite aici ar fi minunat !!!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 30, 2014 11:36 am | |
| Buna dimineata, sa aveti o duminica foarte frumoasa si placuta! Laura, e numai bine ales locul de citit, dar ai grija sa nu pierzi autocarul si mai ales, sa nu incurci pachetele! Diseara, cateva cuvinte despre cum a ajuns, da? | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 30, 2014 2:05 pm | |
| Da da sigur. Chiar acum am vorbit cu soferul, erau la Deda, asa ca o sa ajunga in Brasov pe la ora 19. Am stabilit cu el sa ma sune din Fagaras, ca sa am timp sa ajung....Abia astept ! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 30, 2014 3:41 pm | |
| | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti Dum Mar 30, 2014 7:58 pm | |
| Eu nu am vazut pana acum ca voi ati scris aici. Eu am bantuit prin gradinita mea a si Laurei pana acum Laura, zi ceva, hai ca lesin! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
| |
|
| |
| Primavara, primavara, anotimp de-ndragostiti | |
|