| Balconul Corei | |
|
+11Karla Paunita DanaA leonor aura penelopa stefana laurabv Dana Caras Doini Cora-Maria 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Oct 26, 2014 1:02 pm | |
| Multumesc mult Doini Si eu de-abia astept sa-i revad floarea cattleyei si mai ales sper sa se "contamineze" si vanda olandeza de la ea | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Oct 26, 2014 2:43 pm | |
| Ei da! Asa sa faca, sa se contamineze, ca ai vazut-o pe Vanda Ancai Nicolau, ca face trei tije | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Oct 26, 2014 5:31 pm | |
| eeeeiiii...usor-usor veniti pe-acasa...i-mi place ca nu mai e asa pustiu.Cora ce frumoasa e cattleya...are o culoare vie...la cat mai multe reinfloriri i-ti doresc!cu siguranta vor fi,nu au cum sa nu faca asta. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Oct 26, 2014 6:16 pm | |
| Multumesc mult Aura. Cattleya cu floarea deschisa de care zici e la a 3-a reinflorire, am luat-o anul trecut din Cora. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Ian 13, 2015 8:15 am | |
| La multi ani fericiti cu sanatate si bucurii, Cora! Te pup! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Ian 13, 2015 8:35 am | |
| Si eu te pup, Dana Si iti multumesc din suflet | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Ian 13, 2015 9:00 am | |
| Iaca, venii si eu la petrecerea din balconul tau! (Sper sa nu-l daramam ) La multi ani, cu sanatate si multe bucurii, Cora! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Ian 13, 2015 9:05 am | |
| Esti binevenita Pene! Poti sa te servesti din ce a dus Dana ca e destul Si multumesc de urari . | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Ian 31, 2015 2:34 pm | |
| Cora ce faci, unde-i frumoasa? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Ian 31, 2015 3:29 pm | |
| Hai ca fac si pun poze, stiu sunt cam lenesa Si am mai multe noutati luate saptamana asta. O sa pun poze asa mai neartistice ca nu am energie de mai mult. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Ian 31, 2015 4:07 pm | |
| Deci acestea sunt noutatile de saptamana asta, antrenament pentru sf Valentin Scuze pentru calitatea pozelor. Dana sa imi spui cum o cheama pe prima ca stiu ca o ai si tu. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Ian 31, 2015 7:33 pm | |
| Ce frumoase sunt! Cred ca esti fericita, in al noulea cer! Si eu, as fi... Sa fie sanatoase, sa se acomodeze usor si sa fie foarte harnice! Mika imi spusese ca seamana cu Odontonia Anne Claire, dar nu era sigura. Asa ca, nu stiu cum o cheama. Stii ca nu-s talentata la gasit numele lor. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Ian 31, 2015 7:43 pm | |
| Mersi,mersi Da, cu Anna Claire mi se pare si mie ca seamana. | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Feb 08, 2015 1:01 pm | |
| Ma fetelor, va invidiez cand vad cum va mai preocupa "frumoasele" voastre! Of, Doamne, ce n-as da sa scap si eu odata de problemele mele de viata si sa-mi deschid, din nou, sufletul catre flori! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Feb 08, 2015 1:06 pm | |
| Pai Penelopa cum sa-ti spun pentru mine orhideele sunt panaceu universal : ma simt bine ma ocup de ele de bucurie, ma simt rau ma ocup de ele ca sa nu ma gandesc la probleme . | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Feb 08, 2015 7:44 pm | |
| Corect ! Si la mine la fel, chiar daca in ultimul timp e valabila mai des partea a doua. Am dat zilele astea peste niste poze de anii trecuti. Cu orhidee. De unele si uitasem ca le-am avut | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Apr 11, 2015 10:02 am | |
| Oferta de Paste (la orhidee,se-ntelege ) a fost peste asteptari anul acesta Deci iata ce mi-a adus iepurasul 2 cattleye,35 lei Carrefour , [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]superparfumata [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]parfumata si 3 phale [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]o mini dragalasa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]o draguta cu fustita [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]si o ciudatica mai speciala , cred ca e Big Lip Dana, cu ce te lauzi? | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Apr 13, 2015 8:07 am | |
| Super oferta ! Sa te bucuri de florile lor ! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Apr 13, 2015 8:43 am | |
| Multumesc frumos, Myo | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Balconul Corei | |
| |
|
| |
| Balconul Corei | |
|