| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 19, 2014 10:59 pm | |
| Noapte buna, somn usor si sa visam frumos! Va pup! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 19, 2014 11:06 pm | |
| Napte buna draga Dana Aura, daca te referi la Cymbi curgatori, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] da, am un furnizor Dar inca nu am ajuns la el. Oricum acum nu este sezonul lor.. Asa ca mai avem timp. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 20, 2014 8:45 am | |
| mama ce frumsoi sunt cimbi astia curgatori super | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 20, 2014 9:40 am | |
| Maimutica este o Rhynchostylis, adica subspecie din famila vande, ca si mokara sau ascocenda. Si aceste rhynchostylis se impart in 2 : gigantea si coelestis. Deci a ta e o Rhynchostylis coelestis, dar nu mi-e clar exact care . O fi Pink ? .
Ultima editare efectuata de catre Cora-Maria in Vin Iun 20, 2014 12:37 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 20, 2014 9:53 am | |
| Si ce simplu era...Maimutica! | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 20, 2014 10:01 am | |
| Da, aici ai dreptate, dar ea a vrut sa stie cum ii zice ! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 20, 2014 4:06 pm | |
| - Cora-Maria a scris:
- Maimutica este o Rhynchostylis, adica subspecie din famila vande, ca si mokara sau ascocenda.
Si aceste rhynchostylis se impart in 2 : gigantea si coelestis. Deci a ta e o Rhynchostylis coelestis, dar nu mi-e clar exact care . O fi Pink ? . Super tare Cora Ai perfecta dreptate! Astfel m-ai ajutat sa-mi reamintesc ce mi-am luat de pe ebay (din grupul panaramelor) Vanda Orchidee Rhy.coelestis blue[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Si atentie dragutelor, Maimutica este asa de parfumata!!!! Ce ma bucur ca si nasul meu a simtit parfumul dragutei! | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 20, 2014 4:24 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 20, 2014 4:30 pm | |
| Este! Si vezi, unde dai si unde crapa! Eu uitasem ca asa arata floarea celei luate de pe ebay.. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 20, 2014 5:18 pm | |
| Vai ce bucuroasa sunt ca am fost de folos | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 20, 2014 5:25 pm | |
| Si nu este pentru prima data! Iti multumesc frumos Cora | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Vin Iun 20, 2014 5:56 pm | |
| | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 22, 2014 3:08 pm | |
| Doini, ce culoare trebuie sa se faca ,,iarba" cand e udata? Tare ma tem ca e compromisa deja a mea, se face neagra dupa ce o ud. Cred ca a stat prea multe zile inchisa in punga aceea... si m-a costat si mai mult de cat facea... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 22, 2014 3:54 pm | |
| Daca zici ca e neagra si cu atat mai mult ca a costat mai mult decat facea, sa fie iarba din partea mea. | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 22, 2014 7:58 pm | |
| Doini, nu o lua asa! E normal sa fiu suparata, daca iarba nu e cum trebuie. Ar trebui sa tac si sa inghit, doar ca sa nu te superi tu? Sincer, nu vreau sa te superi, eu doar te intrebam cum trebuie sa fie. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 22, 2014 9:04 pm | |
| - DanaA a scris:
- si m-a costat si mai mult de cat facea...
Dana, o iau asa cum ai scris-o. Acest comentariu m-a deranjat, nu intrebarea. Am umblat foarte mult dupa iarba ta pentru ca nu o gaseam dar stiam ca ti-o doreai foarte mult. Pana in ultima zi am cautat ca disperata, mi-am mai si pus barbatul sa conduca de colo colo. Sa-mi fie invatatura de minte. Faptul ca am uitat sa o pun impreuna cu Vandele, e greseala mea..daca nu este cum trebuie, platesc greseala. De aceea nu trebuie sa-ti faci probleme ca ai cheltuit mai mult decat facea...Platesc eu cheltuiala. Te rog, o poti trimite surorii mele. Platesc tot eu. Poate ii faci cateva poze. Eu de asemenenea iti voi arata niste poze cu iarba in comert, cum sta in pungi pana la cumparare. Atentie, nu mai trimit nimic asa cum am facut-o, (alergand ca disperata sau punandu-mi rudele sa o faca la randul lor) pentru ca ma costa (stres, nervi, emotii si bani) mai mult decat face. . P.s Eu nu sunt adepta "tacutul-ui si inghititu-lui" Apreciez transparenta de cand ma stiu. | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 22, 2014 10:43 pm | |
| Doini, nu caut scandal si nici nu vreau sa ne stricam relatia. Stiu ca te-ai zbatut sa cauti iarba, dar eu doar te intrebam daca e normal sa se faca neagra la udare si eu nu fac bani noaptea, din greu am strans bani pentru vande, normal sa-mi para rau ca nu merge bine iarba. Te rog sa-mi spui cat mai am sa-ti dau si fac tot posibilul maine sa-ti pun restul de bani in cont. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Dum Iun 22, 2014 11:07 pm | |
| Dana, nu este prima data cand reactionezi asa impulsiv. Maine e posibil sa regreti. Stai cuminte! Eu nu ti-am cerut banii pe Vande. Ti-am spus ca platesc eu iarba daca zici ca nu e ok si ca te-a costat si mai mult de cat faceaa. Repet, trimite-o surorii mele, te rog. Simplu, nu scandal! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 7:43 am | |
| Singura care a reactionat impulsiv tu ai fost. Te rog trimite-mi pe mail cat mai am de plata. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 1:45 pm | |
| Ok Dana, cum zici tu. Fetelor, am o bucurie mare! Mi-a inflorit Cambriuta asta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Daca nu ma insel, DanaC mi-a identificat-o anul trecut pe forumul orhideelor. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 1:51 pm | |
| Super, asta da realizare! Eu nu prea ma impac cu cambriile , am reusit sa le omor aproape pe toate Este Odontocidium Hansueli Isler si cred ca DanaC a identificat-o din albumul meu | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 2:05 pm | |
| Multumesc Cora! Ma bucur sa le revad! Pana acum am cumparat ca disperata, iar acum a venit vremea sa le revad inflorite la mine! E minunat sentimentul. Eu am nimicit Phale, dar acelea erau luate la reduceri si am platit pretul lacomiei.. De cand am vazut Cambriile la expozitie, am ramas cu gandul la ele. As vrea sa-mi iau, dar tot aman momentul fiindca am realizat cati bani am cheltuit intr-un an numai pe orhidee Vreau sa fac vaccinurile tuturor animalutelor, ba mai mult am un necaz nou cu Brutulica care nu mai paseste intr-un picior O simpla consultatie in dimineata asta, m-a costat 44.5€ Maine ii fac radiografie, insotita de o mini anestezie.. Nici nu vreau sa ma gandesc cat ma va costa.. Cu siguranta mai mult de 200 € Scriu toate astea incercand sa ma "imbarbatesc" stiind ca urmeaza sa ma duc la Hornbach sa cumpar mancare cateilor si nu as vrea sa ma ispiteasca nimic | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 2:12 pm | |
| Sunt alaturi de tine in greaua suferinta cauzata de retinerea autoimpusa de a mai cumpara orhidee... Dar....mergi saptamana asta la Anco ? | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Iun 23, 2014 2:25 pm | |
| Asa mi-am propus. Astept noile liste pe mail, apoi ma voi duce. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|