Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Bine ati venit !
Haideti sa vorbim despre gradinile noastre !
Clubul gradinarilor
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Clubul gradinarilor

Grebla, sapa si urzica fac gradina frumusica !

Portal*AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

universul meu

In jos 
+20
Cora-Maria
Dana Caras
DanaA
leonor
costieanuconstantin
georgiana
ghana
Marga
duduta190578
geodezia
penelopa
Paulyna
stefana
bubu
laurabv
Myosotis
Doini
Vernil
popescugp
aura
24 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
aura

aura

Numarul mesajelor : 1196
Localizare : bucuresti
Joburi/Distractii : cultivare flori -/
Stare de spirit : generos
Data de inscriere : 27/07/2013

universul meu - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeDum Sept 15, 2013 5:17 pm

fetelor care ce stiti despre aceasta planta.am cumparat-o ieri dintr-o florarie dar nu aveau nici o informatie despre ea decat ca-i place aer umed.atasez foto  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeDum Sept 15, 2013 5:17 pm

sau asta[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeDum Sept 15, 2013 5:19 pm

Marga a scris:
Diferenta e si la Frunze la mirt sunt mai dese si sunt de un miros fantastic .La mine a inflorit in aceasta vare face flori alb galbui cu petale battue ca niste fulgi de nea . Este foarte frumos tocmai mi sau sters toate pozele din cal.
oooff nu-mi zice ca ma oftic.am avut unul se facuse mare tufa dar in 3 ani cat l-am tinut nu mi-a inflorit niciodata asa ca l-am dat convinsa ca e de fapt vreo tufa pt.gard verde.gen merisor... dureri de cap 
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeDum Sept 15, 2013 5:22 pm

stefana a scris:
Seamana mai mult cu Murraya si la frunze si la flori queen 
Eu am cativa pui din semintele capatate si cred ca va mai dura multa vreme pana or face flori Rolling Eyes 
sa stiti dna.Stefana ca ramifica si infloresc din primul an.trebuie doar soare si caldura sa aiba.
Sus In jos
Marga

Marga

Numarul mesajelor : 1555
Localizare : Timisoara
Joburi/Distractii : florile
Stare de spirit : buna
Data de inscriere : 16/07/2011

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeDum Sept 15, 2013 5:24 pm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]prima floricica de la mirtul meu se vede cam confuz dar vezi cum arata frunzele .
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeDum Sept 15, 2013 5:31 pm

da...cred ca e la fel cu cel pe care l-am avut.sa vad in albumele vechi daca am foto si o atasez sa-mi zici daca era mirt.oricum e tardiv. ca l-am insurat... Sad 
Sus In jos
Doini

Numarul mesajelor : 4009
Localizare : Haga
Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi
Stare de spirit : Zen
Data de inscriere : 09/03/2011

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeLun Sept 16, 2013 12:35 pm

Este frumusel, si daca mai si miroase, este minunat! cheers
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Localizare : Bucuresti
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeLun Sept 16, 2013 2:41 pm

aura a scris:
fetelor care ce stiti despre aceasta planta.am cumparat-o ieri dintr-o florarie dar nu aveau nici o informatie despre ea decat ca-i place aer umed  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Syngonium? scratch
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeLun Sept 16, 2013 9:41 pm

fetelor va place salata de gogosari in bulion?daca da va trimit cate un borcanel...      Very Happy [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeLun Sept 16, 2013 10:56 pm

Of sunt asa de curioasa sa vad ce ne povestesti tu aici, dar, iar nu se vede poza Neutral
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeLun Sept 16, 2013 11:18 pm

tu te uiti de pe tableta?cred ca asta e motivul pt care nu se vede..uite o pun din nou in format mic..[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] cheers  universul meu - Pagina 11 1059784619 
Sus In jos
Myosotis
Admin
Myosotis

Numarul mesajelor : 5257
Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate
Stare de spirit : tot inainte !!!
Data de inscriere : 21/01/2008

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeMar Sept 17, 2013 1:12 am

aura a scris:
fetelor care ce stiti despre aceasta planta.am cumparat-o ieri dintr-o florarie dar nu aveau nici o informatie despre ea decat ca-i place aer umed.atasez foto  [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
E o feriga. Am uitat cum o cheama.
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeMar Sept 17, 2013 9:31 am

aaa...e ok.daca e feriga..pt ca i-mi plac ferigile nespus...acum sa vedem daca reusesc sa o scot in primavara..multumesc pt informatie dna. myosotis universul meu - Pagina 11 1059784619 
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeMar Sept 17, 2013 12:14 pm

aura a scris:
tu te uiti de pe tableta?cred ca asta e motivul pt care nu se vede..uite o pun din nou in format mic..[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]  cheers  universul meu - Pagina 11 1059784619 
vreau retetaa ..........universul meu - Pagina 11 1059784619 
Sus In jos
Doini

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeMar Sept 17, 2013 1:39 pm

Aseara eram logata de pe laptop.., deci, nu tine de tableta..

