Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Balconul Corei

In jos 
+11
Karla
Paunita
DanaA
leonor
aura
penelopa
stefana
laurabv
Dana Caras
Doini
Cora-Maria
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Urmatorul
AutorMesaj
Cora-Maria

Cora-Maria

Numarul mesajelor : 896
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee
Stare de spirit : optimista
Data de inscriere : 23/02/2014

Balconul Corei - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 10:55 am

Mersi Mariana, esti tare draguta  Balconul Corei - Pagina 6 2422189467 
Sus In jos
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 2:20 pm

Cora-Maria a scris:
multumesc Aura. Pai si...n-ai ales nimic?  Very Happy 
 ei,am luat altceva,,,nici nu stiam de minimark sau cum o cheama pana acum,aici,si nici nu-i stiu caracteristicile ca s-o pot urmari...euam fost dupa tuya,mi-am luat 2 pt poarta intrare,si am gasit masti/ghivece,mari negre din plastic gros la reducere 35 roni asa ca mi-am luat 3 bucati...si niste suporti suspendati/flori din fier cu cocos in interior ,mi-am luat 4 buc,azalee 2 ,o jasmin micuta dar plina cu flori si 2 pui columneea la fel plini flori...ei si ceva scule gradinarit...ghivece..asa ca n'am mai avut firfirii/phale  Laughing aaa si niste tufe iarba..ceva cu galben prin ia..pt ecor..
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 2:33 pm

Felicitari, deci nu se poate spune ca nu ai avut parte de cadou de 8 martie  Very Happy 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

Numarul mesajelor : 1154
Localizare : Iasi
Joburi/Distractii : Iubesc orhideele
Stare de spirit : Fericita si mereu optimista

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 2:37 pm

Am vazut si eu frumoasele astea noi, Cora. Toate imi plac, dar mai mult si mai mult Mark si penultima.  applause 
Sa te bucuri de ele si sa le mearga bine. Chilipir pretul lui mini, aici nici nu cred ca au adus asa ceva, ca tot ce-i deosebit acolo, la tine ajunge!  Wink   Chiar asa, de ce n-ai luat-o si pe a 6-a?  Laughing  Azi, cate mai iei?  Rolling Eyes  Iti doresc sa ai noroc si sa gasesti altele frumoase si deosebite.  Balconul Corei - Pagina 6 2422189467 
Stefana, sa-ti traiasca dragalasul!  flower 
Laura, Aura mult noroc sa-l gasiti si voi!  Twisted Evil   Aura, sa-ti traiasca sanatoase toate plantutele pe care le-ai luat!  flower 
Doini, esti avantajata! Primesti un cadou acum, de 8 martie si-n mai, altul!  Balconul Corei - Pagina 6 2422189467
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 2:43 pm

Vai Dana ce bine ca ai aparut in balconasul meu ca incepusem sa ma ingrijorez  Very Happy 
Pe a 6-a nu am luat-o ca nu mai aveam maini de carat si ma gandeam ca prea am depasit limita de numar de orhidee/zi Embarassed 
Ma bucur ca iti plac. Dar chestia cu "numai la noi se gaseste ce e deosebit" e o calomnie !  bounce  
Eu as zice ca e invers  Laughing 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 2:48 pm

La Auchan-ul tau, sunt minunatii, trebuie sa recunosti!
Si eu, am trecut iar prin Mr. Bricolage, e plin in continuare si chiar sunt deosebite cateva, dar costa 45 lei. Ar fi pacat sa se vestejeasca ca nu cred ca vor fi multi amatori cu asa un pret. Daca le-ar mai reduce pretul...
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 2:54 pm

Ei, ce sa spun?!!! ... parca numai voi aveti minunatii!!!
Ia, holbati-va colea  Balconul Corei - Pagina 6 1992828207 
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 3:09 pm

Sa-ti traiasca Pene, sa fie sanatoase si sa fie inflorite luni intregi!  flower  Frumoase si vesele, prima imi place foarte mult ca e galbena!  applause 
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 3:12 pm

Pai, de asta galbena va spuneam ca mi-am luat pe post de cadou-8 martie  Wink 
Am zis ca nu mai iua phale, dar galbena n-aveam  pirat 
Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 3:17 pm

E foarte frumoasa, ai timp si pentru altele mai parfumate. Imi plac phalele ca stau mult timp inflorite, spre deosebire de catt, care deja s-a uscat. Nici nu stiu daca e normal sa se usuce floricelele asa de repede.
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 4:46 pm

Cora, nu-ti face probleme, daca mai gasesti, sti ca ai o lista cu fete doritoare  Balconul Corei - Pagina 6 2302975194 

Pene, frumaosa galbioara patata. Seamana foarte mult cu una pe care o am si eu, si care imi este foarte draga  king

DanaC, mie florile de Catt mi-au tint maxin doua saptamani.. Poate mai putin.. Dar macar sunt harnicute si ma mai incanta cu cate o floare, o pastaie, o ceva..  monkey 
Cat despre dragutul Mark, tind sa cred ca-l veti gasi si in Iasi. Chiar aveti furnizori te treaba  farao 
Eu pana acum, l-am intalnit doar de doua ori. Iar atunci jap-jap, i-am si luat  clown 

