| Balconul Corei | |
|
+11Karla Paunita DanaA leonor aura penelopa stefana laurabv Dana Caras Doini Cora-Maria 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Mier Mar 12, 2014 12:37 pm | |
| Pai cine se asemana se aduna. Sau cum era vorba aceea.. Si eu fac la fel. Zic ca nu mai vreau nimic, si ma mananca saptamanal, ca pe Zambilica si iar o comit Tot timpul imi gasesc o scuza. Mai tineti minte cand il pacaleam pe Frenk in perioada Sfant-ului Dimitru, ca numele meu de botez este Dumitra zisa si Mitica ca sa ma lase sa imi fac de cap prin gradinari, drept cadou? | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Mar 13, 2014 6:48 pm | |
| Mi-am luat si eu o mititica azi (nu se pune ca e mica ) dar am luat-o doar ca sa nu se simta rau DanaC ca si-a luat si ea azi ceva desi si ea zicea ca nu-si mai ia [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Mar 13, 2014 7:02 pm | |
| E frumoasa tare! Sa-ti traiasca sanatoasa! Mama, cata solidaritate! Ma simt obosita, dar mi-e mult mai bine! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Mar 13, 2014 7:11 pm | |
| Mersi frumos. Pai daca noi nu ne intelegem una pe alta si nu ne sustinem atunci cine sa o faca ? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Mar 13, 2014 9:18 pm | |
| Si as mai adauga eu: Si daca noi nu intaratam una pe alta, atunci cine?! Este tare frumusica Sa ai parte de ea Cora Dezi, un nou "cado" Maine altu? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Mar 13, 2014 9:22 pm | |
| Mersi Doini Nu,nu mai iau alta,asta a fost doar din solidaritate cu DanaC | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Mar 13, 2014 9:24 pm | |
| Apropo de limbuta rosie a micutei tale. Aseara, ma uitam pe blogul une tipe, care avea diverse subiecte cu diverse orhidee.. Pana aici, nimic anormal, dar titlurile, sunau cam asa: " orhidee alba, cu limb, rosu" si nu un singur titlu de genul asta, ci toate titlurile cuntineau acest " limb" Va sa zica, ai o miniuta cu limb rosu | |
|
| |
Cora-Maria
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Joi Mar 13, 2014 9:28 pm | |
| Pai treci cu ea si pe la topicul de identificare, ca tot m-ai certat astazi | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Mar 14, 2014 10:17 pm | |
| Cora, pe Dendro asta pe care il are Bianca, il ai si tu, nu? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Vin Mar 14, 2014 10:21 pm | |
| Da,acum te-ai prins ? Am facut o comanda comuna pe un site nemtesc da oferta a fost foarte limitata,doar cateva saptamani vara trecuta au avut. | |
|
| |
Doini
| |
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Mar 16, 2014 3:17 pm | |
| Si mie imi place foarte mult, e superb! N-am vazut decat in poze! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Mar 16, 2014 3:30 pm | |
| Va multumesc Tocmai i s-au ofilit florile,au tinut 5 saptamani. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Mar 16, 2014 4:13 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Mar 16, 2014 5:28 pm | |
| Nu,dar nu am pretentii. Zile intregi dupa ce a inflorit ma uitam la el ca la a 7a minune a lumii | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Balconul Corei Dum Mar 16, 2014 6:30 pm | |
| Te cred, atat timp cat eu fac ce fac, si ma uit la al tau in pozele de pe flickr. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 18, 2014 9:41 am | |
| Am vrut s-o ascund sub pres dar am fost desconspirata asa ca trebuie s-o declar....cadou de 17 martie [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 18, 2014 10:16 am | |
| Ce frumoasa si vesela e! Sa-ti traiasca sanatoasa! Cum s-o ascunzi? Las-o, ca s-o admiram! Si eu am vrut un cadou ieri, dar nu era nimic nou, pe la magazinele noastre, de fapt batea tare vantul si nu doar afara! Si ieri, a fost o zi importanta! Sf. Alexie, asa ca trebuia musai un cadou! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 18, 2014 10:21 am | |
| Mersi Dana. Cum de ce s-o ascund? De rusine ca nu ma potolesc Da nu-i asa ca e dragalasa si il are pe vino-ncoa ? Sa traiasca Sf. Alexie | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 18, 2014 10:46 am | |
| Suntem irecuperabile! Trebuie sa ne obisnuim cu ideea! E frumoasa, si mie imi place! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 18, 2014 10:52 am | |
| | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 18, 2014 12:07 pm | |
| Azi e Sf. Asteapta!.....asteapta mult si bine pana mai aduc astia prin magazine marfa noua. Auzi, sa mai vrei sa-ti iei un cadou de martie si sa n-ai de unde... azi era pustiu peste tot. Macar tu Cora, ai cu ce te lauda, dar noi aici in Iasi cu..... Sf. Asteapta..... | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 18, 2014 12:11 pm | |
| Stai asa DanaA ca o pasarica mi-a zis ca ai fost la Mr. Bricolage si mai aveau phale de la 8 martie Deci nu e chiar gol... Of ce ma bate gandu sa ma duc din nou la Obi ca si acolo e marfa ramasa de la 8 martie si parca mi-as mai lua ceva (mi-am luat doar 6 phale de la Obi de la 8 martie incoace ) | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Balconul Corei Mar Mar 18, 2014 12:16 pm | |
| Daa, avand in vedere ca nu mai era nimic deosebit...... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Balconul Corei | |
| |
|
| |
| Balconul Corei | |
|