| Gradinita Danei Caras | |
|
+17adrianam duduta190578 puffy80 Paunita DannyElle bubu aura ella06 DanaA laurabv Cora-Maria Myosotis popescugp penelopa leonor Doini Dana Caras 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 19, 2014 2:42 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 19, 2014 3:56 pm | |
| Pai si pe astea botanice de unde o sa le iei ? Si cam despre ce e vorba ? De-abia astept sa vad cu ce noutati mai vii saptamana viitoare din sera | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 19, 2014 4:55 pm | |
| Nu stiu de unde, dar avem toata viata inainte, si cum spuneam m-am imprietenit cu o gasca de indonezieni Eu am de pe ebay panaramele alea mici care sunt deosebit de frumoase (cand vor inflori......) un hibrid de Vanda Insignis x Vanda Brunea, care are flori foarte mici. O am si pe V Jiriprara x Devarask x Asc. Butterfly, pe V Two Tones Parisien, pe Vandoritis x Miss Joaqium. Este posibil sa fi scris gresit numele. Aa si mai am una a carei nime chiar nu-l mai stiu | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Joi Iun 19, 2014 5:16 pm | |
| Aha, m-am lamurit in mare ce sunt speciile astea de care zici. Nu prea sunt genul meu... Tot in Anco imi pun sperantele,imi place stilul lor. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Vin Iun 20, 2014 5:24 pm | |
| Danaaaaa Iti multumesc din tot sufletul pentru Ie A sosit,!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Te pup si te iubesc! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Iun 21, 2014 9:49 am | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Iun 21, 2014 1:05 pm | |
| Sursa Lidl, pretul 25 lei, Dana e "vinovata", ea m-a trimis dupa ea! Va place? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Am aflat si cum o cheama intre timp Doritaenopsis Black Butterfly x Minho Stripes Kitty
Ultima editare efectuata de catre Dana Caras in Joi Iul 31, 2014 2:01 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Iun 21, 2014 1:08 pm | |
| Auzi intrebare ! Normal ca-mi place ca e exact genul meu Superfrumoasa sa-ti traiasca! Of, acum trebuie sa pun si Lidl pe lista mea | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Iun 21, 2014 1:12 pm | |
| E foarte frumoasa Dana, sa-ti traiasca ! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Iun 21, 2014 1:16 pm | |
| Cora, Dana a vazut-o prima. O are si ea.
Multumesc Alina, ma bucur ca-ti place! | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Iun 21, 2014 3:40 pm | |
| E frumoasa rau! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Iun 21, 2014 6:07 pm | |
| Doar tu m-ai trimis dupa ea, normal ca-ti place! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Sam Iun 21, 2014 9:27 pm | |
| Vreau si eu asa o frumusica Sa fie sanatoasa si infloricioasa ca tare frumoasa mai este! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Iun 22, 2014 9:14 am | |
| Multumesc Doini! Sa gasesti si tu, tot ce doresti! (dar cand sa mai gasesti phale cand tu umbli doar dupa vande ?) | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Iun 22, 2014 10:39 am | |
| harlequin parca ii zice ..tare frumaose | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Iun 22, 2014 8:23 pm | |
| Mie-mi pare a fi din panza topita ia lui Doini... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Iun 22, 2014 8:49 pm | |
| Este din batist. Din panza topita este cea pe care am purtat-o la intalnirea cu doamna Stefana si Bubu. Imi pare rau pentru Phala ta, Aura! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Iun 22, 2014 9:08 pm | |
| mie nu sincer?o luasem pt ziua viitoarei nore,care va fi sapt.asta,,asa ..am ramas eu cu ea stii vb.aia..nu-i pt cine se pregateste...chiar goale betele nu-s doar ca...nu mai e apta pt a fi facuta cadou...iau cazut vreo 4 boboci,,,in rest are toate tiglele/casa | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Iun 22, 2014 9:13 pm | |
| Pai pune si tu Aura o poza in gradina ta sa vedem si noi despre ce e vorba | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Iun 22, 2014 9:36 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Iun 22, 2014 10:05 pm | |
| Geo, Aura Ma bucur ca va place phala mea! I-au cazut niste bobocei din varful tijei si la asta, sper sa faca altii in continuare. Dupa amiaza, am fost in vizita la socri si la o toneta cu flori am vazut niste dendro phale frumosi. Mi-a cerut 30 lei. N-am cumparat atunci cand m-am dus, vroiam sa cumpar cand ma intorceam. Dar era inchis, acei domni erau la meci. Aura in artizanate sunt ii foarte frumoase, preturi diferite. Cele lucrate manual ajung si la 600 lei, marea majoritate sunt in jur de 250 lei. Cele foarte simple, ceva mai putin. Zilele urmatoare va fi un targ al mestesugarilor in Copou si acolo vin cu diferite oale, ulcele, curele, covoare, ii, palarii etc. Mai este unul , toamna de sf. Paraschiva. Sper sa vad ii la fel de frumoase ca acelea din artizanate, dar preturile sa fie mai mici. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Iun 22, 2014 10:12 pm | |
| ce frumos e la voi in Iasi!ma mut acolo!mereu evenimente cu si pt oameni!mi-a placut si i-mi place in continuare,caci primesc mereu foto cu parcurile si spatiile verzi de la voi din oras.f.frumos e orasul vostru!!! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Iun 22, 2014 10:17 pm | |
| Mai dar sunteti de groaza voi acolo la Iasi, auzi dendro phale la toneta pe strada Acum o sa-mi spui ca si la piata printre zarzavaturi se vand orhidee Si eu am vrut sa-mi iau o ie cu ceva timp in urma cand mai mergeam pe la Brasov sau Sinaia. Dar cele care imi placeau mie erau cele cu broderie multa care erau cel putin 500 de lei... Asa ca am ramas fara | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras Dum Iun 22, 2014 10:23 pm | |
| Si ieri si azi au fost multe evenimente, concerte in centru si prin cartiere. Ca sa nu mai aud concertul de la mine din cartier, am plecat in vizita! Uneori chiar e obositor si as vrea mai multa liniste!
Cora, la piata nu sunt orhidee! Dar pana la piata, sunt tonete multe cu flori si au...orhidee. In ultimul timp, chiar modele dragute. Pretul e mai mare la ei, 40, 50 lei. Si nu au doar phale. Maine vine Dana pe la mine, asa ca o invit si pe ea la toneta cu pricina. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita Danei Caras | |
| |
|
| |
| Gradinita Danei Caras | |
|