| Balconul Corei | |
|
+11Karla Paunita DanaA leonor aura penelopa stefana laurabv Dana Caras Doini Cora-Maria 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 5:54 pm | |
| Esti o fericita, ma bucur pentru tine! Nici eu, nu l-am vazut pe Mark, vreodata. Dar, numai 5??? Stii ca mor de curiozitate sa le vad! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 7:57 pm | |
| Uite si tu ce pofta ne faci! Trebuie infiintat topicul "Orhidistele Anonile" | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 8:10 pm | |
| Ai dreptate DanaC,chiar incepe sa ma mustre constiinta ca am luat numai 5 ca imi mai placea mult inca una. Si vorba aia: unde nu incap 5 pai nu incap nici 6 care e diferenta ? Nici nu se observa | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 8:17 pm | |
| Am omis sa-ti spun ca sunt extrem de curioasa sa le vad, si ca ma bucur ca l-ai gasit pe Mini Mark desi stiu ca iti plac phalele cu flori mari. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 8:21 pm | |
| Da,Doini a fost o exceptie cu E mare miniMark-ul asta caci la mine...marimea conteaza ! Cand l-am vazut prima oara m-am cam speriat ca nu credeam ca e asa mititica floarea (am sunat-o pe Danny s-o intreb daca e normal sa fie asa mica) Dar am zis hai ca e celebru si la 20 de lei nu mai vad eu asa ceva ! | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 8:26 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 8:36 pm | |
| Hai ca la cererea generala am facut poze mai stati cateva minute ca le descarc. Laura am scris de unde l-am luat pe miniMark la "oferte de orhidee" | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 9:03 pm | |
| Deci ele sunt cele 5 (nu e obligatoriu sa va placa, important e ca-mi plac mie) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 9:48 pm | |
| Ehe, ma bucur ca acum sti masura mea "cat o unghie" ca asa sunt cele albe luate la reduceri, cat floarea lui MiniMark. Si cum doar 20 de lei Super pret! Cand ma gandesc cat am dat eu pe al meu, ma apuca lesinul Mie imi plac toate noi venitele dar ultimile doua sunt bifate la dorinte Sa te bucuri de ele Cora, si sa fie sanatoase! Astept cu mare interes sfarsitul sezonului de 8 martie sa vad cate frumuseti vor fi in total! Eu i-am tinut aseara lui Frenk o predica despre 8 Martie dar sa nu uit ca in Mai este ziua femeii aici | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 9:53 pm | |
| Ma bucur ca-ti plac,Doini ! Da cu miniMark a fost haios ca nu avea pret si l-am dus la verificator de pret a aratat 20 lei si eu am crezut ca e gresit si m-am dus sa incerc si la alt verificator Da trage tare cu 8 martie ca e ziua internationala a femeii nu e sarbatoare romaneasca ! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 10:19 pm | |
| ce frumoase sunt 'miniMark...mie cea cu galben i-mi place mult cred ca prima. ..si eu am fost astazi in OBI Berceni aveau destul de multe phale..tot sa alegi... | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 10:24 pm | |
| multumesc Aura. Pai si...n-ai ales nimic? | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 10:41 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 10:48 pm | |
| Superbe toate! Mor de inima! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 10:50 pm | |
| Aura, sa-l cumperi si tu pe MiniMark daca tot se gaseste prin magazine. Este tare dragalas si nu se gaseste usor.... Poate apare zilele astea Laura. Iti tin pumnii | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 11:12 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre laurabv in Joi Mar 06, 2014 12:04 am, editata de 1 ori | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 11:21 pm | |
| Laura, sterge nr si trimite-l fetelor in privat!!! Roag-o pe Cora sa te ajute, si sunt convinsa ca o va face cu placere! Nu ai idee cine te poate turba de cap cu telefoanele. Ps. Se zvoneste despre mine pe forumuri ca sunt spion Asa ca..... Fereasca Dumnezeu sa intri in gura cuiva.... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 11:28 pm | |
| - laurabv a scris:
- Daca o mai gasiti poate va faceti pomana si cu mine, in Brasov putine sanse sa o gasesc . :
Cora, daca mai gasesti unul, te rog eu foarte mult sa o ajuti pe Laura Sau fetele din Iasi, va rog si pe voi Laura, daca pana la sfarsitul lui Mai nu-l ai, ti-l aduc eu cand vin in tara. | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 05, 2014 11:30 pm | |
| Ce rau imi pare ca n-am stiut ca te interesa, Laura Chiar luasem doua in brate la inceput, dar m-am gandit ca nu toata lumea apreciaza o orhidee cu flori atat de micute. | |
|
| |
laurabv
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Mar 06, 2014 12:09 am | |
| Multumesc Doini, nu vreau sa le stesez pe fete si nici pe tine.....daca e sa fie o sa gasesc. La tine am vazut prima data si mi-a placut | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Mar 06, 2014 12:15 am | |
| | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Mar 06, 2014 7:12 am | |
| | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Mar 06, 2014 7:50 am | |
| Cora ,esti o fericita si o norocoasa Numai tu poti gasi orhidee deosebite la asemenea preturi .Eu stau deja cam prost cu spatiul , dar o mini Mark tot as mai inghesui printre celelalte | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Mar 06, 2014 8:38 am | |
| Vai de capul meu mai fetelor ! Pai in primul rand nu stiu daca mai ajung pe acolo si apoi nu stiu daca mai gasesc..... | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Mar 06, 2014 10:53 am | |
| Cora , acum te rog sa nu te simti vinovata Eu ma bucur pentru tine , daca va fi sa am si eu candva un mini Mark , cu siguranta voi avea | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Balconul Corei | |
| |
|
| |
| Balconul Corei | |
|