| Balconul Corei | |
|
+11Karla Paunita DanaA leonor aura penelopa stefana laurabv Dana Caras Doini Cora-Maria 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 5:38 pm | |
| Bine v-am gasit dragi gradinari . Eu nu am gradina ci doar un balcon cu orhidee,dar inteleg ca ma primiti si asa in randul vostru. Asta e pasiunea mea de 5 ani si cele peste 100 de orhidee adunate in acest timp dovedesc ca e de-a dreptul dependenta Imediat ce voi putea pune poze o sa va arat despre ce e vorba | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 7:25 pm | |
| Bine te-am gasit in balconul tau exotic draga Cora Pana vor trece cele 7 zile, voi bombarda eu topicul cu frumusetile tale. Pana atunci, fetelor mai aruncati cate un ochi pe albumele Corei, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Iar daca aveti intrebari, nu ezitati sa le adresati. Cora, ca si restul fetelor, nu numai ca sunt mari iubitoare de orhidee, dar au experinta, sunt generoase si prietenoase, si va vor raspunde cu placere.
Ultima editare efectuata de catre Doini in Mar Feb 25, 2014 1:30 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 7:30 pm | |
| Eu sunt realmente indragostita de acest minunat Dendro. Nobile. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Aceasta superba Vanda, a facut trei tije in acelasi timp, rasplatind-o pe Cora pentru dragoste ce i-o poarta. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Aceasta frumoasa, pe mine ma hipnotizeaza! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Pentru aceasta, fac cate 10 matanii pe zi, si tot ma rog s-o gasesc si eu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 7:45 pm | |
| Vai Doini, iti multumesc mult de reclama | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 7:58 pm | |
| Nu e reclama, e doar bucurie si placere sa arat fetelor ce ai, ce-mi place de mor si ce-mi doresc si eu Karla are o slabiciune pentru culoarea asta, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] poate o corupem sa aibe o slabiciune si pentru Dendro Sau pentru o asemena combinatie de culoare s parfum [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre Doini in Lun Feb 24, 2014 11:39 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 8:05 pm | |
| Cora, stii ca nu puteam lipsi nici eu, de la inaugurare ,asa ca am dat o fuga si pe la tine sa te salut. Ce m-am plimbat astazi... | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 8:09 pm | |
| Mersi de vizita Mie imi spui de plimbare ? Pai eu sunt ametita rau de tot la cat am umblat prin albume azi | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 8:33 pm | |
| Fetelor, pe bune acum, nu-i asa ca aveti pe unde sa va plimbati? Aveti gradini minunate de la Peris de Capitala pana la Paris de Franta De la gradinite mici si pline de trandafiri si clematite (Bubu) pana la campuri dornice de plantatii de trandafiri intre munti (Laura) Langa Neajlov (Myo) aveti birou de informatii folositoare la orice intrebare, doamna Stefana scumpa la vorba dar vesnic blanda si inteleapta, Universul Aurei va astepta, cu o limonada si cu palmieri fel de fel, Gabriela cu oaza ei plina de rate grase si frumoase, Trandafirul din fereasta (Georgiana) trebuie corupt si schimbat in orhideea din fereastra , Geo va aduce zambete pe fata, cu povesti despre domnul Pipi (poate dupa 3 ani aflu si eu de ca-i spune asa sotului) matele Kiki si Pufucu, si vesnica matusa; Duduta-mamicuta mare iubitoare de orice floare, Leonor cu frumoasele muscate si cu multa rabdarea pentru diversele tehnici cu oua si servetele; gradina mea imaginara ca sa-mi cunoasteti si mai bine visele si aspiratiile; la sectiunea animale aflati despre celelalte mari bucurii, catei pisicei, pasaroi, vrabioi si ratoi Gata, ma retrag ca mi-am amintit ca am o surpriza pentru voi, chiar niste pasaroi plus ca inca nu v-am aratat ce mi-am luat | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 8:39 pm | |
| Tare draguta prezentare ai facut gradinarilor de pe acest forum. Hai ca astept surpriza | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 8:45 pm | |
| Tu le sti de pe flickr | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 9:02 pm | |
| Aha, acum m-am prins .... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 9:16 pm | |
| Am pus bibilicile la admirat. O ai si tu pe cea cu frunze marmorate, nu? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sau doar seamana cu a mea? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 9:19 pm | |
| Frumos ai scris Doini , adevarul e suntem echipa pe cinste | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 9:22 pm | |
| Vizita pe albumul tau Cora este ca o terapie pentru suflet . Superbe flori si foarte frumoase imagini. Felicitari! | |
|
| |
Doini
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 9:24 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 9:31 pm | |
| Doini,da si mie mi se pare ca sunt cam la fel. Doamna Stefana va multumesc din suflet | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 9:42 pm | |
| Asa este, sunt la fel! Dar frunzele, frunzele sunt la fel? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 9:47 pm | |
| Nu in mod clar frunzele nu sunt la fel. In plus a mea e mini adica micro de fapt adica nu doar floarea e mititica ci si plantuta e bebe fata de a ta | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 9:57 pm | |
| Aha.. Dar oricum ar fi, floare este tare simpatica. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Feb 24, 2014 10:04 pm | |
| Ce frumos ai descris Clubul, asa in general. Am vazut Doini ce mult iti iubesti prietenii. Ma bucur pentru tine si ma bucur pentru ei. | |
|
| |
Doini
| |
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Feb 25, 2014 7:56 am | |
| Cora ai o colectie impresionanta de orhidee....m-am plimbat aseara pe indelete pe la tine in balcon .....m-ai facut sa-mi doresc o vanda albastra, desi mi-am propus ca nu imi iau fitoase | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Feb 25, 2014 10:36 am | |
| Iti multumesc frumos Laura Vandele nu mi se par deloc fitoase, doar ca nu le poti lasa 7 zile neudate ca pe phale...Daca esti dispusa sa pierzi vremea cu baite si dusuri eu te incurajez sa-ti iei | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Feb 25, 2014 3:48 pm | |
| Na, ca eu am lipsit de la apel!!! ...dar, spun "Pezent" acum, in balconul Corei, bantuidu-l in lung si'n lat, ametita de parfumul frumoaselor orhidee, pe care, le voi avea ( o parte ) si eu candva!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Balconul Corei | |
| |
|
| |
| Balconul Corei | |
|