| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 15, 2013 5:17 pm | |
| fetelor care ce stiti despre aceasta planta.am cumparat-o ieri dintr-o florarie dar nu aveau nici o informatie despre ea decat ca-i place aer umed.atasez foto [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 15, 2013 5:17 pm | |
| sau asta [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 15, 2013 5:19 pm | |
| - Marga a scris:
- Diferenta e si la Frunze la mirt sunt mai dese si sunt de un miros fantastic .La mine a inflorit in aceasta vare face flori alb galbui cu petale battue ca niste fulgi de nea . Este foarte frumos tocmai mi sau sters toate pozele din cal.
oooff nu-mi zice ca ma oftic.am avut unul se facuse mare tufa dar in 3 ani cat l-am tinut nu mi-a inflorit niciodata asa ca l-am dat convinsa ca e de fapt vreo tufa pt.gard verde.gen merisor... | |
|
| |
aura
| |
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 15, 2013 5:24 pm | |
| [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]prima floricica de la mirtul meu se vede cam confuz dar vezi cum arata frunzele . | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 15, 2013 5:31 pm | |
| da...cred ca e la fel cu cel pe care l-am avut.sa vad in albumele vechi daca am foto si o atasez sa-mi zici daca era mirt.oricum e tardiv. ca l-am insurat... | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 16, 2013 12:35 pm | |
| Este frumusel, si daca mai si miroase, este minunat! | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 16, 2013 2:41 pm | |
| - aura a scris:
- fetelor care ce stiti despre aceasta planta.am cumparat-o ieri dintr-o florarie dar nu aveau nici o informatie despre ea decat ca-i place aer umed [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Syngonium? | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 16, 2013 9:41 pm | |
| fetelor va place salata de gogosari in bulion?daca da va trimit cate un borcanel... [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 16, 2013 10:56 pm | |
| Of sunt asa de curioasa sa vad ce ne povestesti tu aici, dar, iar nu se vede poza | |
|
| |
aura
| |
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: universul meu Mar Sept 17, 2013 1:12 am | |
| - aura a scris:
- fetelor care ce stiti despre aceasta planta.am cumparat-o ieri dintr-o florarie dar nu aveau nici o informatie despre ea decat ca-i place aer umed.atasez foto [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
E o feriga. Am uitat cum o cheama. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Sept 17, 2013 9:31 am | |
| aaa...e ok.daca e feriga..pt ca i-mi plac ferigile nespus...acum sa vedem daca reusesc sa o scot in primavara..multumesc pt informatie dna. myosotis | |
|
| |
Marga
Numarul mesajelor : 1555 Localizare : Timisoara Joburi/Distractii : florile Stare de spirit : buna Data de inscriere : 16/07/2011
| Subiect: Re: universul meu Mar Sept 17, 2013 12:14 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mar Sept 17, 2013 1:39 pm | |
| Aseara eram logata de pe laptop.., deci, nu tine de tableta.. Arata foarte bine gogosarii tai | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Sept 18, 2013 10:11 am | |
| | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: universul meu Mier Sept 18, 2013 2:55 pm | |
| Deci nici un pic de apa . "Sosul" este destul de vascos, nu? | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Sept 18, 2013 4:21 pm | |
| dna Stefana nici un pic de apa!!!.uleiu si ptetul +zaharul ce se topeste fac bulionul mai subtire si apo gogosarii vor lasa zeama lor si vor impregana sosul cu mirosul lor...iese un sos ca un ketkup...incercati daca va e teama cu jumatate din reteta.si apoi daca va plac mai puteti face... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Sept 18, 2013 4:25 pm | |
| asa arata sosul [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Vin Sept 20, 2013 8:37 am | |
| arata foarte bine,o sa fac si eu ca sunt deliciosi | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Vin Sept 20, 2013 11:37 am | |
| Multam si eu Aura, pentru reteta! Sigur o voi face, numai sa-mi zici ce fel de piper sa pun: boabe sau macinat??? | |
|
| |
Marga
| Subiect: Re: universul meu Vin Sept 20, 2013 2:12 pm | |
| Aura multumesc frumos pentru reteta .Neaparat o sa o incerc . | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Vin Sept 20, 2013 2:54 pm | |
| - penelopa a scris:
- Multam si eu Aura, pentru reteta! Sigur o voi face, numai sa-mi zici ce fel de piper sa pun: boabe sau macinat???
piper boabe o sa pun eu,insa bulionul cutie mare sau mica ? | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 22, 2013 4:13 pm | |
| - ghana a scris:
- penelopa a scris:
- Multam si eu Aura, pentru reteta! Sigur o voi face, numai sa-mi zici ce fel de piper sa pun: boabe sau macinat???
piper boabe o sa pun eu,insa bulionul cutie mare sau mica ? deci fetelor piper boabe puneti si bulion cutie mare de 800 gr.din acela sultan sau dafne sau olimpia pt ca e pasta f groasa si nu contine amidon si alte chimicale.incercati si o sa va lingetii degetele de buni ce sunt!!!!o sa-i mancati goi plus ca sunt buni de mancat din prima saptamana. | |
|
| |
ghana
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 22, 2013 4:22 pm | |
| multumim de reteta,azi am cumparat ce e nevoie si maine o fac si eu. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|