| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 18, 2014 12:03 pm | |
| Pe dragalasa aceasta pe care o aveti mai multe dintre voi, o cheama Ascocenda Summer Kiss. Nu stiu daca stiati [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
geodezia
Numarul mesajelor : 3566 Localizare : Ticleni Joburi/Distractii : flori.goblene , Stare de spirit : buna Data de inscriere : 07/06/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 18, 2014 1:57 pm | |
| | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 18, 2014 1:58 pm | |
| Adica nu se deschide poza pusa de mine? Dar eu o pot deschide de pe forum | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 18, 2014 2:37 pm | |
| Eu si pot deschide link-ul si iti si multumesc pentru descoperire! Super super super! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 18, 2014 2:39 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 18, 2014 3:45 pm | |
| Merci Cora! Si la mine e bine! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 18, 2014 11:05 pm | |
| Doini draga,daca nu e secret, zi-mi si mie care-i treaba cu maimutica? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 18, 2014 11:27 pm | |
| Maimutia ese cea de ieri. Atentie!!!!! eu nu am secrete | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 18, 2014 11:32 pm | |
| Aha,deci asa P.S. Ma amuza grozav sa citesc postarile de "dincolo". Ma binedispun ceva de speriat | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 18, 2014 11:39 pm | |
| E, pai eu sunt eu, si numai una e ca mine | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Iun 18, 2014 11:43 pm | |
| Corect | |
|
| |
Doini
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 19, 2014 9:43 pm | |
| Sa v-o arat si aici pe frumoasa Crimson Red: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cea de-a treia tija s-a uscat | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 19, 2014 9:52 pm | |
| Am si eu reinfloriri [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Am avut cateva floricele si la Mini Mark, dar am uitat sa le fotografiez Mai am o "Cambria" cu boboci mari si grasi, sper sa nu uit sa-i fac poze Miltonia (cum spuneai Cora ca se numeste?) galbena are o nou tija inflorita. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 19, 2014 9:58 pm | |
| Felicitari pentru reinfloriri Miltoniei ii spune Sunset Tare imi place. A gasit si Daniela aici la supermarket la noi si si-a lua si ea, dar era doar una... De Crimson Red ce sa zic: incepe sa ma mustre constiinta ca nu am luat si eu una | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 19, 2014 10:22 pm | |
| Merci Cora!! Asa ce ma bucur sa revad frumuselele astea!! Este foarte frumoasa aceasta Crimson Red! Ma bucur ca am luat una cu mine. Merci ca mi-ai spus numele Miltoniei. Este intr-adevar o deosebita. Pacat ca nu miroase. Ups, mi-am amintit ca spuneam ca ma voi duce sa-mi mai iau o Miltonie parfumata, ca nu am apucat sa ma bucur de parfumul celei pe care am luat-o inainte de vacanta. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| |
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 19, 2014 10:31 pm | |
| Ea este Maimutica mea cea noua: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Este un balamuc de planta Este contorsionata si cu keiki cel de sus, arata ca o maimuta Multumesc Dana Am mai facut poze cu camera mare si nu mai stiu in ce PC le-am descarcat Dar lui Mini Mark chiar am uita sa-i fac | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 19, 2014 10:38 pm | |
| Randul viitor! Are o culoare dulce Maimutica! Danny are una foarte frumoasa, luata de la nemti anul trecut. Am vazut ca a disparut din oferta lor. Daca o vezi vreodata, Doini n-o lasa! Ea este! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 19, 2014 10:41 pm | |
| Si o parte din Cattleyutele mele. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Nu gasesc pozele Cattleyei cu flaore mare, luata atunci cand v-am luat vou plantutele.. Are o floare mare si alba si dantelata | |
|
| |
Doini
| |
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 19, 2014 10:46 pm | |
| Nu as vrea sa va tai din entuziasmul legat de vanda Danielei, dar .... floricica e foooarte mica,mi-a spus proprietara Dar daca nu va deranjeaza... | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 19, 2014 10:50 pm | |
| Frumos de tot s-au dezvoltat cattleyele! Le place de tine! Si mie imi place foarte mult cea alba dantelata. Ii mai creste un puiut la a mea si cred ca si ceva radacini(avea radacinile terminate cand am luat-o!)
Cora e mica floarea, dar are niste culori... pe mine nu m-ar deranja, ca-mi place mult! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 19, 2014 10:52 pm | |
| Pai si Maimutica are florile mici. Nici pe mine nu ma deranjeaza asta, mai nou | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Iun 19, 2014 10:57 pm | |
| mortala vanda ta!asta roze cu floricele mici.. .dar Doini intalnesti in pelegrinarile tale acel soi de vande cu florile ciorchine lasate in jos?as fi interesata si eu sa-mi iau.. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|