| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 10:47 am | |
| Superba culoarea, de am putea sa le avem pe toate... | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 1:21 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Doini in Mar Mai 06, 2014 1:49 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
DanaA
Numarul mesajelor : 451 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Bibilitul florilor! Stare de spirit : Increzatoare Data de inscriere : 17/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 1:22 pm | |
| Doini draga, ce mai faci? Mai treci si prin gradina mea! | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 1:50 pm | |
| Ma Dana, trec acum! Dar sti ceva? Te-am tot visat! Asta pentru ca mi-ai lipsit | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 1:55 pm | |
| Am lipsit motivat, am fugit la munte! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 2:03 pm | |
| Bravo voua! Dar data viitoare sa-ti anunti prietenii | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 2:08 pm | |
| Doiniiiii...grecii sunt puturosi si pe deasupra si bagabonzi!trebuie sa-l iei de crescut! si nici nu te da /spate cu frumusetea lor!spaniolii sunt tari...da's bagabonzi si astia...da,ca romanu nu-i niciunu!!!astia le au pe toate!2intunu ca samponu! eu sunt vesela ca-i frumos afara..a iesit soarele!!! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 2:11 pm | |
| haha..nu am mai scris si brawn..ca era prea lunga denumirea...da daca zici ce e o mica-mare diferenta ,voi rectifica!ce ti-e si cu vandele astea...tb de fiecare data sa le scriu denumirea...bataie de cap..cu muscatele-i mai simplu!!vezi...de-aia am umplut curtea/terasa cu muscate...sa stie omu ce-a vazut! | |
|
| |
DanaA
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 2:15 pm | |
| Ce comica esti Aura, nici eu nu ma omor cu denumirile! | |
|
| |
penelopa
Numarul mesajelor : 4030 Localizare : Peris de capitala Joburi/Distractii : multiple Stare de spirit : vesnica nemultumire Data de inscriere : 04/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 2:39 pm | |
| Nici eu nu-mi stresez neuronul cu denumirile astea stiintifico-fantastice ... asa ca, la muscatele lu' nenea Gommer, nu le-am mai infipt in ghivece etichetele, ca tot muscate raman | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 2:54 pm | |
| Mie imi place sa le cunosc numele! Astfel le personalizes si mai mult nu doar le diferentiez. Oricum , fara sa le am pe toate etichetate, le cunosc pe fiecare in parte. dar cand vorbesc despre ele, le numesc pe nume ca sa stiti exact despre cine vorbesc Aura, este o diverenta mare intre cele doua Chocolate. Fa cum iti spun eu te rog, ca stiu de ce iti cer asta! | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 3:33 pm | |
| Multumesc Aura, frumoasa fata din poze, m-a convins! Doini, ce grec iti trebuie? N-ai un olandez? | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 3:37 pm | |
| uite-ma si pe mine,...[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 3:40 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| |
| |
Brindusa
Numarul mesajelor : 113 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : gradina Stare de spirit : cu bobocii dupa mine Data de inscriere : 27/04/2014
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 3:43 pm | |
| Vreau si eu una asa, are o culoare superba! | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 3:44 pm | |
| cum se vede la umbra..[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 3:46 pm | |
| noi am dat inca o radacinuta noua...[url= [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/url] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 3:52 pm | |
| Pai mai Doini ..un grec de rezerva,e ca si cum ai pleca la drum cu roata de rezerva franjurata... nu te poti baza/ea.. sau oi sti tu ceva ce eu nu stiu??? | |
|
| |
Dana Caras
Numarul mesajelor : 1154 Localizare : Iasi Joburi/Distractii : Iubesc orhideele Stare de spirit : Fericita si mereu optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 3:58 pm | |
| Spendida si asta Aura! Sa le mearga foarte bine si sa te faca fericita!
| |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 3:59 pm | |
| mersi Dana!e musai..ca altfel le dau na-na! | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 4:40 pm | |
| Mai Aura, eu am o pasiune pt tot ce insemana Grecia, incepand de la limba, insule, marea, plajele virgine, noptile pierdute in cluburile din orasele vechi, sirtaki (dansul betivului sau a lui Zorba) , muzica lor frumoasa, si pana la barbati Dar acum, fireste ca glumesc! Nu imi schimb eu zburatorul pe un "Adonis" de o vara Brindusa, aceasta Vanda, este probabil una dintre cele mai frumoase si mai interesanta vanda din sera.. Cand ajunge floarea la maturitate, se inchide atat de mult, ca ai impresia ca este neagra. Are o textura de zici ca este piele.. Majoritatea buchetelor din florii, au si cate o astfel de floare Esti fenomenala! E clar ca ai mana buna si le prieste tuturor la tine! Sa faca asa de repede o noua radacina, nu e chiar floare la ureche | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mar Mai 06, 2014 5:04 pm | |
| mai are una mica...mica..sa mai creasca outin sa iasa dintre frunze si v-o arat.. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Mai 07, 2014 9:19 am | |
| mai fetelor,care stiti sa-mi spuneti...pe tijele cu flori ale vandelor se prelinge un nectar,l-am gustat,e f. dulce,,..e normal?de la fiecare boboc de floare... DOINI,eu nu vad nici un gargaune/vande...dar astazi ma duc sa-mi cumpar o lupa..si voi mai vedea apoi.. | |
|
| |
Cora-Maria
Numarul mesajelor : 896 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : inginer chimist/orhidee Stare de spirit : optimista Data de inscriere : 23/02/2014
| Subiect: Re: universul meu Mier Mai 07, 2014 9:25 am | |
| mai Aura de gustat nu mi-a trecut niciodata prin cap s-o fac dar de normal da e normal, e o reactie zisa "de fericire" a plantei. deci e de bine | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|