| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 22, 2013 4:27 pm | |
| Ma credeti sau nu, eu aici nu gasesc gogosari | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 22, 2013 4:28 pm | |
| ma bucur... sigur or sa va placa .sunt deliciosi! | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 22, 2013 4:29 pm | |
| Doini incearca daca vrei sa faci cu ardei capia rosii taiati felii mai groase dar fa cantitati mici . | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Dum Sept 22, 2013 4:32 pm | |
| Ma gandeam sa fac cu ardei gras, ca sunt asemanatori cu gogosarii | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 23, 2013 6:29 am | |
| Aura, si eu fac reteta asta, dar eu sterilizez borcanele 20 de minute. Reteta o am dintr-un Practic in bucatarie veeeeeechi.
La mine gogosarii in bulion se manaca dupa ce terminam tot ce avem la saramura, adica din februarie. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 23, 2013 8:22 am | |
| [quote="georgiana"]Aura, si eu fac reteta asta, dar eu sterilizez borcanele 20 de minute. Reteta o am dintr-un Practic in bucatarie veeeeeechi.
La mine gogosarii in bulion se manaca dupa ce terminam tot ce avem la saramura, adica din februarie.[/quot .georgiana eu doar le pun capacele cat sunt fierbinti si atat asa am facut mereu si mi-au tinut fara problema.asta vara am avut un borcan ramas din iarna trecuta.era intact.singurul minus la acest fel de salata ca de altfel se intampla si cu zacusca[de asta nu pun zacusca la borcane ci prefer sa pun vinetele coapte si ardeii in congelator si fac zacusca pe moment toata iarna]deci un minus ar fi faptul ca uleiul capata un gust de statut dar asta dupa cateva luni de zile .deci e indicat sa-i consumati pana la primavara. | |
|
| |
georgiana
Numarul mesajelor : 2072 Localizare : valenii de munte/prahova Joburi/Distractii : hibiscusii Stare de spirit : buna Data de inscriere : 19/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 23, 2013 9:36 am | |
| Mie imi convine sa nu mai sterilizez, mi se usureaza munca. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 23, 2013 3:54 pm | |
| al doilea val de inflorire la pasiflora [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 23, 2013 3:56 pm | |
| si muraya [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 23, 2013 3:59 pm | |
| o phalaenopsis alba salvata .acum are 5 pui destul de dezvoltati si e f vesela. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 23, 2013 7:26 pm | |
| Cand ii desparti de planta mama? Am mai citit ca abia cand radacinile puilor ajung la 5 cm. Dar cum de a ajuns sa faca 5 pui? Te rog frumos, poti sa pui o poza mare cu aceasta minunatie?
Ultima editare efectuata de catre Doini in Mar Oct 08, 2013 12:28 am, editata de 1 ori | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 23, 2013 8:31 pm | |
| da Doini uite foto mare cu orhideea cu reiki [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] nu se vad toti puii | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 23, 2013 8:39 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 23, 2013 8:45 pm | |
| toata vara am avut-o afara la umbra pe terasa langa ciusmea...si ea si suratele ei s-au dezvoltat spectaculos si de pe tijele florale au facut pui in loc de flori.deocamdata nu umblu la ea poate in primavara sa despart puii de mama.. | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Lun Sept 23, 2013 9:17 pm | |
| | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Joi Sept 26, 2013 9:17 am | |
| e wowww, splendida. Stiti,am facut gogosarii cu sos, au iesit deliciosi. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Joi Sept 26, 2013 9:27 am | |
| - ghana a scris:
- e wowww, splendida. Stiti,am facut gogosarii cu sos, au iesit deliciosi.
ma bucur ca va plac!si noua si prietenilor nostri le plac f .mult.merg de minune alaturi de friptura.si sos daca va ramana nu-l aruncati ca merge pus la priptura de pui la cuptor. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Oct 14, 2013 3:29 pm | |
| Doini cred ca m-ai molipsit si pe mine cu virusul orhideea.e drept ca e in faza incipienta si se instalazeaza mai greu dar e timp.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Oct 14, 2013 3:31 pm | |
| astazi le-am achizitionat si sper sa tina florile sa ma prinda sarbatorile de iarna cu ele inflorite... | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Oct 14, 2013 3:35 pm | |
| hibiscusii mei continua sa infloreasca ..trebuia sa-i scurtez da nu ma-ndur. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Lun Oct 14, 2013 4:11 pm | |
| Vai Aura ce frumuseti Imi plac foarte mult, dar in mod deosebit cea mov cu bordura alba. Zici ca are fustita Sa sti ca nu este antidot pentru orhidita. Daca te prind virusul nu mai ai scapare! Dar e asa de bine | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Lun Oct 14, 2013 4:19 pm | |
| daca ar fi toate bolile ca asta..mai ca ar fi lumea mai frumoasa si mai vesela.. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:28 pm | |
| tratament antistres.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:29 pm | |
| si asta.. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
aura
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|