Arata foarte bine gogosarii tai Very Happy
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeMier Sept 18, 2013 10:11 am

Marga a scris:
aura a scris:
tu te uiti de pe tableta?cred ca asta e motivul pt care nu se vede..uite o pun din nou in format mic..[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]  cheers  universul meu - Pagina 11 1059784619 
vreau retetaa ..........universul meu - Pagina 11 1059784619 
pt Marga si toate fetele ce vor reteta ;cantitatinecesare pt 12 bocane de 800 gr.gogosari salata.ai nevoie de;5 kg.gogosari taiati felii -jumatate litru ulei-jumatate kg. Zahar-jumatate litru otet-1 cutie bulion [dafne sau sultan sau olimpia]acestea nu contin amidon si e pasta groasa de bulion.3 linguri sare mare-3 -4 foi dafin-piper cam 2 linguri.acum bulion+otet+ulei+zahar+sare dafin si piper pui pe foc sa clocoteasca.cand da in clocot pui gogosari cat cuprinde acel sos si lasi la fiert cam 7 minute pana se inmoaie gogosarul.scurgi bine de sos si scoti intr-un castron.repeti operatiunea pana termini toti gogosarii. Cam 5 serii.asezi gogosarii in borcani. Mai indesati, pui sosul peste ei agiti putin borcanul sa nu ramana spatii goale capsezi si lasi pana a doua zi inveliti cu un prosop.gata. Atat.se pot consuma din prima saptamana.
Sus In jos
stefana

stefana

Numarul mesajelor : 1443
Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos
Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte
Data de inscriere : 08/06/2008

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeMier Sept 18, 2013 2:55 pm

Deci nici un pic de apa scratch . "Sosul" este destul de vascos, nu?
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeMier Sept 18, 2013 4:21 pm

dna Stefana nici un pic de apa!!!.uleiu si ptetul +zaharul ce se topeste fac bulionul mai subtire si apo gogosarii vor lasa zeama lor si vor impregana sosul cu mirosul lor...iese un sos ca un ketkup...incercati daca va e teama cu jumatate din reteta.si apoi daca va plac mai puteti face...
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeMier Sept 18, 2013 4:25 pm

asa arata sosul[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sus In jos
ghana

ghana

Numarul mesajelor : 294
Localizare : Botosani
Stare de spirit : se poate si mai bine
Data de inscriere : 05/07/2013

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeVin Sept 20, 2013 8:37 am

arata foarte bine,o sa fac si eu ca sunt deliciosi
Sus In jos
penelopa

penelopa

Numarul mesajelor : 4030
Localizare : Peris de capitala
Joburi/Distractii : multiple
Stare de spirit : vesnica nemultumire
Data de inscriere : 04/03/2011

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeVin Sept 20, 2013 11:37 am

Multam si eu Aura, pentru reteta! Sigur o voi face, numai sa-mi zici ce fel de piper sa pun: boabe sau macinat???
Sus In jos
Marga

Marga

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeVin Sept 20, 2013 2:12 pm

Aura multumesc frumos pentru reteta .Neaparat o sa o incerc .universul meu - Pagina 11 1059784619 
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeVin Sept 20, 2013 2:54 pm

penelopa a scris:
Multam si eu Aura, pentru reteta! Sigur o voi face, numai sa-mi zici ce fel de piper sa pun: boabe sau macinat???
piper boabe o sa pun eu,insa bulionul cutie mare sau mica ?
Sus In jos
aura

aura

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeDum Sept 22, 2013 4:13 pm

ghana a scris:
penelopa a scris:
piper boabe o sa pun eu,insa bulionul cutie mare sau mica ?
deci fetelor piper boabe puneti si bulion cutie mare de 800 gr.din acela sultan sau dafne sau olimpia pt ca e pasta f groasa si nu contine amidon si alte chimicale.incercati si o sa va lingetii degetele de buni ce sunt!!!!o sa-i mancati goi plus ca sunt buni de mancat din prima saptamana. cheers 
Sus In jos
ghana

ghana

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitimeDum Sept 22, 2013 4:22 pm

multumim de reteta,azi am cumparat ce e nevoie si maine o fac si eu.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: universul meu   universul meu - Pagina 11 Icon_minitime

Sus In jos

universul meu
Sus 
Pagina 11 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» universul meu

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Clubul gradinarilor :: Ograzile noastre-
Mergi direct la: