| Balconul Corei | |
|
+11Karla Paunita DanaA leonor aura penelopa stefana laurabv Dana Caras Doini Cora-Maria 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Feb 25, 2014 3:57 pm | |
| - Dana Caras a scris:
- Ce frumos ai descris Clubul, asa in general. Am vazut Doini ce mult iti iubesti prietenii. Ma bucur pentru tine si ma bucur pentru ei.
daca ar fi sa facem o descriere plastica,si sa spunem ca acest forum este ca o masinarie,atunci motorul acestei masinarii este Doini,dna.Myosotis ar fi inima acestei masinarii iar restul fetelor ar completa cu succes fiecare piesa a acestui ansamblu.aceasta este bineinteles opinia mea,sper sa nu deranjez pe nimeni... | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Feb 25, 2014 6:26 pm | |
| Multumesc mult Penelopa Imi place si descrierea ta Aura | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Feb 25, 2014 9:36 pm | |
| Cora, la Baumax au adus cattleya, 75lei. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Feb 25, 2014 9:42 pm | |
| Dana draga,cum eu sunt agent dublu am aflat de mult,am vazut si pozele .Oricum esti foarte draguta sa ma anunti Am si sunat la al nostru dar aduce marfa abia vineri. Ma duc dar nu cred sa aduca si la noi. Baumaxu vostru e mai tare Sper ca si-a luat si DanaA | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Feb 26, 2014 3:25 pm | |
| Cora, zi ceva! Pe unde ai fost, ce ai gasit si ce ai luat | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 9:30 am | |
| Doini draga am mai luat si eu 1 phala-2, ca tot omu iubitor de phale,dar 1.n-am apucat sa fac poze si 2.nu s-a incheiat 'pelerinajul' de 1 martie. ne vedem duminica | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 1:00 pm | |
| Aha, crezi ca nu ti-am inteles strategia? Le tii secret sa nu le vada, plagiatorii! Tot din alea, innebunitor de frumoase? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 1:09 pm | |
| Pai una am pus-o deja, aceea e mai deosebita, celelalte 2 nu sunt asa speciale, sunt variatiuni pe teme ale altor phale pe care le am deja (dar ce sa fac daca am si eu un fix-sau 2 ?) | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 2:21 pm | |
| Si intr-adevar este deosebita Cora [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Fetelor, nu-i asa ca e frumoasa foc? Cora, pregateste cate un link si de 1 si 8 Martie, ca aici nu sunt aceste zile sarbatorite, si iar trebuie sa vin cu dovezi Nu vreau sa-mi imaginez ce nebuni iti vei lua, asa cum ne-ai invatat, dupa spranseana | |
|
| |
leonor
Numarul mesajelor : 1070 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 13/02/2012
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 3:09 pm | |
| E frumoasa foc | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 5:09 pm | |
| Am reusit sa o vad si eu, mai devreme n-am putut. E foarte frumoasa, sa fie sanatoasa! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 5:23 pm | |
| Mersi frumos,dar slaba recolta pana acum de 1 martie.Tocmai vin de la Cora si Auchan,mai nimic Dar au adus marfa la Baumax acum plec dupa ce imi trag sufletu. Va tin la curent | |
|
| |
Doini
| |
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 5:43 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 8:19 pm | |
| Deci m-am intors. Mersi de pumni tinuti Am fost la Baumax . Nici urma de cattleye. Nici nu-mi faceam mari sperante. De ce? Pai pentru ca anul trecut cand DanaC si-a luat o vanda mortala (mortala ca si-acum o visez noaptea) am fost si eu dar la noi nimic. Am facut scandal la seful de raion ca la Iasi au adus vande mortale si la noi nu. Stiti ce mi-a zis: A...pai la Iasi e vanzare mare aici la noi la Bucuresti slabut cu vandele,cand aducem iesim in pierdere ca nu le cumpara nimeni !!!!!) Deci ati inteles,la Iasi lume fina cu bani,la Bucuresti niste sarantoci Deci revenind la orhideele noastre aveau phale gramezi,dendro phale, 3-4 zygo,berry oda, Nelly, Brassia,ma rog dar nu cattleye. Dar.....nu am plecat cu mana goala ci cu 3 phale din care 2 sunt plagiat DanaA, vai ce fericita sunt de cand vroiam sa o plagiez | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 8:33 pm | |
| Hai bine te-ai intors si felicitari pentru noile achizitii. Fug la album sa le vad si sa aduc si aici link-urile. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 8:36 pm | |
| Aoleu pai stai asa ca sunt obosita moarta zac in pat si scriu pe forum da poze nu pot sa fac azi. Maine poate | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 8:40 pm | |
| Nu le-ai pus inca... Ceea ce e si normal, ca doar ce ai ajuns acasa Stai "futolita" Cora, ca aici la doi pasi de sere, in tara florilor, Vandele mor prin magazine, si nu le cumpara nimeni... O vanzatoare mi-a zis o data ca indiferent cat sunt de frumoase, oamenii le considera foarte scumpe si nu le cumpara. In magazinul de langa casa, de cand am luat eu singurele doua Vanda aduse in tot sezonul asta, nici ca au mai adus. Hai acum, fugi la sedinta foto ca suntem si noi oameni: | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 8:42 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 8:42 pm | |
| Mai,nu fac poze azi,fac maine.Zau, nu pot...Si rectific: toate 3 phalele sunt plagiat DanaA | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 9:05 pm | |
| Cora, ma bucur pentru tine ca ai gasit ceva frumos. Si catt, ai destule si frumoase! Ocazii vor mai fi! La Iasi, cu tot pretul piperat s-au vandut aproape toate cele cu flori mari(cattlleya) Lasa, odihneste-te, poze faci cand poti! Pa! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 9:15 pm | |
| Are printre cele mai spectaculoase Cattleya pe care le-am vazut eu prin toate albumele pe care umblu teleleu | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 9:20 pm | |
| Hai mai sa nu exageram Si tu Doini ai si Viorica are cattleye frumoase si Daniela, acum si DanaC ..... La cattleye nu ma dau mare, doar la phale | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Feb 27, 2014 9:35 pm | |
| La Phala. nici nu se mai poate pomenii | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Feb 28, 2014 8:09 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Balconul Corei | |
| |
|
| |
| Balconul Corei | |
|