| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Vin Mar 14, 2014 11:08 pm | |
| Colinda de colo colo, iar eu sunt pe urmele ei Aura, noi toate te sustinem Dar Bianca, Bianca, pe dupa ce tufa s-o pituli? | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Vin Mar 14, 2014 11:10 pm | |
| Tu muncesti, iar noi te sustinem [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Vin Mar 14, 2014 11:15 pm | |
| Si eu ca si Aura: M U N C E S C!!!!! Ma doare spatele de mor! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Vin Mar 14, 2014 11:17 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| |
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 15, 2014 8:18 am | |
| 'neata.eeee vedeti?daca a-ti bananait pana tarziu pe aici??acu dormiti... Dana pt dureri de spate ia-ti o perna electrica,e minunata,o poti folosi si pt dureri cervicale,de burta,rinichi,ce mai ideala pt noi cele care stam la curte.. i-ti relaxeaza muschii instantaneu si uiti de dureri...a doua zi o iei de la capat..cu treba carevasazica.. | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| |
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 15, 2014 9:35 am | |
| Vai ce haioasa esti Aura Mersi ca m-ai binedispus de dimineata | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 15, 2014 11:45 am | |
| S-a facut Tot imi este mie dor sa sap gropi pentru trandafi, de am ajuns sa visez asta | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 15, 2014 6:18 pm | |
| astazi mi-am luat muscate,15 ca sa ma satur..curgatoare,drepte.si tiroleze,petunii ,narcise,si zambilute.gata,mi-am umplut terasa cu flori, ,nu mai cumpar,...saptamana asta..de luni ma apuc de treaba...ca sa am tupeu iar peste vreo saptamana.. [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 15, 2014 6:24 pm | |
| va mai bambardez cu orhideea mea ca's tare mandra de ea . .[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] probabil pana or sa-i treaca florile,s-ar putea sa o mai pun...[orhideea, la ce va ganditi???]
Ultima editare efectuata de catre aura in Sam Mar 15, 2014 6:30 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 15, 2014 6:29 pm | |
| | |
|
| |
Paunita
Numarul mesajelor : 156 Localizare : Zalau Joburi/Distractii : gradinarit Stare de spirit : vesela Data de inscriere : 28/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 15, 2014 7:50 pm | |
| Aura , imi place mult terasa ta , ai umplut-o de culoare si parfum .E mult de munca , e nevoie si de un buget considerabil , dar cand te uiti in jurul tau si te vezi inconjurata de frumos , nimic nu mai conteaza .Cymbidium e superb , l-ai mai pus si in vasul ala frumos , chiar ar fi pacat sa-l tii doar pentru ochisorii tai Am si eu inflorit acum unul roz , o nebunie , i-as face poze in fiecare zi | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 15, 2014 8:29 pm | |
| Da.Paunita,i-mi place mult de tot cymbidium,acesta e primul pe care-l am,dar deja e preferatul meu e bomboana de pe tort ca sa zic asa,,,ei intre atatea muscate nici nu avea cum altfel.:-):-)e adevarat,in fiecare primavara aloc o suma considerabila pt, reimprospatarea vopselelor a lacului/lemn,zugravit gard,eu nu prea pot trece muscate peste iarna si atunci i-mi refac stocul an de an.,si pe langa ele si alteflori....dar in definitiv pentru ce ne zbatem atat?nu pentru a ne face viata mai usoara si mai frumoasa.eu zic ca omul sfinteste locul.....ma bucur ca ti-a placut terasa mea....eee inca nu au inflorit piesele de rezistenta...de prin gradina..atunci sa vezi...astept sa pui foto cu cymbidiumul tau cel roz, cred ca-i un vis de frumos...astazi am vazut unul mare-mare roz-fucsia suuuperb....dar costa cat toate florile ce le aveam pe carut. ...nu m-am aventurat...plus ca mi s-a parut un pic exagerat pretul,...230 roni???cam mult pt.un cymbidium... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Sam Mar 15, 2014 9:46 pm | |
| Ai de ce sa fii mandra Aura, ai un Cymbi foarte frumos Sa te bucure noile floricele | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Mar 16, 2014 8:46 am | |
| [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]---aici o adresa de ingrijire optima cymbidium,cu un grafic/fiecare luna din an a temperaturii diurna si nocturna optima.mie mi se pare util si am zis sa-l vedet si voi. | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Dum Mar 16, 2014 2:37 pm | |
