| Balconul Corei | |
|
+11Karla Paunita DanaA leonor aura penelopa stefana laurabv Dana Caras Doini Cora-Maria 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 19, 2014 2:58 pm | |
| Si de la film, la cumparaturi? Petrecere frumoasa! Doini, cand ii vei face randul viitor, va fi mai usor. Vezi ca tot Jamila are explicata si o umplutura cu mac pentru cozonac! Poti face orice reteta de la ea, sigur va iesi. Mie imi place foarte mult. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 19, 2014 3:00 pm | |
| Mersi Dana,nu cumparaturi nu fac ...azi Aoleu cine m-a pus sa promit ca fac top 5 ca mi-am aruncat o privire pe album si a taaare greu sa aleg 5 ... | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 19, 2014 3:25 pm | |
| Din punctul meu de vedere 1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]3. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]4.http://light2.sunphoto.ro/photosc/thumb/78568772_MCBOTOO.jpg 5. Ca sa nu zici ca-s rea, pune si tu una, ca eu as mai pune dar nu ma pot hotari pe care http://light.sunphoto.ro/photos/thumb/95796962_RWTYDWT3.jpg http://light.sunphoto.ro/photos/thumb/95796941_UQRXADQ.jpg http://light.sunphoto.ro/photos/thumb/94002807_DMQXMKJ.jpg http://light.sunphoto.ro/photos/thumb/94302826_QCYUHGN3.jpg http://light.sunphoto.ro/photos/thumb/94706346_EOHXUWQ.jpg http://light.sunphoto.ro/photos/thumb/91753478_BNNFSHG3.jpg Si peloricele! Vezi ce te-am ajutat? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| |
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 19, 2014 7:27 pm | |
| pai da,nu merg zice"forbidden" la unele altele nu se deschid ... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 19, 2014 8:08 pm | |
| Da, vad si eu abia acum. Am sa reiau. Fetele, trebuie sa ma laud! 3 catt, nou noute, datorita Danei! Dana, te pup! | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 19, 2014 8:15 pm | |
| Si eu te pup, ale tale sunt diferite de ale mele, eu le mai astept la reduceri poate... | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 19, 2014 8:17 pm | |
| Da,da am aflat sa-ti traiasca ! Inutil sa-ti spun ca am sunat la noi la Baumax si nici vorba de asa ceva. Iar m-a luat cu "la Iasi e cererea mai mare" | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 19, 2014 8:24 pm | |
| Eu, as fi fost innebunita daca le mai gaseam si pe cele 2 ale tale(ultimele), ca la astea pe care le-am luat nu puteam renunta nicidecum! (galben, portocaliu!) | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 19, 2014 8:40 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 19, 2014 8:45 pm | |
| Clasamentul meu, la phalele Corei 1. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]2. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]3. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]4. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]5. pe locul asta toate, la egalitate plus toate peloricele [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]De data asta cred ca merge, le-am luat de pe flickr. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 19, 2014 8:58 pm | |
| Draga DanaC sunt prea obosita acum (si m-a suparat si DanaA) asa ca nu o sa fac acum clasamentul Dar iti pot spune un lucru: te apropii de clasamentul meu cam 50 % | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 19, 2014 9:04 pm | |
| E bine si asa 50% , ca doar tu trebuia sa-l faci! Cora, s-ar putea s-o gaseasca maine. Era in alt loc, decat cel in care am cautat eu. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Mar 24, 2014 9:17 pm | |
| Vad ca e cam lipsa de activitate in zona orhideelor azi (e toata lumea epuizata dupa aventura lui Doini,nu? ) asa ca hai sa pun si eu niste noutati achizitionate sambata intr-o sedinta de shopping fulger la Baumax o phala in genul cum imi place mie [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]o berry oda redusa la 17 lei [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]un zygo redus si el la 17 lei [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]inca o phala URA plagiat Paunita de cand o caut ! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]si ultima phala ca era draguta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Mar 24, 2014 9:54 pm | |
| Mma mia ce te-ai mai cadorisit bravooo Superbe Phale, bine spus pe sufletul tau, fiindca sunt deosebite! presupun ca Zygo este parfumat, nu? Sa fie sanatoase si sa te bucuri multi ani de ele Apropo, ca bine zici epuizare, eu chiar sunt ciao ciao michi mau dar astazi am facut o sedinta foto celor noi si mai putin noi. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Mar 24, 2014 10:05 pm | |
| Mersi,mersi Da zygo e parfumat dar nu foarte,dar berry oda e foarte parfumata a ceva dulceag, Danny zice ca miroase a miere, mie nu mi se pare oricum e ceva dulce. Pai da stiu am vazut noile tale poze,una mai frumosa ca alta ! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Mar 24, 2014 10:16 pm | |
| Multumesc frumos, Cora! Mi-a comandat Frenk lentila pentru aparat, dar nu am aparatul in sine Asa ca, in viitor voi avea un aparat foto, profi Cand ma duc prin magazin, la terapie, imi bag nasul in zygo, si imi vine sa stranut dupa. Al meu, cred ca se duce in rai.. Astazi i-au cazut ultimile frunze.., dar altul nici nu-mi mai iau. Am prins boala Vandelor, si clar ca nu ma voi opri aici Astazi am dat cateva phale matusii lui Frenk. Asta a fost intelegerea cu Frenk. Mai vreau Cattleya si Vande, arunc Phalel Asta ar fi chiar culmea! pai nu stie ca stiu box? Dar noroc ca imi este tare draga matusa, si ea este iubitoare de flori, asa ca, sunt pe maini bune.
Ultima editare efectuata de catre Doini in Lun Mar 24, 2014 10:39 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Mar 24, 2014 10:28 pm | |
| Minunate floricele si mai esti si norocoasa cu asa reduceri! | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 25, 2014 8:06 am | |
| Cora , ma innebunesti cu cumparaturile tale superbe la preturi incredibile . Imi place zygo si ma bucur ca ti-ai gasit phale galben cu grena , ca a mea | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 25, 2014 8:19 am | |
| Ce frumoase ai gasit! Prima imi place cel mai mult! Si ultima e tare delicata! Sa fie sanatoase toate!
| |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 25, 2014 9:21 am | |
| Multumesc frumos DanaA si Paunita Imi luasem gandul ca voi mai gasi pe phala plagiat ca plang dupa ea de prea multa vreme (mai multa decat dupa Fata Morgana) Da cu reducerile am avut noroc (dar voi sunteti de "vina" Danelor ca eu ma duc la Baumax ca acolo ati gasit voi cattleye ! Mersi DanaC banuiam ca prima e preferata ta ca e clar ca dintre orhidiste cu tine am cea mai mare compatibilitate la phale (dar DanaA vine si ea tare din urma ) | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 25, 2014 4:07 pm | |
| Ei hai! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 26, 2014 9:03 am | |
| Si la vande Cora, si la vande? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 26, 2014 9:08 am | |
| Fie hai recunosc si la vande ! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Mar 29, 2014 8:39 pm | |
| Desi DanaC a bagat spaima in mine ca peloricele s-ar putea sa nu-mi mai infloreasca la fel eu nu ma pot lasa de ele si pace ! Deci ea e ultima venita : [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Balconul Corei | |
| |
|
| |
| Balconul Corei | |
|