| Balconul Corei | |
|
+11Karla Paunita DanaA leonor aura penelopa stefana laurabv Dana Caras Doini Cora-Maria 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Sept 08, 2014 8:17 am | |
| Iti multumesc din suflet Dana draga O cafea si o felie de tort e tot ce-mi doresc la ora asta! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Sept 08, 2014 10:31 am | |
| Si niste orhidee frumoase, nu????? La noi asa calicie in materie de orhidee, nu-mi amintesc sa mai fi fost. Mai ales acum in perioada asta! Mi-e dor sa vad ceva frumos! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Sept 08, 2014 9:12 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Lun Sept 08, 2014 9:17 pm | |
| Iti multumesc mult de tot Aura | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Sept 09, 2014 2:09 am | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Sept 09, 2014 11:41 am | |
| Multumesc frumos Laura | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Sept 13, 2014 12:00 pm | |
| Deeci...mi-am luat niste orhidee ieri Desi nu aveam intentia si am evitat sa merg in pelerinajul de 15 septembrie banuind ca o sa aduca peste tot gramezi de orhidee pentru doamnele profesoare Nu aveam intentia ca sunt suparata pe phalele mele (nu mai cumpar curand ) ca mi-au murit mai multe vara asta. Ba paianjenul rosu, ba alte infectii Dar cumparaturi saptamanale tot a trebuit sa fac si din Cora mi-am luat 2 "cambrii". Mai precis pe miltonia Sunset si o wilsonara aproape sigur e vorba de Calico Gem. Sunset arata foarte bine ca planta dar are doar 2 flori ofilite nu cred ca o pozez, wilsonara arata binisor ca planta dar florile sunt superbe cred ca le pozez diseara. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Sept 13, 2014 5:05 pm | |
| Abia astept sa le vad! Sa-ti traiasca sanatoase si sa nu ai probleme cu ele! Pe aici nu stiu daca au aparut, n-am mai fost prin magazine. Imi pare rau ca ai avut probleme, stiu ce mult le iubesti si stiu ce rau e cand pierzi flori deosebite pe care nu le poti inlocui usor. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Sept 13, 2014 5:24 pm | |
| Uite poza cu wilsonara [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Dana am mai nevoie de ajutorul tau , ca eu am omorat la viata mea 2 Nelly, 2 Margaret Holm si alte cambrii asa ca am mari emotii cu orhideele luate ieri. Ce sa mai zic ca miltonii n-am avut niciodata Deci Dana ce sa le fac sa apuce anu nou ??? Gauri la ghivece le-am dat, am verificat radacinile si am schimbat substratul si le-am pus la soare dar nu chiar sa le arda. Cum sa le ud,cat de des ? | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Sept 13, 2014 8:14 pm | |
| waw ce minunatie ! Sa-ti traiasaca | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Sept 13, 2014 8:17 pm | |
| Multumesc frumos Laura | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Sept 13, 2014 9:00 pm | |
| ooo...daaa..si mie i-mi placeee..e frumoasa rau!sa te bucuri de ea cat mai mult!si sa prinda cat mai multe revelioane:D ... | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Sept 13, 2014 9:03 pm | |
| Multumesc din suflet pentru urare Aura | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Sept 14, 2014 7:48 am | |
| E splendida, Cora! Sa traiasca muuuuult si bineee! Si ea si miltonia! Si toate celelalte pe care le ai!
Eu le ud de 2 ori pe saptamana,(tot prin scufundarea ghiveciului 10-15 minute ca sunt in scoarta) dar le pulverizez frunzele zilnic. Asta cand e cald. Iarna le ud tot o data pe saptamana ca si pe phale, dar le pulverizez zilnic. Nu le tin in soare, dar au multa lumina in balcon. Iarna trecuta cand au stat in bucatarie au stat si in soare. Am sa vad cum merg cateva ghivece la care am pus alt tip de substrat, nu-i doar scoarta. Ceva de la Auchan, pungi de 1l. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Sept 14, 2014 12:46 pm | |
| Multumesc frumos Dana. Par usor de ingrijit, dar experienta imi spune ca nu e chiar asa. Dar mai fac acum o incercare... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Sept 14, 2014 1:38 pm | |
| Chiar nu-s greu de ingrijit. Daca radacinile sunt bune, nu ai probleme. Trebuie sa se opreasca ghinioanele, gata, ajunge! In Auchan sunt phale frumoase, 20 lei bucata. Am luat si eu ceva. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Sept 14, 2014 1:45 pm | |
| Habar nu ai ce eforturi am facut in week-end-ul asta sa ma tin departe de Auchan Dar maine ma duc sa vad daca a mai ramas ceva... Ti-ai luat o pelorica nu? | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Sept 14, 2014 2:04 pm | |
| Nu ca aveam asa. Am luat-o in martie, din Mr. Bricolage. Am luat altele, le pun pozele acum. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Sept 18, 2014 8:41 pm | |
| Trei noutati nou-noute [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Sept 19, 2014 7:47 am | |
| Foarte frumoase! Sa te bucuri de ele multi, multi ani! Imi place foarte mult cattleya, are o culoare... | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Sept 19, 2014 8:19 am | |
| Mersi frumos Dana Cambria, care e mai frumoasa in realitate, e parfumata, miroase a ...peşte ! Si eu si Daniela am fost de aceeasi parere Cattleya e parfumata si ea, are un miros condimentat. Taaare ma bate gandul sa ma mai duc azi sa mai iau una | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Sept 19, 2014 1:34 pm | |
| Daca-ti place pestele...stai pe langa ea! E frumoasa, cand o gasesc o iau si eu, chiar daca nu mor dupa peste. Daca ti-a mai placut ceva... spor la cumparaturi! La tine am vazut ca infloresc! Eu astept pana voi vedea daca infloreste vreuna si la mine. Pana atunci, nu mai cumpar. Fac pastai care se ingalbenesc si se inmultesc. Doar atat. Unele, ca altele(vreo 3) le-am aruncat demult. S-au innegrit toti psbulbii din ghiveci. Am vazut si pe un filmulet de-al lui Danny ca a patit la fel, dar la ea era doar o plantuta din ghiveci. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Oct 22, 2014 7:00 pm | |
| Deci noutati de toamna la capitolul reinfloriri : o gramada de phale dau tija, 2 vande au tije noi si 3 cattleye sunt in diverse stadii de la floare deschisa ieri pana la...bobocel de la olandeza mea ! De ea ma bucur cel mai tare ca de e straineza si nu ma asteptam la asa o surpriza. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]olandeza [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Oct 23, 2014 1:51 pm | |
| Bravo, felicitari! Ai cu ce te lauda! Si phalele sunt harnice, cand vor inflori si ele... Eu astept cateva "cambrii" sa infloreasca si un zygo. Phalele sunt lenese, doar cateva tije si niste ramificatii. Poate mai descopar niste tije cand le voi uda, zilele viitoare. | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Oct 26, 2014 12:07 pm | |
| Felicitari Cora! Si mai multe felicitari pentru bobocelul Olandezei. Abia astept sa-i revad floricica atat de interesanta si de frumoasa. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Balconul Corei | |
| |
|
| |
| Balconul Corei | |
|