| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 2:31 pm | |
| Pai stai putin ca nu ai zis asta pana acum Aoleu trebuie sa ma decid azi-maine si sa-ti trimit mail cu ce vreau ??? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 2:35 pm | |
| - Cora-Maria a scris:
- Sunt alaturi de tine in greaua suferinta cauzata de retinerea autoimpusa de a mai cumpara orhidee...
Stai ca am omis sa-ti multumesc pentru sustinere Ca sa vezi cat de tare ma tin, desi zilele astea a fost cald si frumos si as fi putut sa ma duc la plaja, am preferat sa nu ma duc, fiindca ar fi insemnat sa trec chiar pe langa o gradinarie imensa, de unde mi-am luat o gramada de orhidee anul trecut si sigur as fi picat in ispita. Nu Cora, ma refer la listele de actualizare dintre mine si ei. | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 5:01 pm | |
| Pai da ,ca ai plaja din belsug .Mi-a ramas gandul la ea,sa stii.
Maine ma gandesc la Brutulica si la ceea ce va suporta. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 5:56 pm | |
| Dragutul de el, poate niste injectii il ajuta. Cu ani in urma, pe Ticutu l-au ajutat acele infiltratii de cateva ori. Era o labuta din spate, nu putea calca cu ea. E splendida cambria ta , nici eu n-am reusit s-o reinfloresc pe a mea. Felicitari!!!!! Si da, Cora are dreptate, din albumul ei i-am luat numele (si inca multe altele! ) Iti tin pumnii, sa reusesti sa nu pui orhidee in cosul cu cumparaturi si costul la veterinar sa fie cat mai mic! Iar Brutulica sa se faca bine, foarte repede ca daca el e bine, esti bine si tu! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 7:15 pm | |
| Hup. Hup Holland [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu am rezistat si mi-am luat o Miltonie parfumata Sa dea Dumnezeu ca micutul meu sa nu fie nevoit sa suporte pozitiile necesare unei radiografi. Rux, Dana, va muultumesc din suflet pentru ganduri. El categoric este puiul mamii si acum imi arata cat de mult sufera. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 7:21 pm | |
| Vai ce super sunt pozele! Hai ca m-ai binedispus instantaneu Si ce tare e suportul de bere ! Aratati super, ce mai suporteri ! p.s si miltonia arata bine da nu se prea vede de voi ... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 7:27 pm | |
| Multumim Cora, asta a fost si ideea, sa va inveselim Sti, leul este emblema tarii, si noi avem leutul nostru, Toulouse Strauss, s-a ascuns cand ne-a vazut cu dragciile astea pe cap
Ultima editare efectuata de catre Doini in Lun Iun 23, 2014 7:43 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 7:40 pm | |
| Frumosi toti 3 suporterii! Noroc ca are portocaliu de la natura ca altfel poate il "aranjati" si pe Tuluzica! Felicitari, m-am bucutat pentru Frenk cand a castigat Olanda! N-am o preferata, asa ca "HAI OLANDA!" Ai cumparat miltonia aceea care miroase dumnezeieste, sa fie sanatoasa si sa infloreasca de cateva ori pe an!
| |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 7:42 pm | |
| Hai ca santeti haiosi .Sincera sa fiu nu-l vedeam pe Frank in postura asta .Dar ,tot sincer ,imi place.Unde-i voie buna este si iubire . | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 7:50 pm | |
| Rux, hai sa-ti spun ceva: in cazuri de acest gen, Frenk este capul rautatii Bine ca am scapat de vuvuzele pe care le-a luat pentru prietenii din Romania.. Pe mai noul sau cumnat, l-a impopotonat tot in portocaliu . Intr-o parcare din Cehia, era oprit un autocar cu turisti americani care faceau turul Europei de Vest. Unul vazandu-ne pupilindu-ne s-a indreptat spre noi si ne- a felicitat ca nu suntem stingheri sa ne pupam in vazul lumii... Astfel am intrat in vorba cu Albert din NY si sotia lui.. La plecare, Frenk i-a oferit ultima vuvuzele, norocul meu Dana, abia l-am oprit sa nu cumpre tricouri animalelor | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 8:12 pm | |
| Da,am vazut ca a fost o intrega isterie cu produse de tot felul ,pentru evenimentul asta.Si de ce nu daca au cautare ,nu? Ma bucur sa aud ca va pupilati. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 8:18 pm | |
| Da orhidee portocalii, nu vrea? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 8:21 pm | |
| Ne pupulim si ne dragalim tot timpul Rux Fain a fost ca tampitii de olandezi. au facut colturi portocali si prin magazinele din Germania Ati vazut albumul asta pe care l-am facut in 2012 la campionatul European? Asa arata si acum intreaga Olanda. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Dati click pe sageata din stanga | |
|
| |
Doini
| |
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 8:47 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 8:49 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 8:56 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 8:59 pm | |
| Da e clar a avut efect spectacolul vostru a castigat Olanda | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 9:01 pm | |
| Ma bucur pentru fericirea voastra, FELICITARI!!!! Tin pumnii si randul viitor! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 9:06 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 9:56 pm | |
| - Doini a scris:
Ati vazut albumul asta pe care l-am facut in 2012 la campionatul European? Asa arata si acum intreaga Olanda. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Dati click pe sageata din stanga
Tipic mie Incurc si in scris stanga cu drapata Sageata trebuie sa fi accesata in dreapta | |
|
| |
bubu
Numarul mesajelor : 2033 Localizare : Bucuresti Stare de spirit : in general buna Data de inscriere : 09/06/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 10:12 pm | |
| Doini mortale pozele, am ras cu lacrimi. Sincer eu am tinut cu Chile, dar asta e, sa nu ma spui lui Frank . Sa-ti traiasca noua achizitie ! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 10:53 pm | |
| Bubu, ma bucur sa stiu ca ti-au placut pozele noastre! Asta a fost si ideea, sa va bucuram cu nebuniile noastre Nu-i spun lui Frenk, dar stie si el ca sangele latin tipa in noi Eu cand stateam in tara, traiam niste sentimente oribile fata de echipa Olandei.. Ete tronc, uite-ma acum mare sustinatoare a Portocalei Mecanice Fetelor, asa ce oferta buna de orhidee aveau la Hornbach. Cu 11€ erau Nelly (mai stiu eu cum o chema) Dendro Nobile alb, Brassi, Dendro Phala, si Miltonii, incat maine, cred ca-i dau un papuc in cap lui Frenk si fug cu bicicleta sa-mi iau cateva, ca nu mai pot, sunt si eu om, si sunt dependent de orhidee Nu mi-as lua decat doua Miltonii poate si pe aceatsa Nelly. Dendro iau din sera direct, Cambrii la fel.. Si imi mai doresc enorm macar o Phala, doua, ceva foarte special. | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Iun 24, 2014 6:19 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|