| Aura, sa-ti traiasca toate florile pe care abia le-ai luat (si cele pe care le aveai, evident!), si sa se acomodeze repede noului mediu. Si mie imi plac gloxiniile, am vazut zilele trecute si greu m-am abtinut sa nu iau una roz, parca era o bombonica. Cymbi e superb si e asa de mandru in vasul acela frumos, imi place tare mult. Mie, mi-a inflorit unul galben in iarna, a avut o tija, acum ii mai cresc 2. Sunt fericita! Ceilalti, isi tin firea mai departe! De maine, am vazut ca te apuci iar de treaba, sa ai mult spor si sa fii sanatoasa! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Mar 16, 2014 3:28 pm | |
| multumesc Dana,esti o draguta da, mai am vreo 2-3 zile pana termin curatenia de primavara,doar sa mai fie asa frumos afara.sunt curioasa cu cymbi .sa vad cum o sa se dezvolte sau mai bine zis daca o sa se dezvolte frumos la mine.cu phalele m-am obisnuit ,am un dendro,vad ca a facut multi lastari noi dar din tijele vechi s-au uscat 2 ,astazi le-am taiat...nu stiu sa-lscot /terasa???am mai avut odata un dendro si tot asa cate putin cate putin s-a uscat....de aceea nu prea ma avant cu ele ca sunt destul descumpe si eu nu le-am ghicit ... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Mar 16, 2014 3:32 pm | |
| Dana ,ma uit in albumul tau /flikr si pur si simplu sunt uimita de cat sunt de inflorite...insa am o curiozitate ce nu-mi da pace...din cate ai care este cea mai batrana...?care este cea mai valoroasa?cea mai rara?si care sunt reinfloririle la tine???[mai multe curiozitati.. .] | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Dum Mar 16, 2014 4:17 pm | |
| Aura, cea mai batrana era una mov, n-o mai am, am pierdut-o. Dar urmatoarrea, pe care mi-am cumparat-o singura e mai tanara cu 3-4 luni. Ea este [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]Deci e din toamna lui 2011. A fost inflorita de cateva ori de cand o am. Cea mai valoroasa, nu stiu dar cea mai scumpa a fost vanda asta. Era prima data cand o vedeam pe viu si am fost fascinata, am dat fara sa clipesc 350 lei, in octombrie anul trecut [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Cu exceptia a 2-3 (care nu mi-au inflorit de cand le-am cumparat, desi sunt bine merci!), celelalte mi-au inflorit, ba chiar unele au facut 2-3 tije. Am si pierdut cateva phale, dar cand le-am regasit mi-am refacut colectia. Pe celalalt forum, sunt reinfloritele, de fiecare data cand a fost cazul, e un fel de jurnal al cumparaturilor si al infloririlor. Am avut norocul, sa-mi reinfloreasca unele despre care auzisem ca sunt foarte dificile, dar se pare ca dragostea noastra e reciproca, asa ca, sunt fericita!!!! Cea mai rara? Pe toate le-am luat din magazine, asa ca cea mai rara...urmeaza sa apara, candva! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Mar 16, 2014 4:34 pm | |
| te felicit..esti o fericita...inseamna ca nu te-a prins de mult microbul orhiditei,din 2011 si pana acum ai strans deja 130-140 orhidee??wow !pai pot sa spun ca ai un ritm alergic.. i-ti trebuie consecventa si multa determinare...uite eu recunosc ca nu as da 350 roni/orhidee.[.probabil mi-as lua altceva..]de aceea va admir...inseamna ca voi chiar sunteti colectionare ...bravo..la cat mai multe si sa fie vesnic floricioase.. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: universul meu Dum Mar 16, 2014 5:04 pm | |
| Cand am implinit 50 de ani, in vara sunt 3 ani, mi-a cumparat-o fiica mea pe prima. Baiatul si sotul mi-au cautat materiale despre ingrijire, asa am ajuns pe forum. Dupa aia....i-am ciuruit, pe toti la buget ! Imi cumparam cadou si le ziceam ca il consider de la unul, alta, asa ca am bifat cadouri cred ca pana-n 2020 Cum zicea unul din casa ceva, imediat le spuneam ca ei sunt vinovati de nebunia asta a mea, doar nu eu mi-am cumparat prima orhidee , nu eu am cautat sa ma inscriu pe forum , asa ca....ei sunt cei care ar trebui sa se simta vinovati si sa-mi multumeasca ca traiesc intr-un mediu plin de frumuseti exotice ! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Dum Mar 16, 2014 5:25 pm | |
| foarte bine,sa te tina 'virusul'pana la batranete.. da..in ritmul asta..va tb sa-ti extinzi balconul.. | |
|
| |
Dana Caras
| Subiect: Re: universul meu Dum Mar 16, 2014 5:44 pm | |
| Balconul, nu mai am cum! Dar camerele copiilor sunt luminoase, si ce le-ar mai prii florilor mele acolo! Asa ca astept, sa plece la casele lor, sa se marite (24ani), insoare(27ani)... | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Dum Mar 16, 2014 5:46 pm | |
| Ce haioasa esti Dana | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|