| Balconul Corei | |
|
+11Karla Paunita DanaA leonor aura penelopa stefana laurabv Dana Caras Doini Cora-Maria 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Mar 07, 2014 6:59 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Mar 07, 2014 8:05 pm | |
| Ea e noutatea de azi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Karla
Numarul mesajelor : 2635 Localizare : France Joburi/Distractii : literatura, istorie, calatorii Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 22/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Mar 08, 2014 9:32 am | |
| Hello Cora, m-am delectat c albumul tau de dimineata... splendide flori! ai una galbena pistruiata care m-a dat gata... (nu stiu ce am in ultima vreme cu galbenul, probabil de la narcisele de afara mi se trage) | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Mar 08, 2014 9:34 am | |
| Multumesc mult Karla | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Mar 08, 2014 3:20 pm | |
| Am vazut noutatea de ieri, sa-ti traiasca! Dar, unde-i noutatea de azi? Eu am vrut sa dau o raita dar sunt obosita. Am fost la biserica dimineata ca au inceput pomenirile mortilor, am facut sfinti, am fost harnica ce mai! Afara e soare cred ca prima data in martie si e asa de frumos...dar am inteles ca oferta la noi e jalnica. Iar, in Bricolage e scumpa! | |
|
| |
Cora-Maria
| |
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Mar 08, 2014 4:47 pm | |
| Pana atunci chiar faci pauza? Inseamna ca ai vointa! Eu deja am spus ca-mi mai trebuie ceva prin balcon, o polita, o bara, nu stiu exact ce vreau dar mai trebuie musai ceva. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Mar 08, 2014 4:50 pm | |
| Nu pot dormi noaptea gandindu-ma cum sa mai fac loc la alte orhidee,dar crede-ma ca am epuizat toate variantele | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Mar 08, 2014 4:55 pm | |
| Stiu perfect ce spui. Chiar avem o problema! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Sam Mar 08, 2014 11:15 pm | |
| Am tras chiulul zilele astea, dar am tinut-o dintr-o petrecere in alta..., treburi fel si fel, etc. Asa ca, draga Cora, te felicit pentru noutate. Este frumoasa foc! Cat despre loc, eu tot ma rog sa ne mutam si sa imi fac sera, dar pana atunci, inghit in sec si mai inghesui pe unde mai prind un loc. Dar, mi-am propus sa cumpar doar "specialitati" | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Mar 09, 2014 7:50 am | |
| Superba! Si eu am tras chiulul zilele astea Doini! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Mar 09, 2014 7:53 am | |
| Mersi. Pai da, Dana sa stii ca am remarcat ca ai lipsit | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Mar 09, 2014 7:58 am | |
| Pai cred ca voi cam lipsi de acum inainte, a venit primavara si treburile mele se extind si pe afara. Am muuuulte de facut prin gradina! Dar voi veni cu poze ori de cate ori voi avea noutati! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Mar 09, 2014 8:00 am | |
| Inteleg...ei asta e,tu esti gradinareasa adevarata,nu doar de balcon ca unele dintre noi Spor la treaba ! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Mar 09, 2014 8:16 am | |
| De abia astept, DanaA, sa vad de ce esti in stare si pe afara | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Mar 09, 2014 8:33 am | |
| Spor la treaba, in gradinile voastre adevarate! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Mar 09, 2014 11:14 pm | |
| Pene, daca esti curioasa, uite gradina mea din 2013! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sau din 2011-2012! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cred ca trebuia sa ma mut in ograda mea! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 11, 2014 6:31 pm | |
| Deci azi am fost si eu pentru prima data in viata la Mr. Bricolage,ca prea m-au innebunit Danele astea, si nu am regretat Nu stiu de ce n-am facut-o pana acum ca nici nu e departe de mine, dar de acum incolo il includ obligatoriu in pelerinajul meu incepand de la Paste. Deci ele sunt dragutele mele de azi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 11, 2014 6:55 pm | |
| Frumoase Cora! Sa-ti traiasca! Tot 35 lei? Si la tine erau multe? Am uitat! N-ai zis ca faci pauza pana la Paste? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 11, 2014 7:02 pm | |
| Mersi Dana. Da fac pauza,incepand de maine ! Da erau 35 lei si da foarte multe ramase,ma gandesc cu "groaza" ce trebuie sa fi fost de 8 martie si ce-am pierdut | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 11, 2014 7:38 pm | |
| Bine, daca uiti iti amintesc! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 11, 2014 10:54 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 12, 2014 10:46 am | |
| Mersi Doini. Pai astea 2 nu se pun, fac parte tot din 8 Martie | |
|
| |
Doini
| |
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 12, 2014 12:28 pm | |
| Ce-mi place cum gandesti ! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Balconul Corei | |
| |
|
| |
| Balconul Corei | |
|