| universul meu | |
|
+20Cora-Maria Dana Caras DanaA leonor costieanuconstantin georgiana ghana Marga duduta190578 geodezia penelopa Paulyna stefana bubu laurabv Myosotis Doini Vernil popescugp aura 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:32 pm | |
| un hibi tare harnic..este a patra floare si mai are .da toata vara a sforait .. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:33 pm | |
| "Hanca" una? Super! Pacat ca ai pus poza asa de mica si fara posibilitatea de a se mari cand dai clik pe ea... | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:34 pm | |
| Sunt wa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] E molipsitoare boala,ca ma bate gandul sa-mi mai iau si eu | |
|
| |
aura
Numarul mesajelor : 1196 Localizare : bucuresti Joburi/Distractii : cultivare flori -/ Stare de spirit : generos Data de inscriere : 27/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:36 pm | |
| - ghana a scris:
- Sunt wa[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] E molipsitoare boala,ca ma bate gandul sa-mi mai iau si eu
are la OBI 19 roni /bucata:cheers: | |
|
| |
Doini
Numarul mesajelor : 4009 Localizare : Haga Joburi/Distractii : visatul cu ochii deschisi Stare de spirit : Zen Data de inscriere : 09/03/2011
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:38 pm | |
| Da da da! E molipsitoare si abia astept sa-ti cumperi 5 nu doar una Nu-ti spun cum poftesc eu acum, mai ales dupa ce le-am vazut pe ale doamnei Stefana, acum si pe a Aurei [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:38 pm | |
| | |
|
| |
ghana
Numarul mesajelor : 294 Localizare : Botosani Stare de spirit : se poate si mai bine Data de inscriere : 05/07/2013
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:41 pm | |
| As vrea eu si zece,insa nu ma lasa buzunarul,fetele au nevoie acum de multe hainute, plus ca trebuie sa ne pregatim de mosnegii astia care vin cu cadouri la copii :-) | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:42 pm | |
| Sincer, nu stiu cum faci tu... Uneori sunt prea mari, alteori asa mici ca cele de acum, si repet, atunci cand dai clik pe ele, acestea ar trebui sa se mareasca. Inainte de a trimite mesajul, da clik pe previzualizare, si astfel verifici ce si cum trimiti mesajul, implicit pozele | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:45 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:47 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:49 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:50 pm | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 4:52 pm | |
| numai..renunt deci in previzualizare i-mi da acces foto maraita si in postare nu | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 5:21 pm | |
| | |
|
| |
stefana
Numarul mesajelor : 1443 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : Plantele si mersul pe jos Stare de spirit : Fericirea vine din lucruri marunte Data de inscriere : 08/06/2008
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 6:22 pm | |
| Am incercat si eu sa postez o imagine, dar e cam mare , poate ca o redimensioneaza forumul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Asta este "recolta" de ardei (prea) iuti de pe balconul de la birou. O sa-i pastrez doar pentru decorat ca nu pot sa mananc. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 6:30 pm | |
| sunt apetisanti.eu dupa ce se usuca bine pe sfoara ai pisez bine sii folosesc ca pe boia de ardei iute...da-s f frumosi si-asa pe sfoara... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 16, 2013 7:06 pm | |
| Bunica mea, lua cate o ciusca rosie uscata si o razuia pe marginea farfuriei cu ciorba, si numai astef manca. De la ea cred ca am mostenit si eu placerea de a manca cat mai iute . Nu ma pot abtine sa nu pun o astfel de ciusca in oala cu ciorba | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mar Oct 29, 2013 10:01 pm | |
| Toc toc toc [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Aura, ce se mai intampla in galaxia ta in a mea, mai, mai sa dau de o gaura neagra | |
|
| |
Myosotis Admin
Numarul mesajelor : 5257 Localizare : Bucuresti Joburi/Distractii : mainile-n pamant pan' la coate Stare de spirit : tot inainte !!! Data de inscriere : 21/01/2008
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 30, 2013 9:39 am | |
| | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 30, 2013 11:09 pm | |
| La mine. Toate-s noi si vechi sunt toate.:-):-):-)sap si sap si tot nu aflu cum sa postez un filmulet cu canarul meu cantand:-):-)il am de un an -a cantat la inceput vreo luna si apoi. Silence:-):-)exact in perioada cand Dan BItman a ramas fara voce. .aramas si el fara repertoriu..asa din solidaritate:-):-) si acu se hotara sa ma incante cu niste arii de toata isprava..:-):-)si voiam sa-l auziti si voi:-):-) | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 30, 2013 11:13 pm | |
| | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 30, 2013 11:16 pm | |
| Sti sa-l pui pe youtube ? | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 30, 2013 11:21 pm | |
| Nap:-):-)acum se buli calculatorul si de pe tableta mi-e mai greu...maine o sa mai incerc de pe laptopul sotului.. | |
|
| |
aura
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 30, 2013 11:27 pm | |
| Deci fii atenta tu..sursa calculatorului facea fite fite..ceva undeva se intrerupea.,si al meu sot dragut zice..lasa Aura ca -l rezolv eu mintenas..il pune pe masa intoarce niste fire conectori ceva nu stiu si incepe asta sa dea lumina intermitenta..sa scoata ceva miros..si numa ce-i zic eu vezi ca-l arzi..se buli...a facut ceva scurtcircuit si fum..ca un trabant...da a promis ca maine il duce la nenea doctoru... | |
|
| |
Doini
| Subiect: Re: universul meu Mier Oct 30, 2013 11:34 pm | |
| He he, mesterica, l-a mesterit bine De pe tableta este foarte simplu!!! Trebuie doar sa-ti descarci aplicatia youtube, si apoi iti garantez ca va fi floare la ureche!!! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: universul meu | |
| |
|
| |
| universul meu | |
|