Paunita, imi place avatarul tau!  cheers  acum mai trebuie sa-ti deschizi si portile gradinitei  sunny
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 5:29 pm

Da DanaC auchanu nostru e mai tare dar baumaxu vostru e mai grozav  Cool 
Penelopa prima galbena imi place grozav si nici nu am asa  Very Happy 
Da Paunita sa-si deschida gradinita  bounce
Si am uitat sa va dau o veste incredibila : azi nu mi-am luat nimic  Balconul Corei - Pagina 6 2945718842 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 5:47 pm

Cora-Maria a scris:
Felicitari, deci nu se poate spune ca nu ai avut parte de cadou de 8 martie  Very Happy 
haha...deci eu iesisem dupa o foarfeca de gradina ca nu aveam cu ce curata si taia trandafirii...dar da,de 8 martie sa fie...cu toate ca tuia???si suporturi flori?? nu ramane asa...insa ce vreau eu e departe de raionul flori..  Laughing 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 5:56 pm

fetelor lamuriti-ma va rog cu mini mark asta..care-i sunt caracteristicile si ceva foto exemple ca nu scrie /etichetele lor,,,nu pt mine dar daca vad vreodata pe undeva,eu frecventez des angroul de flori sa va dau de veste...[caci eu chiar daca plec de acasa dupa orhi se intampla uneori sa-mi iasa altbeva in cale...]..  cheers 
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 6:00 pm

Asa arata mini Mark floricica e mica, cam 3 cm

Sus In jos
Dana Caras

Dana Caras

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 6:57 pm

Cora, nu pot sa cred ca ai venit fara vreo dragalasa.  Evil or Very Mad Ai epuizat toate magazinele?  Wink 
Doini, am gasit raspunsul aici cu durata florilor de catt. Merci!  flower   Deci, e normal sa cada cele care au fost inflorite cand le-am cumparat. Daca-l gasesc pe mititel, sigur nu costa doar 20 lei!
Aura, sa-ti gasesti cadoul dorit!  Balconul Corei - Pagina 6 1982394566
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 7:14 pm

Dana, nu am epuizat inca toate magazinele mai am Baumaxu maine, ca azi am avut alte treburi. Deci maine ar mai fi sanse de ceva. Ma batea gandu sa merg si la Mr Bricolage dar sunt cam mari preturile,renunt. Ei, cam asta ar fi... Very Happy 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 7:41 pm

HAHA...Dana ,nu trebuie sa-l caut...da -i pazit...  Laughing Cora te rog o fotografie cu mini intreg cu ghiveci cu tot...adica e pitic tot nu???nu doar florile..  scratch 
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 7:48 pm

Nu am facut poza cu ghiveciul, dar nu, nu este mini decat floarea,ghiveciul este absolut normal de phalaenopsis obisnuita iar planta propriu-zisa as zice ca e midi ca marime a frunzelor.
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 8:57 pm

Aura, uite o poza.
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 9:31 pm

aha...am inteles!practic florile sunt micute...doar florile...vai dar ce frumos este...mie-mi plac f mult plantele cu flori mici..i-mi par asa de gingase...va anunt daca voi vedea pe unde umblu..ceva asemanator..
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 9:48 pm

Aura, nu asemanator, ci exact ca acesta Laughing Ca altfel nu mai este Mini Mark.
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 9:51 pm

i-ti dai seama???fix ca asta voi gasi...eu specilista in...  cheers 
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeJoi Mar 06, 2014 9:53 pm

Nu Aura,nu intelegi. Spre deosebire de alte phale unde daca nu esti foarte atenta la toate detaliile modelului poti gasi ceva asemanator dar nu identic aici practic nu ai aceasta varianta. El este unic ! Sau il gasesti la fel sau deloc, ceea ce inseamna ca nu-l poti rata sau confunda
Sus In jos
Cora-Maria

Cora-Maria

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitimeVin Mar 07, 2014 6:39 pm

Deci azi am primit liber de la servici si sincer ma simteam cam rau asa ca primul impuls a fost sa ma duc acasa sa zac in pat dar....nu, in final am fost sa mai vad orhidee !!! Balconul Corei - Pagina 6 421221538 Mai fetelor asa oferta bogata,mai ales la phale eu n-am vazut de 2 ani cred! Deci per total ce am vazut in saptamana asta m-a bulversat rau de tot! Cum nu ma simteam prea bine nu m-am putut decide cu inima impacata , am luat 1 phala, dar parca maine (dupa ce se mai sedimenteaza impresiile) m-as mai duce la Obi (ca acolo m-a dat pe spate cel mai tare). Poza cu phala de azi un pic mai tarziu.  Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Balconul Corei   Balconul Corei - Pagina 6 Icon_minitime

Sus In jos

Balconul Corei
Sus 
Pagina 6 din 17Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Gradinita lu` Doinita :))

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum