| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|
+22Paunita costieanuconstantin Cora-Maria Dana Caras DanaA Paulyna simonaelena ella06 popescugp Karla aura ghana bubu duduta190578 leonor penelopa geodezia stefana georgiana laurabv Doini Myosotis 26 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mai 26, 2014 10:18 pm | |
| Acum sa va arat pelorica Sef! De ce Sef? Pai pentru ca este pe feparte cea mai frumoas pelorica pe care am vazut-o [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Intr-o floricica atat de mica, cat o ungie, ea arata ca este cea mai deosebita, ca are un model desavarsit, ca este mai frumoasa decatt alte cateva sute . Sper ca caldura si lipsa ventilatie din casa cat vom lipsi, sa nu o afecteze foarte mult. Sper sa ma bucur de frumusetea ei si cand voi reveni acasa... Ciudat, nu credeam ca voi simti atata greutate plecand de acasa, acasa... | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mai 26, 2014 10:28 pm | |
| Pelorica e super frumoasa, stii ca eu sunt moarta dupa pelorice . Bine ca sunt pe lista si lista e trimisa,ma simt mai aproape de momentul cand o s-o am pe tailandeza Sa stii ca am remarcat-o pe Magic Black,ba chiar am pus-o nr. 3 pe lista dorintelor la vande. Arata chiar ca in poza ? E foarte frumoasa ... | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mai 26, 2014 11:04 pm | |
| Cora, poza este 100% reala, nu este prelucrata (luata de la ei) poza este facuta de Frenk cand alergam eu printre randurile de Vanda, pentru comanda trecuta. Am vazut-o si cand am fost saptamana asta in sera. Mi-au ramas ochii si mintea la ea, dar acum, chiar mi-am promis mie ca nu voi mai lua nimic. P.S. Imi voi lua cand ma intorc Pe locul 2 care este? | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Lun Mai 26, 2014 11:08 pm | |
| Pai locul 2 e intunecata, tailandeza de ai dat-o in urmarire generala pentru noi Iar locul 1 red spotty Incerc sa platesc maine pentru cattleye | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mai 27, 2014 6:05 am | |
| Doini ,din motive de timp,te intreb direct : despre ce "iarba " vorbesti? Vreau sa o vad si eu ,daca poti sa-mi indici direct unde sa ma uit. In rest,da-i inainte cu succes! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mar Mai 27, 2014 8:41 pm | |
| Rux, nu despre iarba "fericirii' este vorba Ci despre Tillandsia Usneoides [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
Rux
Numarul mesajelor : 281 Localizare : ardeal Joburi/Distractii : viata de zi cu zi Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 30/03/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mai 28, 2014 5:26 am | |
| Evident Doini ,ca nu la iarba fericirii m-am gandit. Tocmai de aceia te-am intrebat . Mersi de informatie. | |
|
| |
laurabv
Numarul mesajelor : 1123 Data de inscriere : 22/11/2011
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mai 28, 2014 8:08 am | |
| | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mai 28, 2014 1:14 pm | |
| Doini, cat coasta o iarba ? La tine au rezistat ? Eu am mai avut demult si n-am reusit s-o tin prea mult timp. | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mai 28, 2014 2:11 pm | |
| Ce sperba e pelorica ta... Care e thailandeza asta mult ravnita? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mai 28, 2014 2:17 pm | |
| Las' ca nu trebuie sa stii ca sigur nu-ti trebuie | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mai 28, 2014 2:19 pm | |
| | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mai 28, 2014 5:20 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mai 28, 2014 10:43 pm | |
| Myo, iarba costa 5.99€. Am pierdut si eu o parte din ea. S-a uscat parte de unde o tineam agatata. Acum de cand stau pe radacinile Vandelor mari, le pulverizez si pe ele zilnic. Sper sa le fie bine. Mai cochetelor, ce glumete mai sunteti voi, dar daca ati sti aventura pe care am avut-o eu astazi si cat am cautat thailandeza asta Dimineata am fost solicitata in sera si ce credeti, a trebuit sa merg pe jos pentru ca Frenk nu era acasa iar bicicleta este inchisa in boxa vecinului, iar vecinul nu era acasa Cu masina pe autostrada, sunt 6 km dar pe drumul de biciclete nu stiu cati km sunt, dar clar mult mai multi. Un lucru stiu sigur, ca nu imi mai simt talpile si ca am mers o ora in pas rapid iar pe thailandeza nu am gasit-o | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Mier Mai 28, 2014 11:22 pm | |
| Faci silueta pentru nunta | |
|
| |
Rux
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 29, 2014 5:48 am | |
| | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 29, 2014 7:45 am | |
| Dana C, ce modele de vande iti iei tura asta? Si catt.? Cora e secretoasa, nu vrea sa avem la fel! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 29, 2014 8:26 am | |
| Si ce crezi ca eu divulg secretul? Vreau s-o ajung pe Doini, la numarul de vande, asa ca...multe! | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 29, 2014 8:37 am | |
| Auzi silueta pentru nunta Saraca fata e pe drumuri pentru noi Nu sunt secretoasa DanaA, vreau doar pe vanda Red Spotty si pe catt pestrita. Da tura urmatoare imi mai iau 2 vande | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 29, 2014 8:50 am | |
| Vrei si tu s-o ajungi pe Doini? | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 29, 2014 9:15 am | |
| Nu,nu nici vorba Pe vanda asta am unde s-o pun dar pe urmatoarele 2 habar n-am inca, asa ca ar trebui sa fie ultimele | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 29, 2014 9:42 am | |
| Am inteles, ultimele pana ne innebuneste Doini cu altele! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 29, 2014 10:20 am | |
| Pai daca ai loc Dana, la cat mai multe iti doresc! Si totusi nu-mi spui pe care le iei? Eu vreau o somonica, o angelica, o yellow magic si o catt pistruiata, vezi, eu ti-am spus, acum e randul tau. | |
|
| |
Cora-Maria
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 29, 2014 10:51 am | |
| Parca o si vad pe DanaC iesind in fata grupului nostru de "Orhidiaci anonimi" si declarand spasita: "ma numesc DanaC si sunt dependenta de orhidee vanda, tocmai mi-am mai comandat vreo 5" Nu am scris "orhidisti" ca aia sunt oamenii normali care cresc orhidee | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) Joi Mai 29, 2014 10:59 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Gradinita lu` Doinita :)) | |
| |
|
| |
| Gradinita lu` Doinita :)) | |
|